Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    07. Prosinac 2021. 07:44

Mama_andjela

Blair, dobro pitanje, ja sam u prvoj T odmah bliznjima rekla jer oboje smo bili s manjkom znanja, nisam znala da se moze desiti spontani u 6 sedmici, bas smo blesavi bili, dok bih sad bila dooosta obazrivija, muz bi vjerovatno pozelio i reci odmah ali ja bih mu rekla da nikom.ne govorimo nista dok ne budem oko 10 sedmice😊 Jer eto svasta sam prosla, strah i obazrivost su sada mnogo veci 😊 Da hoce samo doci dp toga, ehhh, i da bude sve okej, lahko bi sve ostalo🙊❤❤
    .
    Reaa, nazalost, moja O izgleda nije ni bila, trakice koje sam radila nisu uopste dostigle ni pribliznu tamnocu kao kontrolna, nazalost.. Bas sam razocarana, sta da kazem.. planiram otici doktoru do kraja sedmice, nadam se da ce biti slobodan i da me pregleda, da mu kazem da od ovog Inofolica izgleda nema nista, dzaba uzimam, stvarno skup lijek bez efekta, trazila bih taj klomifen ili nesto, prosli puta je spomenuo klomifen, pa da to probam, ne znam. Uglavnom ovaj ishod nisam ocekivala, pokrili smo par dana, ali nista od toga, bar nam je onako bilo lijrpo 😊😔😔 ti i ja se nadamo onda sreci pocetkom 2022 godine 🥰🥰

Neznam ak se sjecas moje trakice O?
    Al.moja ovaj mjedec isto nije bas potamnila previse ,a ipak imam plusic na testu
    Mozda je samo nisi uhvatilaaa😘😘🙏🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Pikapolonka
    07. Prosinac 2021. 07:48

Dobro jutro svima  
    Zoeezoee još jednom čestitam na prekrasnom plusiću, uživaj i neka bude školska ❤  
    Blair muž i ja smo se već dogovorili da ne bi pričali nikome za trudnoću barem do 10 tjedna, a sada vidjet ćemo kako će bit u stvarnosti 
    Mina234 i Kejsi vi ste blizu za ne dobiti, kako se osjećate?  

🙋‍♂️32 🙋‍♀️30
    ➕ 14.12.
    4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
    3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
    8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
    12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
    Sljedeći pregled 17.5.
    Termin 19.8 👶

BlairWaldorf
    07. Prosinac 2021. 08:38

Cure dobro jutro ☕
    Mama anđela ja sam ulovila peak u 21 navečer, druga trakica, prvu sam radila oko 12 popodne nije bila toliko tamna ali ipak malo tamnija nego ostale dane. Vidjet ćemo da li će uroditi plodom ako da onda definitivno preporučujem trakice, stavljam broj telefona osobe kod koje sam naručila, postavim svoj chart sa premom 😂💁😄

Moj M i ja smo se isto dogovorili da nikome ne govorimo, vjerujem da će biti teško, baš me zanima koliko ćemo izdrzati, što dulje to bolje samom da sve bude u redu 🙏💝

Danas na 7dpo, vrijeme sporo prolazi, simptoma nikakvih može je to dobar znak 😚

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    07. Prosinac 2021. 08:40

Zoee, tvoja trakica je super bila na 12 ili 13 DPO, sjecam se, bas su tamne bile, dok ja tu tamnocu nikad postigla nisam. Jucer bas bas jedva se vidi, odraditi cu i danas jer sam procitala da ppojedine zene imaju lutealnu fazu cak 9 dana, tako kratko. Znas ono kad kazu, ocajnik se i za slamku hvata, eto ja tako koliko god vidjela koliko su lose, opet pomisljam da mozda samo jos nije vrijeme. Po rvoj T znam da mi je T razlikovala po uzv i zadnjoj M, cak 2 sedmice, na uzv je plod bio manji 2 sedmice, mislim nije to bio nikakav problem, samo je O nekad bas kasno bil, a posto nisam to toliko pratila, ne znam datum ni nista, jednostavno se desilo A budemo vidjeli, imam jos par trakica pa cu iskoristiti jos dva tri dana Hvala na podrsci
    .
    Innaa92 nam se dugo nije javila, nadam se da je sve OK. Mina234, takodjer ako nas nekad procitas, imas podsku da sve prevazidjes i da iz sveg toga izadjes puno jaca

