Mama andela
Aplikacija kaže low, čekamo tamniju crtu od kontrolne 🥳
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav cure, vi koje ste imale biokemijsku trudnoću,kako vam je to sve krenulo,koji dan ciklusa ste imale pozitivan test a kad vam je krenulo krvarenje? Ja sam 29ti dan imala poz test,i danas 35ti sam posla lagano krvariti svijetlo crveno s malim ugruscima,vidljivo samo prilikom brisanja papirom,uložak čist ali sad se malo pojačava.
Trudnice😊
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Lekaa 05.11. - 18 dana kasni ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC
Zoeeuzoee 07.12. - 14 dana ❤️
Lion32 08.12.- 15 dana ❤️
Nina23 09.12. - 16 dana ❤️
Mina234 09.12. - 16 dana ❤️
Kejsy 10.12. - 17 dana ❤️
Buhtlica 12.12. - 19 dana ❤️
.Mila 17.12. - 24 dana ❤
Mama_andjela 19.12. - 26 dana ❤️
Reaa 20.12. - 27 dana ❤
Baarbaraa34..
BlairWaldorf..
Lavica..
Inna92 ..
Malina_30..
Kamilica ..
Ameliee
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Jutrooo curee
.
Lavica, da, da, bitno da su trakice u mojoj blizini Ma sve u redu, nisam ni mislila nesto lose protiv tebe, nego i ja kazem da sam vidjela te neke informacije, pa me sad bune
Mislim, svakako necu jos testirati i lh, pa ako bude pozitivna da se dodatno opterecujem da li sam T ili samo stize M
.
Blair, sada ce ona, polakoo poceti da tamni.
.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Dobro jutro cure,hvala vam svima na lijepim zeljama😊😊
Posto smo nekak sve ovaj mjesec u trakicama,zanima me dal je dan D(dan ovulacije) kad je ona druga crtica vec tamnija od one glavne koja je uvijek tamna,ili je kad su oboje iste??
Jucer su mi bile iste nijanse tamne,dak to znaci da je dns pik??
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Jutro cure, malo Vas slabije pratim, ali pogledam nekad pa da vam i ja napisem za LH. One uvijek imaju dvije crtice, samo dan dva prije O moraju obje biti jednako tamne ili ova testna tamnija od kontrolne. Najbolje je raditi te trakice popodne, ja sam ih radila oko 16-18-20.
Inače LH otkriva taj najmanji udio Beta Hcg zato kad je trudnoća pokažu isto kao O. I to sam probala i bilo je istinito, a probala sam i mjesec prije M i normalno su bile dvije crtice jedna slabija i jedna tamnija kao što sam rekla da su uvijek takve.
Pozdravljam Vas sve 💍😘😘
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure, malo Vas slabije pratim, ali pogledam nekad pa da vam i ja napisem za LH. One uvijek imaju dvije crtice, samo dan dva prije O moraju obje biti jednako tamne ili ova testna tamnija od kontrolne. Najbolje je raditi te trakice popodne, ja sam ih radila oko 16-18-20.
Inače LH otkriva taj najmanji udio Beta Hcg zato kad je trudnoća pokažu isto kao O. I to sam probala i bilo je istinito, a probala sam i mjesec prije M i normalno su bile dvije crtice jedna slabija i jedna tamnija kao što sam rekla da su uvijek takve.
Pozdravljam Vas sve 💍😘😘
Hvala ti Marta,kako si nam ti?🥰
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdravljam Vas sve 💍😘😘
Hvala ti Marta,kako si nam ti?🥰
Još uvijek mučnine, ali dobro je. Imam stalni osjećaj u glavi kao da sam pijana, nije vrtoglavica, ali je slično tako da sam skoro svaki dan samo na kauču i vučem se po kući 🤦♀️ pregled imam u petak i prestrašena sam jer u našoj grupi ljetnih beba svako malo jedna cura ode i jako je stresno i tužno to čitati i doslovno sve strahujemo prije pregleda. Meni je danas 12+2 i nadam se da će sve biti dobro i da prođe taj kritični dio..
Vidim da i na ovoj temi ima novih cura i dosta ste aktivne.. ❤️
Navijam za sve vas😇🍀
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro, zanima me koje su trakice najpovoljnije a da su ok, jesu li vama pomogle ostvariti trudnoće?
Da sumiram-piškiš na trakicu i kada su dvije crte približno iste nijanse dolazi do ovulacije sutra dan?
Bolje je piškiti popodne/večer?
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Dobro jutroo
Suncokretja sam 27dc imala poz test, ali to je bila neka bas osjetljiva trakica, znaci dosta rano sam saznala. 35dc poceo smeđe-rozi iscjedak i tad sam pocela s utrogestanima (nije pomoglo nazalost), 40dc pocelo krvarenje. Miruj, zovi ginekologa, ne mora znaciti da ce kod tebe biti spontani. Puno je cura imalo krvarenje na pocetku trudnoce pa je na kraju sve dobro zavrsilo.
Zoesve najbolje, malo kasnim 🤗
Marta je sve objasnila za trakice, pa da ne tipkam ponovno isto.
Marta sretno na pregledu, vec si u lijepim tjednima tako da vjerujem da ce sve biti dobro. 😊
Jutros je krenulo pravo krvarenje, s ugruscima, i sise su mi ispuhale i prestale bolit, a bile su bolne netom poslije ovulacije. U mene su ciklusi duži,35-6 dana,znalo se otegnut ponekad do 40,zato sam i bila skeptična prema pozitivnom testu tako rano. Da se bar nisam testirala,svaki mjesec isto radim 😑
Pozz svima . Nisam bila aktivna par dana jer nemqm volje nizasto. Prvo me ubi antibjotik koji pijem. Da stavar bude gora jos se i prehladim. I evo ne sad blizu ovulacije i ne da mi se nista. A i svejedno sam odlucila da necu nista pokusavat ovaj mjesec jer antibiotik je prejak a i ureoplazna cini svoje da se dole nista ne desi. Cekam bolje dane. Ne mogu popratit sta se desavalo ovo dana al ako bio koji plusic cestitam😁
javljam se ko padobranac, sorry
što koristiš protiv ureaplasme? vidim po potpisu da smo u sličnoj situaciji... kod M malo slabija pokretljivost, a kod mene nađena ureaplasma 10 na 4...popili smo sumamed, ja sam koristila i polygynax vaginalete...oboje ulje čajevca na uložak, to sam na forumu saznala da bi moglo pomoći... kak smo zajedno 9 godina i nekak ne sumnjam u njegovu vjernost, malo me muči šta bi beštija mogla napraviti kod nas... do sad uvijek pape uredne, briseve smo radili 'da i to bude spremno'
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji