Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 09:44

Lion32

Jutro cure🥰 nama je bio aktivan vikend, po bolovima i sluzi bi rekla da je jucer bila ovulacija🤞🤣

Blairsretno sa trakicama, nadam se da ce pomoci i da ces vidjeti plusic🥰

super, super :D nadam se da ce to uroditi plodom

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 10:47

Mama_andjela

BlairWaldorf

Takoder , ne znam da li piše u uputama koje sam linkala tu ili sam tu informaciju negdje drugo pročitala, prije piškenja na trakicu za točnije rezultate barem dva sata prije ne konzumirati nikakvu tekućinu.

Piše ova info na uputama koje si nam ti poslala. Mada negdje procitahh da 3 sata ne treba uzimati tekucinu, i da ne bude prvi jutarnji urin. Tako da to je to. Mada vidim da neke zene piske u 5 ujutro, ne bih rekla da im je to drugo piskenje za jutro, ali dobroo, svako tu ponekad improvizuje. Meni taman odgovara, ujutro piskim kad sam kuci, samo sto trebam izbaciti jutarnju kafu ili caj, i taman piskiti, oko 10h kad mi je vrijeme pauze, i onda kad dodjem doma oko 16h. Pa budemo vidjeli
    A sto se tice trombofilije, rado bih ti pomogla, ali ja to nisam nikad radila Mada bih voljela, zapravo i to izgleda rijetko salju na te pretrage, jedino ako se dese ti neki slucajevi kao nasi, ali opet ne svi. Ja sam sve mislila da se to moze vidjeli sa obicne krvne pretrage, gdje pise ono trombociti, mada mozda ako neko slucajno ima to poviseno, onda salju na dalje pretraage, ali ja sam to uvijek imala u granicama normale, pa sad ne znam.. medicina i ja smo na Vi deff

A mislim da se ne može bas isčitati samo iz obične krvne pretrage. Mislila sam pitati danas doktoricu ako neće dati ili ću dobiti neki daleki termin onda idem privatno. Nije bas jeftino ali nema veze samo da skinem tu brigu s vrata. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 10:52

BlairWaldorf

Mama_andjela

BlairWaldorf

Takoder , ne znam da li piše u uputama koje sam linkala tu ili sam tu informaciju negdje drugo pročitala, prije piškenja na trakicu za točnije rezultate barem dva sata prije ne konzumirati nikakvu tekućinu.

Piše ova info na uputama koje si nam ti poslala. Mada negdje procitahh da 3 sata ne treba uzimati tekucinu, i da ne bude prvi jutarnji urin. Tako da to je to. Mada vidim da neke zene piske u 5 ujutro, ne bih rekla da im je to drugo piskenje za jutro, ali dobroo, svako tu ponekad improvizuje. Meni taman odgovara, ujutro piskim kad sam kuci, samo sto trebam izbaciti jutarnju kafu ili caj, i taman piskiti, oko 10h kad mi je vrijeme pauze, i onda kad dodjem doma oko 16h. Pa budemo vidjeli
    A sto se tice trombofilije, rado bih ti pomogla, ali ja to nisam nikad radila Mada bih voljela, zapravo i to izgleda rijetko salju na te pretrage, jedino ako se dese ti neki slucajevi kao nasi, ali opet ne svi. Ja sam sve mislila da se to moze vidjeli sa obicne krvne pretrage, gdje pise ono trombociti, mada mozda ako neko slucajno ima to poviseno, onda salju na dalje pretraage, ali ja sam to uvijek imala u granicama normale, pa sad ne znam.. medicina i ja smo na Vi deff

A mislim da se ne može bas isčitati samo iz obične krvne pretrage. Mislila sam pitati danas doktoricu ako neće dati ili ću dobiti neki daleki termin onda idem privatno. Nije bas jeftino ali nema veze samo da skinem tu brigu s vrata.

Ne moze s obicne, tacno. Prije sam ja mislila da se to tako otkriva a sad vidim da treba to dodatno raditi. A mislim da ti je najbolje privatno, ako ti nece dati, ili ce nesto komplicirati, mislim da ti je najbolje privatno odraditi. Provjeris, ako je sve super, onda odlicno, bar znas jedan dio da si provjerila, ali vrlo kljucan dio. Ja kada sam radila svoj test na viruse, nalazi se cekali 25 dana, srecom nije mi bilo hitno, a da je bilo, otisla bih privatno radije, kostalo bi me nekih 1200 kn, ali bih bar znala na cemu sam. A obzirom da ja svakako nisam mogla planirati T tada nit bilo sta, mogla sam cekati, i dobila sam nalaz besplatno. Tako da, obicno privatno ide brze i lakse, i u tim situacijama uvijek biram njih. Radije to, nego da placam sve svojim zivcima

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 11:31

Nina23, nadam se da ce se ureaplazma iskorijeniti cim prije, do iduceg ciklusa pa da onda mirno krenete u nove plusice Brzo ozdravljenje zelim

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

zoeeuzoee
    22. Studeni 2021. 11:52

Bokic cure,ne stignem vam tolko pisati ali vas citam svaki dan i uz vas sam..
    Ja sam radila trakice ,u subotu sam napravila prvu,jucer mi je bila jako tamna,mislim da bi danas mogao biti pik ili je cak vec bio jucer ,ugl pokrili smo i danas cemo,rodendan mi je pa se nadam da bude se dns zelja ispunila😁🙏po kalendaru bi trebala biti sutra...
    Pozdrav svima🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

eles
    22. Studeni 2021. 12:20

Haha, da, ciklusi su mi ok...
    Samo me brine ta sluz...da li je moguća trudnoća bez sluzi?
    Mislim da bum dobila M, osjetim grčeve i onak, kao da bum procurila, u subotu sam imala ispad ludila i tak
    Znam da i to može biti simtpom trudnoće ali mislim da ipak dolazi vještica...
    Kako to iščekivanje ubija...

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

eles
    22. Studeni 2021. 12:22

zoeeuzoee

Bokic cure,ne stignem vam tolko pisati ali vas citam svaki dan i uz vas sam..
    Ja sam radila trakice ,u subotu sam napravila prvu,jucer mi je bila jako tamna,mislim da bi danas mogao biti pik ili je cak vec bio jucer ,ugl pokrili smo i danas cemo,rodendan mi je pa se nadam da bude se dns zelja ispunila😁🙏po kalendaru bi trebala biti sutra…
    Pozdrav svima🍀

Sretan rođendan i neka ti se ostvari želja
    Kako se koriste te trakice i koje su najbolje...kako vas čitam sve više razmišljam o njima?

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 12:33

Mama anđela 

Skupa je pretraga, ali saznala sam da se  uz uputnicu može svaki dan u biti napraviti, bez naručivanja. Bas si mislim koliko svaki mjesec izdvajam od plaće za zdravstveno i onda kad mi jednom u 100 godina nesto treba doktori znaju komplicirati... Probat ću prvo dobiti uputnicu

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 15:15

10. Dan ciklusa. 
    Trakica 😎
    https://ibb.co/vdPSg5Y

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 15:17

Od cijelog bunta trakica naravno da sam prvo neoprezno i slučajno bas zagrabila test za trudnoću i otvorila ga 😆😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani