Ali trebala bi se onda ujutro testirati …. 🤷
💆
Kupiii☺☺ ja sam sad bas uzbudena zbog tebe,posto smo imale dosta slicnu situaciju🍀🍀 meni je 6 dana prije pokazao laganu sjenicu i to popodne ali s onim testom gravginost ultra plus🙏
Mogla bi ga kupiti pa probati zasto ne 😬
Javim popodne što sam odlučila 💆
Da, sjećam se da si ti dosta rano radila test i vidjela se crta, predobro 🤗 kako napreduje, kad imas prvi pregled ? Imas kakve simptome ?
Kupi i pišni..Ja sam na 9dpo imala crticu i to sam popodne piškila.
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Kejsy i curke! Ja sam u ljeto pila 2 tj kuru za h.pylori te smo također tada bili oprezni. Znam da me užasno bolio želudac i slabo bilo od hrpe tableta što se piju... Znam da i neki antidepresivi (zoloft i sl) se ne smiju piti početkom ili možda cijelu trudnoću i slično. Ali to sam tako čula, nisam provjeravala. U biti prvo tromjesečje najbolje ništa ako se ne mora. Pijem bio kult probiotik i prenatalne vitamine. Od prenatalnih mi jako porastao apetit tako da sam natuka 4 kg čistog sala oko struka!! Pijete li vi neke vitamine i ako da koje? Ja sam kupila Almageu, pa mi se jako podrigava od nje, ali istrpim, pit ću dok je imam. Uzela bi kasnije nešto drugo ipak.
Kejsy hvala ti puno na odgovoru🙏🏼 Kupiću u petak pa ću u subotu ujutro napraviti.
A u tim situacijama su djevojke bile trudne ili je bilo nešto drugo? Jer, ako dobijem M, odmah se idem pregledati od glave do pete🤣
Blair, dobro pitanje, ja sam u prvoj T odmah bliznjima rekla jer oboje smo bili s manjkom znanja, nisam znala da se moze desiti spontani u 6 sedmici, bas smo blesavi bili, dok bih sad bila dooosta obazrivija, muz bi vjerovatno pozelio i reci odmah ali ja bih mu rekla da nikom.ne govorimo nista dok ne budem oko 10 sedmice😊 Jer eto svasta sam prosla, strah i obazrivost su sada mnogo veci 😊 Da hoce samo doci dp toga, ehhh, i da bude sve okej, lahko bi sve ostalo🙊❤❤
.
Reaa, nazalost, moja O izgleda nije ni bila, trakice koje sam radila nisu uopste dostigle ni pribliznu tamnocu kao kontrolna, nazalost.. Bas sam razocarana, sta da kazem.. planiram otici doktoru do kraja sedmice, nadam se da ce biti slobodan i da me pregleda, da mu kazem da od ovog Inofolica izgleda nema nista, dzaba uzimam, stvarno skup lijek bez efekta, trazila bih taj klomifen ili nesto, prosli puta je spomenuo klomifen, pa da to probam, ne znam. Uglavnom ovaj ishod nisam ocekivala, pokrili smo par dana, ali nista od toga, bar nam je onako bilo lijrpo 😊😔😔 ti i ja se nadamo onda sreci pocetkom 2022 godine 🥰🥰
Draga ne mora značit da nije bila O. Možda jednostavno nisi ulovila pik. prije trudnoće je lh trakica baš išla školski , prvo ništa i onda hop krenula tamniti ja sam na dobitni ciklus pik ulovila u ponoć. Sad nakon spontanog, nikako nisam ni mogla dobit približno pikčinu prije. Taman i i prvi ciklus kad lh ništa nije tamnila baš , ginić je potvrdio Ovulaciju. Tako da nadam se da je samo nisi ulovila. Vidi s gin što dalje i nadam se da ćemo ulovit naše novogodišnje čudo. Ovaj mj se baš čudno osjećam jer nisam ništa pratila.
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Dobro jutro svimaZoeezoee još jednom čestitam na prekrasnom plusiću, uživaj i neka bude školska ❤
Blairmuž i ja smo se već dogovorili da ne bi pričali nikome za trudnoću barem do 10 tjedna, a sada vidjet ćemo kako će bit u stvarnostiMina234 i Kejsivi ste blizu za ne dobiti, kako se osjećate?
Ja iskreno ovaj ciklus zeljno iscekujem vjesticu da dodje 😭😰 znam da zvuci onako ruzno.. no pila sam jake antibiotike i bas sam se zabrinula i onda na razgovor sadoktoricom i bas su strogo rekli da ovaj ciklus i ne pomisljam na trudnocu, jer ovi antibiotici mora proci ciklus pa tek sledeci da se krene u akciju. Srecom sve to krenulo prije plodnih dana. Jer su veoma zeznuti jedni od onih antibiotika sto mogu da izazovu da se bebac rodi sa nepravilnim tj uvrnutim zglobovima i sl… i ne prepoucuje se ni ujednom periodu trudnoce pa ni u periodu planiranja trudnoce, osim kad se smatra da je benifit veci od rizika. Tako da iskreno ja se isjecam dobro jer je vjestica pred vratima izeljno icekujem sledeci ciklus 🥰
Koje antibiotike si pila jer sam i ja sad bila na antibioticima prije 0
Ciprofloksacin - Marocen . E sad zavisi i od tog koliko prije ovulacje prestanes sa antibioikom. U svakom slucaju i kod stomatologa kad ides kazi da planoras trudnocu, a pogotovo doktoru, jer nekad oni propisu neki sigurniji ljek ako pokusavas. Meni se ovaj mj izgleda desilo da ovulacije nije ni bilo ili da je bila bas jako rano.. tako da… Sve u svemu bolje da sam to rjesila tad. Sta si ti pila i koliko prije ovulacije si zavrsila sa terapijom?
Pila sam Klavocin 1500 zbog bakt. upale sinusa. zadnju tabletu sam popila u četvrtak, cijepila se u petak i mislim da mi je bila jučer O . Nsam ovaj mjesec ni pratila.
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Sretno cure koje piške svoje testiće,želim svima plusiće!!!
😘😘😁😁
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Hej cure. Ovu grupu volim, jer se nadam ubrzo ukljuciti u odbrojavanju ne mjesecnice, a i poprilicno ste aktivne i brzo dobijem odgovor na svoje upite, kojih eto ima podosta, nazalost. 😑 Cestitam svima na plusicima, a drugim curama da se ukaze umjesto vjestice plus. 🥰
Malo sam znunjena, dobila sam nalaz hormona danas, dakle sve je ok, osim ths koji je 6.100 od normalnih (0.270-4.200) i progesteron je malo povisen.
Nisam sigurna utjece li to na ishod trudnoce i moguce spontane prije ? Pa ako netko zna, ili je prosao kroz slicno eto, bila bi zahvalna na odgovoru. Hvala. 😊
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
I imam još jedno pitanje kad se najranije može napravit test za trudnoću?
Npr od ovulacije koliko dana da prođe?
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
Kejsy hvala tii😁😁
Nemam trakica pa ne znam jel mi bila O, a vještica bi trebala ne doći za 13 dana 🙈
A čini mi se da ću čekat ovih 13 sana s obzirom na situaciju sa izolacijom sad 🤷♀️
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
Sortiraj odgovore
Najstariji