Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    18. Studeni 2021. 08:48

Jutro cure🥰meni je dosao muž na produzeni vikend pa cemo uzivat🥰

Blair hvala na uputama, jedva cekam narucit ih i kupit si biljeznicu i krecem u 12.mj🥰🤣🤣

Samoja ja se sjećam da sam u prosloj trudnoci sanjala skoro svaku vecer i dosta cesto su bili snovi koji bi me uznemirili. Jedan od gorih simptoma trudnoce mi je to bio...

Lavica nemam pametan savjet nazalost. Samo mogu reći ako budes u Ri da se javis ako ti ista treba u ta 3 dana jer ionako svaki dan prodjem tim putem🥰

BlairWaldorf
    18. Studeni 2021. 11:28

Ej cure pozdrav 😁 drago mi je ako sam pomogla sa nekim svojim upisima i što sve krećemo s trakicama 😉 najradije bi da sam slobodna sljedeća dva tjedna da se mogu potpuno ovome posvetiti 😂 bas sam sjela s mužem neki dan, objasnila mu u što se upustam s trakicama i rekla mu da se pripremi na dosta posla ovaj mjesec 😂🤞 bojim se samo... najavljuju neku edukaciju sljedeći vikend, ali zbog korone sve visi u zraku pa si mislim sto ako bude peak sljedeći vikend a mene neće biti doma 🥴 tako da se nadam da od toga neće bit ništa. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    18. Studeni 2021. 11:49

Hvala kejsy 😁 sve isto želim i ja tebi ! Nadam se da će nam ovaj, odnosno sljedeći mjesec biti bolji 🤞😁 jako sam nestrpljiva, osjećam se kao da stojim na raskrižju i znam sto čekam medutim ne mogu krenuti tim putem kojim želim dok se to ne dogodi. 
    Sto je sve skupa ludo jer mi prosle godine u ovo vrijeme uopće to nije bilo toliko na pameti. 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    18. Studeni 2021. 20:21

Vecer cureee 😊😊 Odmorila sam od posla, priredila si kupku i napravila raspored ciklusa 😁😁 
    BlairWaldorf, kako si me inspirisala, pogledaj 😁 https://ibb.co/GRrtYDr , saaamo sto sam jos na pocetku ciklusa, imamm jos mnoogo do kraja ali nema veze, polako, sveska je spremna, jos trakice da stignue, nekako mi je ovo cool i imam bas elana i nadam se da ce mi se isplatiti. Cekam muza da dodje doma da i njemu objasnim svoj plan 😁 Kejsy hvala na lijepim zeljama, i tebi zelim isto, beta fino opada i da bas ovaj ciklis bude dobitni🥰😊
    .
    Lavica, nazalost nemam pametnog savjeta, pperacije nisam imala, samo sam imala taj hitni porodjaj ono nisam znala u sta se upustam ni kako, znala sam da moram roditi bebu koja nema pokreta i nisam ni smjela zamosliti kako ce mi biti, a obzirom da sam mnogo plasljiva samo sam ispitivala svakoga sta ci dalje a gdje me vode dalje😏 Tako da mnogo je lakse kad se covjek moze pripremiti na nesto, nikad dovoljno al znas na sto ides i kad, daj si vremena za pporavak kao sto Kejsy kaze nemoj reci ja to mogu, ja sam dobro, odmori, pusti sve kraju, sad si bitna ti i svjesna si da sve ovo radis za dobro i za dobitak bebice. To je pozitivno, i mi kao zene, spremne smo na sve i sposobne, i znam da ces to prevazici onako "muski" 😊 I da Bog da, da sve prodje u najboljem mogucem redu❤

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    18. Studeni 2021. 21:12

https://ibb.co/McC6QVw 🥰🥰🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    19. Studeni 2021. 06:58

Trudnice:
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 14 dana kasni ❤️
    Baarbaraa34 17.11. - 2 dana kasni ❤️
    .Mila. 18.11.- 1 dan kasni ❤️
    Reaa 22.11. - 3 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC
    Zoeeuzoee 07.12. - 18 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 19 dana ❤️
    Nina23 09.12. - 20 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 20 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 21 dan ❤️
    Buhtlica 12.12. - 23 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 30 dana ❤️
    BlairWaldorf..
    Lavica.. 
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   
    Zuzujalica 
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutroo Nadam se da ste sve dobro cure :)
    Leka, Mila, Baarbaara ima li vas? Ima li kod vas nekih lijepih vijesti?
    .
    Inna92 nam dugo nije pisala, nadam se da je sve okej

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

baarbaraa34
    19. Studeni 2021. 08:47

Ne stignem sad citat (mali opet bolestan 🙈) al samo da prijavim da službeno krvarim! Sljedeća bi mi trebala doci negdje sredinom 12.mj. taman za rodjendan.
    Jedino dobro sto ce mi sad 29. na pregledu biti 11dc pa ako bude radila uzv mozda bude mogla osacovat O. Makar eto znam i sama kad je, al doktor je doktor.
    Ljubim i citam kasnije!

eles
    19. Studeni 2021. 09:20

Jutro, drage ženice!
    Nova sam ovdje, često vas pratim pa rekoh; idem se pridružiti
    MM i ja radimo na bebici tri mjeseca, imamo već jednu pišulju...
    Nemamo nikakvih problema, ja imam hipo/Hashimoto.
    Jedino nam godine ne idu u prilog ali šta je tu je hihi...
    Svaki mjesec ista priča: nadanje i umišljane simtpoma pa razočaranje kada dođe M.
    No, svakako je lakše kada olakšaš dušu na forumu
    Želim vam svima što prije plusiće!!!!!!

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

buhtlica23
    19. Studeni 2021. 11:20

Mama_andjela

https://ibb.co/McC6QVw 🥰🥰🥰

😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    19. Studeni 2021. 13:03

Lavice 
    Drago mi je da si dobila potrebne informacije i znam da će sve proći u redu i da ćes si takoder povećati šanse iako nadajmo se i plusiću u meduvremenu 🤞😍
    Mama andela
    Super ! Tako sam si i ja ispisala bilježnicu i jedva čekam započeti ! Hej ,pa to je sljedeći tjedan već 🤩
    A što se tiče poklona na Božić, neka nam svima bude takav, zasluzile smo 😘
    Pozdrav novim curama 🙋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.