Jutro, drage ženice!
Nova sam ovdje, često vas pratim pa rekoh; idem se pridružiti
MM i ja radimo na bebici tri mjeseca, imamo već jednu pišulju...
Nemamo nikakvih problema, ja imam hipo/Hashimoto.
Jedino nam godine ne idu u prilog ali šta je tu je hihi...
Svaki mjesec ista priča: nadanje i umišljane simtpoma pa razočaranje kada dođe M.
No, svakako je lakše kada olakšaš dušu na forumu
Želim vam svima što prije plusiće!!!!!!
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Lavice
Drago mi je da si dobila potrebne informacije i znam da će sve proći u redu i da ćes si takoder povećati šanse iako nadajmo se i plusiću u meduvremenu 🤞😍
Mama andela
Super ! Tako sam si i ja ispisala bilježnicu i jedva čekam započeti ! Hej ,pa to je sljedeći tjedan već 🤩
A što se tiče poklona na Božić, neka nam svima bude takav, zasluzile smo 😘
Pozdrav novim curama 🙋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Baarbaara, žao mi je zbog malenog, brz oporavak mu želim Žao mi je i zbog dolaska vještice, super je što ideš na pregled, i ako O bude blizu, taman da to iskoristite, pa neka sljedeći mjesec bude pun pogodak
.
Buhtlica Ti još uvijek koristiš Gynositol? Sjećam se da ti je prošli puta M mnogo ranije stigla, kakva je sada situacija? Možda će ponovo skratiti ciklus
.
BlairWaldorf, da, daa, i ja bas zeljno iscekujem, samo da me ne izlude Da ti vec sledece sedmice mozes, a i ja cu probati za nekih 7 dana, tada ce biti 13dc pa tko zna, budem vidjela kakvo ce stanje biti. Za sada cekam da trakice stignu
.
Eles, dobro nam dosla, i rado te primamo u gupu Nadam se da se neces dugo zadrzati. Mozes ostaviti i datum neocekivane M da te dodam na listu. Koristis li ti trakice ili ides onako sa tacnim znanjem kada ovuliras?
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Di ste cure drage 🤗 Petak jeee 🥳🥂☀️
Eto samo da vas pozdravim u prolazu. Svima drzim fige da sto prije odete s teme. 🤞🤰
Kod mene nista nova. Bit ce uskoro novih pokušaja, nadam se. 😊
Mama andjela, Lavica, Buhtlica, Ameliee ……🤗Svima želim lijep vikend! ☀️🥂🥳💕
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Baarbaara, žao mi je zbog malenog, brz oporavak mu želimŽao mi je i zbog dolaska vještice, super je što ideš na pregled, i ako O bude blizu, taman da to iskoristite, pa neka sljedeći mjesec bude pun pogodak
.
BuhtlicaTi još uvijek koristiš Gynositol? Sjećam se da ti je prošli puta M mnogo ranije stigla, kakva je sada situacija? Možda će ponovo skratiti ciklus
.
BlairWaldorf, da, daa, i ja bas zeljno iscekujem, samo da me ne izludeDa ti vec sledece sedmice mozes, a i ja cu probati za nekih 7 dana, tada ce biti 13dc pa tko zna, budem vidjela kakvo ce stanje biti. Za sada cekam da trakice stignu
.
Eles, dobro nam dosla, i rado te primamo u gupuNadam se da se neces dugo zadrzati. Mozes ostaviti i datum neocekivane M da te dodam na listu. Koristis li ti trakice ili ides onako sa tacnim znanjem kada ovuliras?
Koristim da, imam jos 10ak vrecica. Pa cu napraviti pauzu.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kamilica, pozdrav i tebi u ime svih nas 😊😊 Nista, tu smo, podrimo se cekamo i tebe, da sto prije sve bjezimo na ljepse temice. Sigurno bi nam srce bilo na mjestu❤
.
Ide nam vikend a nekako nisam svjesna, sutra subota radna tako da, to je kao da vikenda i nema 🤫 Ali, nema veze, bitno da vrijeme prolazi, nekako mi je najbolje pred onaj ocekivani dolazak M, kad ne znas sta ce biti, i nadas se i iscekujes, a ovo mi nekako prazno sve 🤓
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Lekaa 05.11. - 15 dana kasni ❤️
.Mila. 18.11.- 2 dana kasni ❤️
Reaa 22.11. - 2 dana ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC
Zoeeuzoee 07.12. - 17 dana ❤️
Lion32 08.12.- 18 dana ❤️
Nina23 09.12. - 19 dana ❤️
Mina234 09.12. - 19 dana ❤️
Kejsy 10.12. - 20 dana ❤️
Buhtlica 12.12. - 22 dana ❤️
Mama_andjela 19.12. - 29 dana ❤️
Baarbaraa34..
BlairWaldorf..
Lavica..
Inna92 ..
Malina_30..
Kamilica ..
Ameliee
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Jutro cureee
.
Lavica, super ce biti ako napravis UZV jer ce doktorka ujedno vidjeti i sta se dogadja, da li se sprema O i sve ostalo Radujem se proucavanju odmah da ti kazem, skinula sam kao i ti appp Premom, i bas je zanimljiva, vidim tamo imaju kao izvjestaji d drugih cura i vidim kakvo je stanje kod njih bilo. Eh sad jos nisam sigurna, ono sa strane na trakicama kad napise High ili Peak, da li to program sam odredi, ili mi upisujemo?? I jos kod nekih vrijednost bude oko 2,0 ; a kod nekih preko 30, to jos ne shvatam, moguce da koriste neke druge parametre pa su drugacije te vrijednosti, budemo vidjeli postepeno kako ce ici
I nadam se da ce se operacija odraditi cim prije, sad su samo mozda odgodili iz nekog razloga pa ce ponovo nastaviti nakon 2tj, neka bude sto prije, drzim fige, a ti svakako ne odustaj nikad
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Jutro drage moje kako ste mi ?
Danas po mentalnom kalendaru počinju plodni dani počet ću da pratim svoje tijelo da uspijem shvatiti ovulaciju ako ne idući put kupujem i ja trakice ali se nadam da ću je uhvatiti ovaj mjesec.. juče u razgovoru sa prijateljicom mi govori kako je ostala trudna ali da je odnos imala samo ujutru ali kako moj muž nije uvijek kod kuće da i to isprobamo nadam se da će nama noćni pomoći 🙏🙏 krecemo u akciju držim fige svima nama da ovaj mjesec vještica ni jednoj od nas ne dodje 🙏🤲🤲🤞🤞🤞💗💗💗
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Jutro drage moje kako ste mi ?
Danas po mentalnom kalendaru počinju plodni dani počet ću da pratim svoje tijelo da uspijem shvatiti ovulaciju ako ne idući put kupujem i ja trakice ali se nadam da ću je uhvatiti ovaj mjesec.. juče u razgovoru sa prijateljicom mi govori kako je ostala trudna ali da je odnos imala samo ujutru ali kako moj muž nije uvijek kod kuće da i to isprobamo nadam se da će nama noćni pomoći 🙏🙏 krecemo u akciju držim fige svima nama da ovaj mjesec vještica ni jednoj od nas ne dodje 🙏🤲🤲🤞🤞🤞💗💗💗
Menstrualnom * greskica gore
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji