Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • .mila
    20. Studeni 2021. 18:42

mama_andjela, ja se javila u srijedu, M je stigla dan ranije, 17. novembra 😞
    malo sam se iskljucila i nisam dolazila na temu, ali evo M je pri kraju, od ponedjeljka opet akcija. 

upisi me pls kad stignes da ne dodje 17.12. ❤️

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

mina234
    20. Studeni 2021. 19:23

Mama_andjela

Samoja6

Da vas pozdravim cure…
    Ja sam jutros odradila smjenu, jedva! Osjećam jaku bol u trtici… Baš baš jako boli… Sad ležim, i baš sam prestrašena. Neznam dali je to možda od krivog spavanja i lošeg madraca (nadam se da je od toga) ili je možda povezano s nečim drugim?

SamoJa i ja sam jedno vrijeme imala tu uzasnu bol, tu i u ledjima, odjednom mi se desilo i ustali smo jedno jutro muz i ja, i ja kazem kako je ovaj madrac neudoban a spavala sam dugo na njemu, muz nista, kaze njemu sve okej i onda sam se dugo mucila s tim, ledja i donji dio me ubijali, vise nisam znala kako da legnem, nije mi se uopste mililo kada moram spavati😔 Proci ce to, ne brini, dok malo trudnoca poodmakne😊
    .
    Mina234, super ti je Lavica rekla, ti iskoristi svaki drugi dan, jos ako skontas da je O, tad iskoristi dan za danom i biti ce siper. Tvoja prijateljica je imala odnos ujutro, al nema ti to puno veze, spermiji ostaju po 3 i cak navide i vise dana tako da neces pogrijesiti ako imas noc prije nego sledece jutro odnos 😊 Uglavno ako je sve okej s O i ako je ima, svaki drugi dan iskoristi i to pali, iz vise skucajeva vidim da to bas djeluje😊

Eh da je meni sad da tačno znam to mene i buni nisam toliko upućena a maloprije sam primijetila sekret kojeg nije evo bilo 3 dan posle mens pa sad sam ga primijetila nadam se da počinje nešto pa vidjet ćemo pokrit ću koliko može 😜🤰🤞🤞

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

mina234
    20. Studeni 2021. 19:48

Lavica 🌸

Mama andjela znam, uzasno je sve to. Operacija ce biti kada mora biti. Znati cu vise u utorak.
    App sama racuna vrijednosti, ne brini 😊 daa cim ih dobijes, pocni piskiti.. fora je 🙈
    Nemam ni ja uvijek tog iscjetka 😬 najgore mi je bilo prosli mj (kada mi je ciklus trajao 43 dana) kada sam ga imala ali tad nisam niti uhvatila pik, niti vjv.nisam imala O jer ako je taj iscjedak povezan sa O, lutealna faza je trajala 21 dana sto mislim da je stvarno nemoguce…
    Evo sad npr.vec 3 dana imam bijelo vodenasti iscjedak…a O nije bas blizu..tako da me jos vise zbunjuje sve to sa iscjetkom 🙈😂 najvise mi pomazu trakice… i skok emperature da potvrdim O, tj kada je prosla..

Mina mozda si vec napisala ali, koliko imas godina? Mozes nesto napisati u opisu, lakse cemo te pratiti posto nas je dosta ovdje 😁😁

Hehe a gdje ću to napisati 26 mi je godina a muzu 31

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

Reaa
    21. Studeni 2021. 08:50

Jutro cure. Nisam se baš javljala.  Od četvrtka sam bila bolesna , dobila tešku upalu sinusa . Mama_andjelq molim da me upises na listu za ne dobiti 20.12. Danas evo dobila M, bolje i tako s obzirom na sve antibiotike. Idemo sad samo dalje. Nisam uopce tužna.
    Nego curke moje samo jako sad, sa svim tim trakicama i aplikacijama ❤❤
    Lavica žao mi je što sve odgađaju operacij ali da nažalost tako je radi korone svugdje 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• LaVi
    21. Studeni 2021. 10:21

Jutro žene!😁
    Nadam se da provodite miran vikend i da se odmarate koliko ko može
    Ja sam prestala piti duphaston prije 2 dana i sad cekam mengu da dođe a onda na klomifen 

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

BlairWaldorf
    21. Studeni 2021. 11:02

Kejsy ako doktori kažu da je ok ja se ne bi bojala .... Čak mi to kao prepreka ne bi ni palo na pamet 🤷
    Lavice žao mi je zbog odgadanja ali ti nastavi gurati svoj film, bez obzira, pa kako bude ... 
    Instalirala i ja premom aplikaciju, računa mi ovulaciju skroz drukcije ( upisala sam zadnjih pola godine kad je bila  M ) od aplikacije moj kalendar . I to sa tjedan dana razlike 😱
    Drago mi je da imam trakice pa da onda utvrdim sa sigurnošću. Razmisljam otići jedan dan i na testove na trombofiliju, da otklonim i tu sumnju ....  Takoder, nadam se da mi se i tijelo oporavilo od korone, od missed je proslo pola godine tako da polažem nade u ovaj mjesec nadam se da nas nesto neće smesti medutim odustajem od simptoma 😆😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    21. Studeni 2021. 11:15

