Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anni
    17. Studeni 2021. 12:16

Ina85

Ako vas zanima . Ostala sam trudna sa 4 odnosa za redom prije ovulacije. Pratili filikulometriju. Tempirani odnosi. Na dan ovulacije nismo uspjeli al eto primilo se. Nema nekog pravila. Kad ono hoce se primi 🤷‍♀️. Sretno vam svima da do bozica ostvarite svoj +
    Idem se ja bocnut 🥴

Tako sam i ja 
    4 odnosa
     Od toga bio 10 11 13 i 14 dan od menstruacije.
    Sretno svima❣

Samoja6
    17. Studeni 2021. 13:48

Cure moje, ja sam vam se noćas probudila znojna, u suzama, doslovno se tresla... Sanjala sam da se opet isto događa! Užas... Pokušavam zaboraviti taj san jer sam jako nemirna... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 15:05

Samoja6

Cure moje, ja sam vam se noćas probudila znojna, u suzama, doslovno se tresla… Sanjala sam da se opet isto događa! Užas… Pokušavam zaboraviti taj san jer sam jako nemirna…

Žao mi je ❤️ drži se. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    17. Studeni 2021. 15:24

Pozz dame moje drage, ja razočarana, vještica stigla samo dan kašnjenja, vise sreće idući mjesec🙄. 
    Al' eto pozitiva je mjesec dana kvalitetnog se*sa ponovo haha. U nove pobjedee, da iduci ciklus ugledamo plusice sve koje zelimo. 😄 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 15:50

Lavice ako je operacija neizbježna onda istu odradi sto prije. Što kažu doktori, imas nekoliko misljenja jel tako ?
    I ja se dvoumim oko toga ali radim prvi put s trakicama pa se ne bi htjela zeznuti sto ako imam ranije ovulaciju bez obzira na ciklus a da ja to me znam. Znam da je tesko moguće ali nikad me znas ,🥴

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Anni
    17. Studeni 2021. 21:07

Samoja6

Cure moje, ja sam vam se noćas probudila znojna, u suzama, doslovno se tresla… Sanjala sam da se opet isto događa! Užas… Pokušavam zaboraviti taj san jer sam jako nemirna…

Ponekad nam podsvjest radi 100 na sat..
    Meni je prva trudnoca bila prije 4 god.znaci mali mi ima 3..
    Proslo je sve u redu i skolski i sada kada sam ostala ovo drugo uvijek neke bezze misli neznam, onda sama sebi kazem sta ti je ono ne razmisljaj o glupostima pomolim se i sve prođe...
    Biti ce sve u redu🙏❤

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 21:19

Lavica 🌸

BlairWaldorf

Lavice ako je operacija neizbježna onda istu odradi sto prije. Što kažu doktori, imas nekoliko misljenja jel tako ?
    I ja se dvoumim oko toga ali radim prvi put s trakicama pa se ne bi htjela zeznuti sto ako imam ranije ovulaciju bez obzira na ciklus a da ja to me znam. Znam da je tesko moguće ali nikad me znas ,🥴

Da da ja na op.idem sigurno samo moram odluciti gdje..da li kod ove sto mi se prvi put nije bas svidjela jer bi ona tako htjela, gdje mi treba 2h do tamo skoro ili da idem gdje je ova malo bolja doktorica (meni) i gdje mi je blize 🤭😂 sama sam si odg.. svakako cekam njihov odgovor da li uopce rade takve operacije sad posto to nije hitnoca.. i ceka se mjesec i pol (bar tako mi je rekla jedna cura)..

Pa da, ako ti je prvi mjesec probaj tako iako sumnjam da ces imati O na 12-14dc..svakako probaj, tako ces vidjeti kako lijepo tamni 😁

Draga lavice mislim da si sama sebi odgovorila kod koga bi na operaciju 😁 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    17. Studeni 2021. 21:37

Lavica 🌸

BlairWaldorf

Lavica 🌸

BlairWaldorf

Da da ja na op.idem sigurno samo moram odluciti gdje..da li kod ove sto mi se prvi put nije bas svidjela jer bi ona tako htjela, gdje mi treba 2h do tamo skoro ili da idem gdje je ova malo bolja doktorica (meni) i gdje mi je blize 🤭😂 sama sam si odg.. svakako cekam njihov odgovor da li uopce rade takve operacije sad posto to nije hitnoca.. i ceka se mjesec i pol (bar tako mi je rekla jedna cura)..

Pa da, ako ti je prvi mjesec probaj tako iako sumnjam da ces imati O na 12-14dc..svakako probaj, tako ces vidjeti kako lijepo tamni 😁

Draga lavice mislim da si sama sebi odgovorila kod koga bi na operaciju 😁

Da 😂😂😂 samo mi je netko trebao reci kako je bilo tamo, realno iskustvo..
    A prije toga moram hrpu pretraga napraviti.. i sad idu blagdani..

Jesi ti na kraju piskila danas, ili ces sutra?

