Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 11:31

Nina23, nadam se da ce se ureaplazma iskorijeniti cim prije, do iduceg ciklusa pa da onda mirno krenete u nove plusice Brzo ozdravljenje zelim

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

zoeeuzoee
    22. Studeni 2021. 11:52

Bokic cure,ne stignem vam tolko pisati ali vas citam svaki dan i uz vas sam..
    Ja sam radila trakice ,u subotu sam napravila prvu,jucer mi je bila jako tamna,mislim da bi danas mogao biti pik ili je cak vec bio jucer ,ugl pokrili smo i danas cemo,rodendan mi je pa se nadam da bude se dns zelja ispunila😁🙏po kalendaru bi trebala biti sutra...
    Pozdrav svima🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

eles
    22. Studeni 2021. 12:20

Haha, da, ciklusi su mi ok...
    Samo me brine ta sluz...da li je moguća trudnoća bez sluzi?
    Mislim da bum dobila M, osjetim grčeve i onak, kao da bum procurila, u subotu sam imala ispad ludila i tak
    Znam da i to može biti simtpom trudnoće ali mislim da ipak dolazi vještica...
    Kako to iščekivanje ubija...

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

eles
    22. Studeni 2021. 12:22

zoeeuzoee

Bokic cure,ne stignem vam tolko pisati ali vas citam svaki dan i uz vas sam..
    Ja sam radila trakice ,u subotu sam napravila prvu,jucer mi je bila jako tamna,mislim da bi danas mogao biti pik ili je cak vec bio jucer ,ugl pokrili smo i danas cemo,rodendan mi je pa se nadam da bude se dns zelja ispunila😁🙏po kalendaru bi trebala biti sutra…
    Pozdrav svima🍀

Sretan rođendan i neka ti se ostvari želja
    Kako se koriste te trakice i koje su najbolje...kako vas čitam sve više razmišljam o njima?

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 12:33

Mama anđela 

Skupa je pretraga, ali saznala sam da se  uz uputnicu može svaki dan u biti napraviti, bez naručivanja. Bas si mislim koliko svaki mjesec izdvajam od plaće za zdravstveno i onda kad mi jednom u 100 godina nesto treba doktori znaju komplicirati... Probat ću prvo dobiti uputnicu

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 15:15

10. Dan ciklusa. 
    Trakica 😎
    https://ibb.co/vdPSg5Y

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 15:17

Od cijelog bunta trakica naravno da sam prvo neoprezno i slučajno bas zagrabila test za trudnoću i otvorila ga 😆😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 16:41

Lavica 🌸

Blair super 😁si uspjela ubaciti u Premom, da ti sama ucita sliku?

Jedva cekam sutrasnji pregled da vidim da li ce O biti ubrzo🤞🏻

Hvala sto si me podsjetila. Idem odmah 🥳😌❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 20:10

Zoeuzoee, sretan rockas draga nasa, ziva i zdrava nam bila i ovaj ciklus ugledala plusic 🥰
    .
    BlairWaldorf, opaa testic ostavi po strani jos neki dan, daj Boze da ti pokaze plus. Trakica je svijetla, znaci imas jos fore, sta kaze aplikacija  kakva je vrijednost? Kad ti pokazuje app da je O? 
    .
    Lavica, drzimo fige na najjace da sutra doktorica potvrdi da se O blizi😊😊 I da sve bude okej 😊 
    E stigle su trakuce danas ali kolega preuzeo, i nisu danas dosle do mene, bas mi krivo bi, nadam se da cu ih sutra dobiti😊😊 Da i ja malo isprobam😊 a muzz, a on ti je pozitivno lud😁😁 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 20:20

Lavice cini mi se da si ti jucer spomenula da se na lh trakici pred kraj ciklusa pokazu dvije crtice sto znaci dolazak M, dok sam ja na forumi procitala da ako pred kraj ciklusa lh trakica pokaze dvije crtice onako jake, da to pprikazuje trudnocu, pa sad ne znam☺

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.