Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 08:17

eles

BlairWaldorf

eles

Mama_andjela

Baarbaara, žao mi je zbog malenog, brz oporavak mu želim Žao mi je i zbog dolaska vještice, super je što ideš na pregled, i ako O bude blizu, taman da to iskoristite, pa neka sljedeći mjesec bude pun pogodak
    .
    Buhtlica Ti još uvijek koristiš Gynositol? Sjećam se da ti je prošli puta M mnogo ranije stigla, kakva je sada situacija? Možda će ponovo skratiti ciklus
    .
    BlairWaldorf, da, daa, i ja bas zeljno iscekujem, samo da me ne izlude Da ti vec sledece sedmice mozes, a i ja cu probati za nekih 7 dana, tada ce biti 13dc pa tko zna, budem vidjela kakvo ce stanje biti. Za sada cekam da trakice stignu
    .
    Eles, dobro nam dosla, i rado te primamo u gupu Nadam se da se neces dugo zadrzati. Mozes ostaviti i datum neocekivane M da te dodam na listu. Koristis li ti trakice ili ides onako sa tacnim znanjem kada ovuliras?

Hvala draga:)
    Nije mi bas tocna u dan ali datum neocekivane M je 29.11.
    Ne koristim nista, ovaj mjesec smo radili od 7dc do 13dc…skoro svaki dan…nazalost nemam vec par mjeseci sluzi pa nisam optimist…
    Nakon koliko se dogada implantacija inace, koliko nakon ovulacije?😅

Koliko ti traje ciklus
    Implantacija se dogada 6-10 dana nakon O.

Zadnjih mjeseci 23 dana, prije 25-26

Ok...  Sretno 😁 javljaj nam situaciju...

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 08:18

Takoder , ne znam da li piše u uputama koje sam linkala tu ili sam tu informaciju negdje drugo pročitala, prije piškenja na trakicu za točnije rezultate barem dva sata prije ne konzumirati nikakvu tekućinu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 08:23

Što se tiče pretraga ovo sam nasla u grupi 

https://ibb.co/XJZ3NwV

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 08:24

Trudnice😊
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 17 dana kasni ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 
    Zoeeuzoee 07.12. - 15 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 16 dana ❤️
    Nina23 09.12. - 17 dana ❤️
    Mina234 09.12. - 17 dana ❤️
    Kejsy 10.12. - 18 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 20 dana ❤️
    .Mila 17.12. - 25 dana ❤
    Mama_andjela 19.12. - 27 dana ❤️
    Reaa 20.12. - 28 dana ❤ 
    Baarbaraa34..
    BlairWaldorf..
    Lavica.. 
    Inna92 ..
    Malina_30..
    Kamilica ..
    Ameliee   
    Zuzujalica 
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutro curee, sretan pocetak nove sedmice zelim svima vama
    .
    Blair, sretno danas s trakicom, ja svoje ocekujem danas da stignu, i tek sam na 8 dc pa cu sacekati jos poneki dan, ondje pise kao ako su ciklus 35 dana da se krene od 17dc ali ipak necu tako kasno Najjace su reakcije muzeva, i ja sam svom neki dan kazala da sam narucila ovulacijske trakice, sta ti je kaze to Rekoh posto sam ja zbunjena, kaze pa ti ne znas ni kad si plodna ni nista, reko sta cu, tako mi je sad trenutno, pa reko ovako cu da pratim da vidim sta ce se desavati pa da to iskoristimo, a nadam se da cemo moci Uglavnom, obzirom da je on sad u fazi da napusti posao, pa je time opterecen pa su mu ovo suvisne informacije, ali zato sam ja tu da se time bavim, ali kaze eto ako skontas da ovuliras a mene nemas, iskoristi to ba s nekim , kao da moram biti ja ah reko sto si lud Tako da te razumijem, i meni je to sad glavna zanimacija a jos nisam ni pocela 
    .

Eles, sretnoo, i da znas da su ti bas super ciklusi, da moj bar traje 28 dana, nego 35, pa nikad docekati I plus uz to sto ne mozes biti siguran kad imas O, kad nista nije ono "skolski"

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Lion32
    22. Studeni 2021. 08:32

Jutro cure🥰 nama je bio aktivan vikend, po bolovima i sluzi bi rekla da je jucer bila ovulacija🤞🤣

Blair sretno sa trakicama, nadam se da ce pomoci i da ces vidjeti plusic🥰

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 08:47

Hvala cure 😄 javim rezultate svakako !