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    07. Prosinac 2021. 08:43

BlairWaldorf

Cure dobro jutro ☕
    Mama anđela ja sam ulovila peak u 21 navečer, druga trakica, prvu sam radila oko 12 popodne nije bila toliko tamna ali ipak malo tamnija nego ostale dane. Vidjet ćemo da li će uroditi plodom ako da onda definitivno preporučujem trakice, stavljam broj telefona osobe kod koje sam naručila, postavim svoj chart sa premom 😂💁😄

Moj M i ja smo se isto dogovorili da nikome ne govorimo, vjerujem da će biti teško, baš me zanima koliko ćemo izdrzati, što dulje to bolje samom da sve bude u redu 🙏💝

Danas na 7dpo, vrijeme sporo prolazi, simptoma nikakvih može je to dobar znak 😚

Etoo, vidim da razlicitih slucajeva ima, ja se nadam da sam promasila  da smo iskoristili taj period I kad bi doslo do T, ajme ajmeee, sve one trakice koje sam porucila sa neta, poklonila bih i jos bih porucila i poklonila, zaista, sve zene koje se bore sa svim ovim, zasluzile su Bilo bi tesko izdrzati, to je bas euforija neka posebna, nekako ju tesko drzati samo za sebe, ali lako bih ja to.
    .
    Nekad je dobro itekako sto nema simptoma, molim da se je tvoj siklus ovaj mjesec pun pogodak

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    07. Prosinac 2021. 12:05

Hvala mama anđela 💝 da kupim test danas, ako se ne varam 6 je dana prije ? 💁 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    07. Prosinac 2021. 12:28

Ali trebala bi se onda ujutro testirati .... 🤷
    💆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

zoeeuzoee
    07. Prosinac 2021. 12:29

Mama_andjela

Zoee, tvoja trakica je super bila na 12 ili 13 DPO, sjecam se, bas su tamne bile, dok ja tu tamnocu nikad postigla nisam. Jucer bas bas jedva se vidi, odraditi cu i danas jer sam procitala da ppojedine zene imaju lutealnu fazu cak 9 dana, tako kratko. Znas ono kad kazu, ocajnik se i za slamku hvata, eto ja tako koliko god vidjela koliko su lose, opet pomisljam da mozda samo jos nije vrijeme. Po rvoj T znam da mi je T razlikovala po uzv i zadnjoj M, cak 2 sedmice, na uzv je plod bio manji 2 sedmice, mislim nije to bio nikakav problem, samo je O nekad bas kasno bil, a posto nisam to toliko pratila, ne znam datum ni nista, jednostavno se desiloA budemo vidjeli, imam jos par trakica pa cu iskoristiti jos dva tri dana Hvala na podrsci
    .
    Innaa92 nam se dugo nije javila, nadam se da je sve OK.Mina234, takodjer ako nas nekad procitas, imas podsku da sve prevazidjes i da iz sveg toga izadjes puno jaca

Sikak drzim figice da samo nisi uspjela uhvatiti pik i da se O desilaa🍀🍀🍀 
    Treba se nadati i biti pozitivaan🤗

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    07. Prosinac 2021. 12:30

BlairWaldorf

Ali trebala bi se onda ujutro testirati …. 🤷
    💆

Kupiii☺☺ ja sam sad bas uzbudena zbog tebe,posto smo imale dosta slicnu situaciju🍀🍀 meni je 6 dana prije pokazao laganu sjenicu i to popodne ali s onim testom gravginost ultra plus🙏

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

BlairWaldorf
    07. Prosinac 2021. 12:45

zoeeuzoee

BlairWaldorf

Ali trebala bi se onda ujutro testirati …. 🤷
    💆

Kupiii☺☺ ja sam sad bas uzbudena zbog tebe,posto smo imale dosta slicnu situaciju🍀🍀 meni je 6 dana prije pokazao laganu sjenicu i to popodne ali s onim testom gravginost ultra plus🙏

Mogla bi ga kupiti pa probati zasto ne 😬 

Javim popodne što sam odlučila 💆
    Da, sjećam se da si ti dosta rano radila test i vidjela se crta, predobro 🤗 kako napreduje, kad imas prvi pregled ? Imas kakve simptome ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani