Blair, i ja cu tacno unijeti podatkr O M zadnja bar 3 mjeseca da vidim, jer i ja sam imala samo Moj Kalendar i nisam po nnoj ni pratila O, jer kad sam procitala svasta, shvatika sam da je nemoguce da ta app zna moje tijelo, imala sam ju samo onako da imam upisanr podatke o M🤗 Ova premom mi je cool, ja odem tamo pa citam one objave od drugih korisnica, interesantna mi je😄 Idemo u napad s trakicama, da vidimo da li ima i kada je O😊 Dosta je proslo nakon missed tako da def vrijeme je 🤞🤞
.
Kejsy, sretno onda sa sledecim ciklusom, pocetak 2022 godine je tvoj🤞🤗
.
Inna92, hvala na lijepim zeljama, nadam se da ce mi ovo pomoci😊 I tebi takodjer neka je sretno, nadam se da ce na pregledu biti tijelo spremno za novu O ❤ Zao mi je zbog bolne M, ali ti se ovaj ciklus pokazalo da se moze desiti cudo, i neka ubrzo sljedeci puta bude ponovo i da pravo potraje do kraja, da docekas svoje bebce😇
.
Nes, tti si dobar dokaz da se i nako missed odmah moze ponovo dobiti plusic i bas mi je drago i nadam se da ce ti sada sve biti okej 😊 Znam da postoji strah i briga kad se jednom opeces, znam po sebi da mi je zelja za novom T ogromna, al ipak s druge strane tri puta veci mi je strah i briga. Ali sve ce to s vremenom popustiti. Najbolje da odes na betu, ja mislim, sretno😊🥰
.
Lavica i Blair, nadam se da cemo istrajati u tom odustajanju od simptoma, necemo dati da nas vise zbune🙂🙂
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Krećem sutra s trakicama, na deseti dan ciklusa. U planu mi je po jednu, kad primjetim da tamni onda ću dvije dnevno.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok , ulijećem ko padobranac...ciklusi su mi poremeceni skrooz
Zadnja ovulacija je bila 17.11 radili smo na bebii na dan ovul .i svaki dan iza 🤣
Mene od jucer lijevi jajnik boli 🙄 onako malo zaboli pa stane..
Jeel moguce da se "uhvatilo" nesto ?
Imamo vec djecaka koji je zacet iz prve .
Neznam jel to od tolikog nadanja i zelje pa umisljam ili se mozda moozda uhvatilo .
🙈🙈
💙 - 2019
we made a family
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20191113/dt/6/n//k/78f3/age.png
Jaoo znam sve 🙈 tooliko me pere zelja za jos jednom bebom da si umisljam 🙄
Nadam + idući mjesec
Taman muzu i malcu našem poklon pod bor 🎉💙
💙 - 2019
we made a family
Uzv i sluz je pokazala da je ovul. 17.11 😄
Nisam htjela uvrijedit nikoga malo sam lose sastavila poruke 🙄
Kad Bog da beba bude došla .. naš rainbow baby je s nama i to nam je najveća radost..ako Bog da stići će i druga radost..
Ja vam od 🧡 želim plusiće i da se zajedno radujemo bebama ⚘🧡
💙 - 2019
we made a family
Pozz svima . Nisam bila aktivna par dana jer nemqm volje nizasto. Prvo me ubi antibjotik koji pijem. Da stavar bude gora jos se i prehladim. I evo ne sad blizu ovulacije i ne da mi se nista. A i svejedno sam odlucila da necu nista pokusavat ovaj mjesec jer antibiotik je prejak a i ureoplazna cini svoje da se dole nista ne desi. Cekam bolje dane. Ne mogu popratit sta se desavalo ovo dana al ako bio koji plusic cestitam😁
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Baarbaara, žao mi je zbog malenog, brz oporavak mu želimŽao mi je i zbog dolaska vještice, super je što ideš na pregled, i ako O bude blizu, taman da to iskoristite, pa neka sljedeći mjesec bude pun pogodak
.
BuhtlicaTi još uvijek koristiš Gynositol? Sjećam se da ti je prošli puta M mnogo ranije stigla, kakva je sada situacija? Možda će ponovo skratiti ciklus
.
BlairWaldorf, da, daa, i ja bas zeljno iscekujem, samo da me ne izludeDa ti vec sledece sedmice mozes, a i ja cu probati za nekih 7 dana, tada ce biti 13dc pa tko zna, budem vidjela kakvo ce stanje biti. Za sada cekam da trakice stignu
.
Eles, dobro nam dosla, i rado te primamo u gupuNadam se da se neces dugo zadrzati. Mozes ostaviti i datum neocekivane M da te dodam na listu. Koristis li ti trakice ili ides onako sa tacnim znanjem kada ovuliras?
Hvala draga:)
Nije mi bas tocna u dan ali datum neocekivane M je 29.11.
Ne koristim nista, ovaj mjesec smo radili od 7dc do 13dc...skoro svaki dan...nazalost nemam vec par mjeseci sluzi pa nisam optimist...
Nakon koliko se dogada implantacija inace, koliko nakon ovulacije?😅
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Cure dobro jutro ☕
Evo mene na 10 DC , danas popodne piškim prvu trakicu pa javim rezultate 😁😁
Pita mene muž sinoć, koliko si o tome pričale i dizala paniku (?😂) jesi krenula .... ? Rekoh sutra.
Takoder .... Ići ću ipak na pretrage za trombofiliju da se toga rijesim, jel imate preporuku za jos neke pretrage? Štitnjača mi je ok, jedino imam više antitijela ali za to nema terapije i moj endokrinolog oko toga nije dizao paniku... Jel imao netko sličan problem ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Baarbaara, žao mi je zbog malenog, brz oporavak mu želimŽao mi je i zbog dolaska vještice, super je što ideš na pregled, i ako O bude blizu, taman da to iskoristite, pa neka sljedeći mjesec bude pun pogodak
.
BuhtlicaTi još uvijek koristiš Gynositol? Sjećam se da ti je prošli puta M mnogo ranije stigla, kakva je sada situacija? Možda će ponovo skratiti ciklus
.
BlairWaldorf, da, daa, i ja bas zeljno iscekujem, samo da me ne izludeDa ti vec sledece sedmice mozes, a i ja cu probati za nekih 7 dana, tada ce biti 13dc pa tko zna, budem vidjela kakvo ce stanje biti. Za sada cekam da trakice stignu
.
Eles, dobro nam dosla, i rado te primamo u gupuNadam se da se neces dugo zadrzati. Mozes ostaviti i datum neocekivane M da te dodam na listu. Koristis li ti trakice ili ides onako sa tacnim znanjem kada ovuliras?
Ne koristim nista, ovaj mjesec smo radili od 7dc do 13dc…skoro svaki dan…nazalost nemam vec par mjeseci sluzi pa nisam optimist…
Koliko ti traje ciklus
Implantacija se dogada 6-10 dana nakon O.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
.
.
.
Ne koristim nista, ovaj mjesec smo radili od 7dc do 13dc…skoro svaki dan…nazalost nemam vec par mjeseci sluzi pa nisam optimist…
Koliko ti traje ciklus
Implantacija se dogada 6-10 dana nakon O.
Zadnjih mjeseci 23 dana, prije 25-26
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Sortiraj odgovore
Najstariji