Mislila sam krenuti u ponedjeljak, 10. dan ciklusa, iako  ja isto tako kao i ti pretpostavljam da neće biti nista prije 15. tog ali kako mogu biti 💯 posto sigurna? 🥴 
    A da, bilo bi dobro da ti se javi netko tko ima iskustvo ajmooo ljudi koji čitate 🤩 javljajte !
    Bez obzira na operaciju ovaj mjesec nastavljas s akcijom? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lara19
    18. Studeni 2021. 01:45

nina23

baarbaraa34

Jutro djevojcice moje 👧🏻😊
    Zao mi je za sve babaroge koje su dosle!
    Malo oplacite, vristite u jastuk ili u razglas, kako je kome lakse, a onda glavu gore i u nove pobjede. Nema predaje! Mozda ako napisete jedno jako lijepo pismo Djedu Bozicnjaku dobijete baby pokloncic ispod bora! Zelim to svakoj od reda!!❤
    Meni ne trebaju fizicki simptomi za M dovoljno mi kad osjetim navalu bjesa ni za sta, odma znam eo je pakira se da dodje. Prije poroda nisam imala ni P od PMSa, a sada… Griiiizem! A i jutros vidim poceo spotting tako da najvjerojatnije stize. Iako obzirom na ovulaciju trebam dobit tek nekad u petak, ali nebi bilo prvi puta da krene toliko ranije.
    mina mislim da si ti nekog pitala jel mengu krene racunat vec od tog dana kad krene smedjarenje ili..
    Ja sam pitala gin., a i nekak je logicno da te dane ne racunas u mengu nego tek kad krene bas menstrualna krv.
    Ne znam jesi vadila hormone (ne mogu sve pohvatat), ali je to najcesce niska razina progesterona i onda je bas otezano zacece tako da ako nisi trazi gin.da provjeris, ako jesi sorry na pametovanju i zanemari napisano🙈
    nina moje iskustvo za HSSGom je da sam ja isla radit, ali ako mozes mozda je ipak bolje da taj dan ostaneš kuci. Ja sam prije neg cu ici dosta citala i svakakvih iskustava bude. Od toga da nisu ni osjetile do toga da one koje vec imaju djecu pa su naknadno isle na to rekle da je gore nego porod🙈 Da te ne uplasim meni recimo nije bilo toliko strasno, ali ono..nije bas da bi svaki dan mogla. Ovdje (bar kod moje gin.) u Njem. nisam dobila nista ni prije ni poslije nit su mi rekle da sta popijem. Cak na pitanje jel mogu ic radit su rekle da mogu. I jesam (cistila skolu tada), ali mi je kolegica pomogla. U Hr. sam čitala da ili daju ili kazu da prije popijes Normabel, a poslije Brufen, al to najbolje pitaj direkt kod njih.

Bas tako. Malo si olaksat dusu plakanjem ili kako ko i dalje u nove pobjede. Al evo meni opet jedan hladan tus. Stigo je nalaz brisa … i ureoplazma je opet tu. Znavi od HSSG nista ovaj mjesec . Znaci ima li itko ovdje ko se borio sa tom glupom ureoplazmom . Kako ke iskorjenit sta radit???

Ja sam popila 3 ture antibiotika dok sam ju rijesila

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Mama_andjela
    18. Studeni 2021. 06:56

Trudnice:
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 13 dana kasni ❤
    Baarbaraa34 17.11. - 1 dan kasni ❤️
    .Mila. 18.11.- danas ❤️
    Reaa 22.11. - 4 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
    Zoeeuzoee 07.12. - 19 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 20dana ❤️
    Nina23 09.12. - 21 dan ❤️
    Mina234 09.12. - 21 dan ❤️
    Kejsy 10.12. - 22 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 24 dana ❤️
    Mama_andjela 19.12. - 31 dan ❤
    BlairWaldorf..
    Lavica.. 
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   
    Zuzujalica 
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutro curee Jucer se ne stigoh vise javiti ali sam pregledala poruke. BlairWaldorf, hvala ti na dostavljenim uputama, videu, sve sam sacuvala a video cu pogledati doma prvom prilikom detaljno  Od velike si pomoci zaista, pronasla sam i trakice kao kod vas, 10ml osjetljivost, pa cu dogovoriti da mi stignu prije nego li pocnem sa testiranjem. I ja se bojim krenuti kasno, ali cu prvog dana provjeriti pa ako bude previse svijetla necu ni provjeravati dva puta tog dana. Mozda mi cak bude i kasnije od svih ovih datuma na koje ja mislim. Pa budemo vidjeli  Neka nam je sretno  I lijepo se provedi na produzenom vikendu, uzivaj za sve nas
    .
    Lavica, zao mi je sto ne mozes proci bez operacije, a s druge strane ona ce vjerovatno dovesti do toga da se T brze ostvari, i da ne bude nikakvih problema. Ti ces to podnijeti, ne sumnjam. Nije lako zavrsiti sve pretrage, ali radi to s gustom kad zamislis svoju buducu bebu u narucju. Nadam se da ce ta klinika raditi sve te pretrage i operacije, i da to zavrsis kako si planirala. 
    .
    SamoJa. previse imas crnih misli na koje ne mozemo uticati nazalost, zbog toga ti se to sada desava i u snovima. Nisi opustena, pod strahom si i pod stresom, zato su ti i snovi takvi. Misli na to da je bilo sve u redu i da ce ostati, jer stres samo otezava situaciju, moras biti opustena i sretna trudnica, ali ces ti to uskoro osjetiti sigurno nakon tog sljedeceg pregleda. Ja se nadam da ces imati mucnine, puno njih da ne mislis negativno, nego da se boris s mucninama, i da skrenes malo misli

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.