Za trombofiliju radim prva 4 jel tako ?

https://ibb.co/wY2q6M7

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 08:55

BlairWaldorf

Takoder , ne znam da li piše u uputama koje sam linkala tu ili sam tu informaciju negdje drugo pročitala, prije piškenja na trakicu za točnije rezultate barem dva sata prije ne konzumirati nikakvu tekućinu.

Piše ova info na uputama koje si nam ti poslala. Mada negdje procitahh da 3 sata ne treba uzimati tekucinu, i da ne bude prvi jutarnji urin. Tako da to je to. Mada vidim da neke zene piske u 5 ujutro, ne bih rekla da im je to drugo piskenje za jutro, ali dobroo, svako tu ponekad improvizuje. Meni taman odgovara, ujutro piskim kad sam kuci, samo sto trebam izbaciti jutarnju kafu ili caj, i taman piskiti, oko 10h kad mi je vrijeme pauze, i onda kad dodjem doma oko 16h. Pa budemo vidjeli
    A sto se tice trombofilije, rado bih ti pomogla, ali ja to nisam nikad radila Mada bih voljela, zapravo i to izgleda rijetko salju na te pretrage, jedino ako se dese ti neki slucajevi kao nasi, ali opet ne svi. Ja sam sve mislila da se to moze vidjeli sa obicne krvne pretrage, gdje pise ono trombociti, mada mozda ako neko slucajno ima to poviseno, onda salju na dalje pretraage, ali ja sam to uvijek imala u granicama normale, pa sad ne znam.. medicina i ja smo na Vi deff

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 09:44

Lion32

Jutro cure🥰 nama je bio aktivan vikend, po bolovima i sluzi bi rekla da je jucer bila ovulacija🤞🤣

Blairsretno sa trakicama, nadam se da ce pomoci i da ces vidjeti plusic🥰

super, super :D nadam se da ce to uroditi plodom

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    22. Studeni 2021. 10:47

Mama_andjela

BlairWaldorf

Piše ova info na uputama koje si nam ti poslala. Mada negdje procitahh da 3 sata ne treba uzimati tekucinu, i da ne bude prvi jutarnji urin. Tako da to je to. Mada vidim da neke zene piske u 5 ujutro, ne bih rekla da im je to drugo piskenje za jutro, ali dobroo, svako tu ponekad improvizuje. Meni taman odgovara, ujutro piskim kad sam kuci, samo sto trebam izbaciti jutarnju kafu ili caj, i taman piskiti, oko 10h kad mi je vrijeme pauze, i onda kad dodjem doma oko 16h. Pa budemo vidjeli
    A sto se tice trombofilije, rado bih ti pomogla, ali ja to nisam nikad radila Mada bih voljela, zapravo i to izgleda rijetko salju na te pretrage, jedino ako se dese ti neki slucajevi kao nasi, ali opet ne svi. Ja sam sve mislila da se to moze vidjeli sa obicne krvne pretrage, gdje pise ono trombociti, mada mozda ako neko slucajno ima to poviseno, onda salju na dalje pretraage, ali ja sam to uvijek imala u granicama normale, pa sad ne znam.. medicina i ja smo na Vi deff

A mislim da se ne može bas isčitati samo iz obične krvne pretrage. Mislila sam pitati danas doktoricu ako neće dati ili ću dobiti neki daleki termin onda idem privatno. Nije bas jeftino ali nema veze samo da skinem tu brigu s vrata. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    22. Studeni 2021. 10:52

BlairWaldorf

Mama_andjela

BlairWaldorf

A mislim da se ne može bas isčitati samo iz obične krvne pretrage. Mislila sam pitati danas doktoricu ako neće dati ili ću dobiti neki daleki termin onda idem privatno. Nije bas jeftino ali nema veze samo da skinem tu brigu s vrata.

Ne moze s obicne, tacno. Prije sam ja mislila da se to tako otkriva a sad vidim da treba to dodatno raditi. A mislim da ti je najbolje privatno, ako ti nece dati, ili ce nesto komplicirati, mislim da ti je najbolje privatno odraditi. Provjeris, ako je sve super, onda odlicno, bar znas jedan dio da si provjerila, ali vrlo kljucan dio. Ja kada sam radila svoj test na viruse, nalazi se cekali 25 dana, srecom nije mi bilo hitno, a da je bilo, otisla bih privatno radije, kostalo bi me nekih 1200 kn, ali bih bar znala na cemu sam. A obzirom da ja svakako nisam mogla planirati T tada nit bilo sta, mogla sam cekati, i dobila sam nalaz besplatno. Tako da, obicno privatno ide brze i lakse, i u tim situacijama uvijek biram njih. Radije to, nego da placam sve svojim zivcima

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.