Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 09:22

Lavice 

Nemoj se opterećivati što će ti netko reći, uostalom pričati će ovako i onako. Na svoju pauzu u danu, na koncu imas i pravo. 🤗 Treba ti samo veća torba! 😂🤞
    Iako, dobar ti je plan sto se tiče odnosa svaka dva dana teško da ćeš fulati samo sto ja ne zelim ovaj mjesec nista prepustiti slucaju. 😂Moguće da moj matematički školski izračun ne šljaka i iako smo zaista ciljali tako odnose nesto jesmo fulali a ja sumnjam na ovaj vikend kad je muž bio na putu. Što bi značilo da sam kasnije ovulirala. Tako da .... Ovaj mjesec pokus iz biologije, upoznavanje tijela pa da vidimo !

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    17. Studeni 2021. 09:38

BlairWaldorf

Lavice

Nemoj se opterećivati što će ti netko reći, uostalom pričati će ovako i onako. Na svoju pauzu u danu, na koncu imas i pravo. 🤗 Treba ti samo veća torba! 😂🤞
    Iako, dobar ti je plan sto se tiče odnosa svaka dva dana teško da ćeš fulati samo sto ja ne zelim ovaj mjesec nista prepustiti slucaju. 😂Moguće da moj matematički školski izračun ne šljaka i iako smo zaista ciljali tako odnose nesto jesmo fulali a ja sumnjam na ovaj vikend kad je muž bio na putu. Što bi značilo da sam kasnije ovulirala. Tako da …. Ovaj mjesec pokus iz biologije, upoznavanje tijela pa da vidimo !

Svaka dva dana je bas super imati odnos, to je bas dobra opcija sto kazes Blair, ali i ja kao ti prvo nisam sigurna ni kad imam O, sad pogotovo nakon svega, bas pojma nemam. I mene prvo interesuje da li ju imam, i postoje ta neka teroijska znanja, kao lutealna faza traje 12 dana recimo, i mnogi se drze toga, a recimo imas slucaj gdje neka djevojka zatrudni na kraju ciklusa, znaci uopste nema lutealnu od 12 dana. Tako da najbolje je upoznati svoje tijelo, sto ti kazes, krenuti i sam sebe upoznavati. Ocito nema pravila Jer zasto ih nema, sto meni nije jasno za moju T ni danas dan, ciklusi neredovni, odnosno bili su kao i sad oko 35 dana, i moja trudnoca je isla tako da je dvije sedmice bilo razlike po zadnjoj M i po UZV. Sto znaci da je moja O bila nekad bas pred kraj ciklusa. I mozda se bas isto sada desava, a ja to ne znam 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 09:55

Mama_andjela

BlairWaldorf

Lavice

Iako, dobar ti je plan sto se tiče odnosa svaka dva dana teško da ćeš fulati samo sto ja ne zelim ovaj mjesec nista prepustiti slucaju. 😂Moguće da moj matematički školski izračun ne šljaka i iako smo zaista ciljali tako odnose nesto jesmo fulali a ja sumnjam na ovaj vikend kad je muž bio na putu. Što bi značilo da sam kasnije ovulirala. Tako da …. Ovaj mjesec pokus iz biologije, upoznavanje tijela pa da vidimo !

Svaka dva dana je bas super imati odnos, to je bas dobra opcija sto kazes Blair, ali i ja kao ti prvo nisam sigurna ni kad imam O, sad pogotovo nakon svega, bas pojma nemam. I mene prvo interesuje da li ju imam, i postoje ta neka teroijska znanja, kao lutealna faza traje 12 dana recimo, i mnogi se drze toga, a recimo imas slucaj gdje neka djevojka zatrudni na kraju ciklusa, znaci uopste nema lutealnu od 12 dana. Tako da najbolje je upoznati svoje tijelo, sto ti kazes, krenuti i sam sebe upoznavati. Ocito nema pravilaJer zasto ih nema, sto meni nije jasno za moju T ni danas dan, ciklusi neredovni, odnosno bili su kao i sad oko 35 dana, i moja trudnoca je isla tako da je dvije sedmice bilo razlike po zadnjoj M i po UZV. Sto znaci da je moja O bila nekad bas pred kraj ciklusa. I mozda se bas isto sada desava, a ja to ne znam

Pa baš to ! Ciljati odnose ali definitivno znati kad je peak i pokriti ga. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 09:59

Inače ja krećem s trakicama 10. dan ciklusa. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 10:00

Iako čitam na internetu da preporučuju 9 dan ciklusa već ! 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    17. Studeni 2021. 10:09

BlairWaldorf

Inače ja krećem s trakicama 10. dan ciklusa.

Suuuperr, to je za par dana. Moja M danas zavrsava, vec su mali tragovi tu, tako da ja imam jos fore. I zaboravih ti napisati, ako ti ne bude problem da nam ubacis te upute za koristenje trakica, neke te savjete, kad sta i kako. Mnogo bih ti bila zahvalna  Samo da me ne naljute, pa ih pobacam sve 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 10:21

Pogledaj za početak ovaj video do tad ja uslikam upute za korištenje 😁

https://youtu.be/ldpqz12xiG8
    I meni je danas gotova, jos mali tragovi su tu i to će se vući kroz danasnji dan ...  Onda meni slijedi produzeni vikend, idem na put a u ponedjeljak krećem s trakicama, to će biti 10. dan ciklusa. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 10:26

Upute za korištenje trakica 

https://ibb.co/LQM69g0

https://ibb.co/P11Fw0X
    Dosta si sitna slova pa sam slikala u dva puta, jel vidite dobro ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• .mila
    17. Studeni 2021. 10:39

M stigla dan ranije, nastavila sam pratiti bazalnu zadnjih nekoliko dana, do jucer je bila na 36.7, jutros kad je pala na 36.3 znala sam da ce doci i eto..

mama_andjela, upisi me da ne dodje 17.12. :-)

ponovo cu probati sa LH trakicama i ovaj mjesec, pokusati s taktikom akcije svaka dva dana i ona 2-3 dana prije/poslije svaki dan, pa vidjet cemo..

sretno svima :-)

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Ina85
    17. Studeni 2021. 11:54

Ako vas zanima . Ostala sam trudna sa 4 odnosa za redom prije ovulacije. Pratili filikulometriju. Tempirani odnosi. Na dan ovulacije nismo uspjeli al eto primilo se. Nema nekog pravila. Kad ono hoce se primi 🤷‍♀️. Sretno vam svima da do bozica ostvarite svoj +
    Idem se ja bocnut 🥴

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.