Kejsy

Kejsy

Bas ste aktivne, taman sad uz kaficu sve procitam, nadam se da ima i lepih vjesti. Ali imam jedno pitanje, ako neko ima iskustva :( Radila bris grla, nemam neke simptome nekad kao da me nesto zagolica u grlu, i na kraju neka bakterija.. Ali ono sto me brine je antibiotik ciprofloksacin (tacnije Marocen 500 mg 2x dnevno 5 dana) :( doktorica mi zbog ovulacije propisala 5 dana da pijem, i ako je sigurnosti radi mislila da ga pijem cak 10 dana. Ali mene brine ovo. Zadnji dan antibiotika bi mogla biti ovulacija, u najboljem slucaju, zadnji antibiotik ujutru dan pre ovulacje… Pokusavati ovaj ciklus ili ne? U apoteci kazu da ne brinem, jer se pije na 12 sati ne zadrzava se u organizmu dugo.. ali sta ako se ovulcija desi dok jos pijem antibiotik… Budemo se cuvali dok god pijem antibiotik, ali… Sta ako ovulacija bude dok jos pijem antibiotik.. zna neko nesto vise? E sad sam bas zubunjena i izgubljena 😰😭 jedva docekam da se priblizim plodnim danima i sad ovo uzassss

Zanemarite komentar, kad sam procitala sta moze da izazove ovaj ljek i da je u skupini C, ovaj mjesec pauziramo 😭. Nema sanse da se usudim… 😰 Sad treba docekati sledeci ciklus, a do tad jos jednom provjerim bris grla ida onda konacno u sledeci ciklus udjem kako treba. Ko zna zasto je to dobro. Nadam se da ce mi onda kraj godine biti bas veseo 😉

Uh ! Onda sretno ozdravljenje i najsretnije uplovljavanje u novu godinu s lijepim vijestima 😁

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Inna_92
    21. Studeni 2021. 11:25

Mama andjela svaka ti čast za trud s bilježnicom i trakicama.🥰 Baš sam neki dan gledala kako je neka žena to radila, i onda pokazala ijepo tamnjenje HCG testića🥰 Jako držim fige da i tebi bude uspješno tako🥰❤
    Ja sam dobro, danas 11. dc, ovo nakon biokemijske je bila najbolnija M ikad uz ugruške i komadiće tkiva, prekosutra idem na folikulometriju da vidim bude li uopće ovulacije ovaj ciklus.
    Rea draga 😘❤
    Keysi kako je tebi bilo nakon biokemijske?
    Blair čitala sam u nekim ranijim postovima da je bila menga nedavno. Žao mi je zbog toga.. Nemoj posustati, nastavite dalje aktivno, i apsolutno podržavam ako ideš raditi dodatne nalaze  🤞

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Inna_92
    21. Studeni 2021. 11:27

Ajme Nes!! 😍😍 Taman pisale post u isto vrijeme. Čestitam ti na plusiću❤ Razumijem te u potpunosti da si zabrinuta, vjerojatno bih i ja tako... Držim fige da ovaj put sve bude dobro🤞

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Mama_andjela
    21. Studeni 2021. 11:56

Trudnice😊
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 16 dana kasni ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 
    Zoeeuzoee 07.12. - 16 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 17 dana ❤️
    Nina23 09.12. - 18 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 18 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 19 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 21 dan ❤️
    .Mila 17.12. - 26 dana ❤
    Mama_andjela 19.12. - 28 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 29 dana ❤ 
    Baarbaraa34..
    BlairWaldorf..
    Lavica.. 
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   
    Zuzujalica 
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Dobar dan cure i ugodnu nedjelju vam zelim😊😊
    .
    Reaa i Mila, neka M sto prije prodje, da krenete u nove akcije. Nema tuge, uvijek moramo pronaci inspiraciju i volju, koliko god tesko bilo. Blize smo nasim bebicama😊😊 
    .
    Lavi, sretno s klomifenom, za njega sam procitala lijepa iskustva, nadam se iskreno da ce i tebi pomoci😊😊
    .
    Kejsy, zao mi je zbog tvoje situacije, vjeruj da ni ja sama ne znam sta bih ti rekla😬😬 Mozda se O bas ne zadesi tada na zadnji dan antibiotika, i dobro prodjes 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.