Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 10:26

Upute za korištenje trakica 

https://ibb.co/LQM69g0

https://ibb.co/P11Fw0X
    Dosta si sitna slova pa sam slikala u dva puta, jel vidite dobro ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• .mila
    17. Studeni 2021. 10:39

M stigla dan ranije, nastavila sam pratiti bazalnu zadnjih nekoliko dana, do jucer je bila na 36.7, jutros kad je pala na 36.3 znala sam da ce doci i eto..

mama_andjela, upisi me da ne dodje 17.12. :-)

ponovo cu probati sa LH trakicama i ovaj mjesec, pokusati s taktikom akcije svaka dva dana i ona 2-3 dana prije/poslije svaki dan, pa vidjet cemo..

sretno svima :-)

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Ina85
    17. Studeni 2021. 11:54

Ako vas zanima . Ostala sam trudna sa 4 odnosa za redom prije ovulacije. Pratili filikulometriju. Tempirani odnosi. Na dan ovulacije nismo uspjeli al eto primilo se. Nema nekog pravila. Kad ono hoce se primi 🤷‍♀️. Sretno vam svima da do bozica ostvarite svoj +
    Idem se ja bocnut 🥴

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Anni
    17. Studeni 2021. 12:16

Ina85

Ako vas zanima . Ostala sam trudna sa 4 odnosa za redom prije ovulacije. Pratili filikulometriju. Tempirani odnosi. Na dan ovulacije nismo uspjeli al eto primilo se. Nema nekog pravila. Kad ono hoce se primi 🤷‍♀️. Sretno vam svima da do bozica ostvarite svoj +
    Idem se ja bocnut 🥴

Tako sam i ja 
    4 odnosa
     Od toga bio 10 11 13 i 14 dan od menstruacije.
    Sretno svima❣

Samoja6
    17. Studeni 2021. 13:48

Cure moje, ja sam vam se noćas probudila znojna, u suzama, doslovno se tresla... Sanjala sam da se opet isto događa! Užas... Pokušavam zaboraviti taj san jer sam jako nemirna... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 15:05

Samoja6

Cure moje, ja sam vam se noćas probudila znojna, u suzama, doslovno se tresla… Sanjala sam da se opet isto događa! Užas… Pokušavam zaboraviti taj san jer sam jako nemirna…

Žao mi je ❤️ drži se. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    17. Studeni 2021. 15:24

Pozz dame moje drage, ja razočarana, vještica stigla samo dan kašnjenja, vise sreće idući mjesec🙄. 
    Al' eto pozitiva je mjesec dana kvalitetnog se*sa ponovo haha. U nove pobjedee, da iduci ciklus ugledamo plusice sve koje zelimo. 😄 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 15:50

Lavice ako je operacija neizbježna onda istu odradi sto prije. Što kažu doktori, imas nekoliko misljenja jel tako ?
    I ja se dvoumim oko toga ali radim prvi put s trakicama pa se ne bi htjela zeznuti sto ako imam ranije ovulaciju bez obzira na ciklus a da ja to me znam. Znam da je tesko moguće ali nikad me znas ,🥴

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Anni
    17. Studeni 2021. 21:07

Samoja6

Cure moje, ja sam vam se noćas probudila znojna, u suzama, doslovno se tresla… Sanjala sam da se opet isto događa! Užas… Pokušavam zaboraviti taj san jer sam jako nemirna…

Ponekad nam podsvjest radi 100 na sat..
    Meni je prva trudnoca bila prije 4 god.znaci mali mi ima 3..
    Proslo je sve u redu i skolski i sada kada sam ostala ovo drugo uvijek neke bezze misli neznam, onda sama sebi kazem sta ti je ono ne razmisljaj o glupostima pomolim se i sve prođe...
    Biti ce sve u redu🙏❤

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 21:19

Lavica 🌸

BlairWaldorf

Lavice ako je operacija neizbježna onda istu odradi sto prije. Što kažu doktori, imas nekoliko misljenja jel tako ?
    I ja se dvoumim oko toga ali radim prvi put s trakicama pa se ne bi htjela zeznuti sto ako imam ranije ovulaciju bez obzira na ciklus a da ja to me znam. Znam da je tesko moguće ali nikad me znas ,🥴

Da da ja na op.idem sigurno samo moram odluciti gdje..da li kod ove sto mi se prvi put nije bas svidjela jer bi ona tako htjela, gdje mi treba 2h do tamo skoro ili da idem gdje je ova malo bolja doktorica (meni) i gdje mi je blize 🤭😂 sama sam si odg.. svakako cekam njihov odgovor da li uopce rade takve operacije sad posto to nije hitnoca.. i ceka se mjesec i pol (bar tako mi je rekla jedna cura)..

Pa da, ako ti je prvi mjesec probaj tako iako sumnjam da ces imati O na 12-14dc..svakako probaj, tako ces vidjeti kako lijepo tamni 😁

Draga lavice mislim da si sama sebi odgovorila kod koga bi na operaciju 😁 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani