Joj pvaj moj nalaz jos nije stigao . Pa tocno mi se igraju sa zivcima. Mislim da sve ono sto me nije pratilo u pms da se odrazava sada trenutno. Oo jbt pa svaku m.oplacem… No dobro . Mene sad zanima od ovih sto su prosle HSSG dali je pametno da taj dan uzemem slobodno ili to odradim jutri i idem radit🤔
Jaooj, nadam se da ce nalaz u ponedjeljak biti spreman😑😑 A to sto kazes svaku M otplaces ,isto mi je vjeruj. Nakon jucer sam nesto bas bezveze, muz me danas pozvao i pricamo, kaze joj pa ti jedva, kao da ti je neko umro, rekoh vjeruj da se tako i osjecam, al reko ipak nije, samo me stomak boli. Nisam htjela i njega sad da opterecujem tim mojim mislima. Mada danas me pita jesam li dobila, rekoh ne, jos dva dana , kaze joj daj Boze da si trudna, rekoh cisto sumnjam. Nisam ni rekla da sam vec odradila test, i da vec znam ishod🤮😅
Da Mamaandela meni je najgore njegovo pitanje jesi dobila i kad kaze mozda se primilo a mene strah i izgovorit to. A kad kazem cisto sumnjam . Onda on kaze takvim tvojim razmisljanjem i nece🙄
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Jutro drage moje kako ste mi vi ?
Baš sam nešto sretna što sam pronašla ovu stranicu što imam vas da sa vama mogu koju podijeliti kada me uhvati ovako neko moje ludilo kako ga ja zovem.. Sinoć sam pred spavanje toliko plakala emocije sve se sabrale još kad vidim vještica da dodje ne budem dobro sve dok ne ode i onda opet ista nada i opet isto razočarenje.. Sinoć je muzu bilo teško gledati me kako se trgam pričali smo da krenem malo do psihologa da sa njim razgovaram da pokušamo malo da se opustim od toga svega. Moj muž je što se tiče toga da svakome Bog daje i da će nama jednog dana i on to čeka tiho dok i ja sam takva ali ja to puno više pokazujem.. nadam se da nisam smorila sa tekstom ali baš sam tužna uplakana 😥😥😞💗🙏
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Baš sam nešto sretna što sam pronašla ovu stranicu što imam vas da sa vama mogu koju podijeliti kada me uhvati ovako neko moje ludilo kako ga ja zovem.. Sinoć sam pred spavanje toliko plakala emocije sve se sabrale još kad vidim vještica da dodje ne budem dobro sve dok ne ode i onda opet ista nada i opet isto razočarenje.. Sinoć je muzu bilo teško gledati me kako se trgam pričali smo da krenem malo do psihologa da sa njim razgovaram da pokušamo malo da se opustim od toga svega. Moj muž je što se tiče toga da svakome Bog daje i da će nama jednog dana i on to čeka tiho dok i ja sam takva ali ja to puno više pokazujem.. nadam se da nisam smorila sa tekstom ali baš sam tužna uplakana 😥😥😞💗🙏
Joj Mina rqzumkm te mislim ne samo ja nego sve mi . Et dok citam tvoje i meni suze na oci. Ja mislim da je moj muz sto se tice toga dosta jaci ili ne pokazuje to toliko. Kod njega je uvjek kad mi budemo imali djecu kad budes trudna. Al mene nekako na te rijeci nesto stisne . I prode mi kroz glavu sto ako nikad ne bude. Mislim to me je toliko strah i izgovorit na glas. I et sad dok ovo pisem umeljana suzama. A za par min moram krenut na posao. Nista ode se malo popravit osmjeh na lice i u nove pobjede. LAVICE i mislim da cu uzet slobodno taj dan jer se uz sve osjecam smoreno.
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Dobro jutro cure,zao mi je zbog M koje su stigle...al nemojte gubiti nadu idemo dalje samo pozitivno,gledala sam na yt jedan video koji me bas inspirirao,narucila sam trakice za ovulaciju jer je jedna cura govorila kako joj je ciklus bio svaki mjesec tocno 28 dana,a ovulacija joj zapravo nije bila 14 dan i stalno su se odmarali zaoravo kad je bila najplodnija🙈🙈 pa sam odlucila kupiti trakice i odlucila sam nekak ostati trudna ivaj mjesec🤣🤣
Sretno svima i lrobajte pozitivno,ja sad idem tako😁
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Trudnice:
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Lekaa 05.11. - 8 dana kasni ❤
Mama_andjela 14.11. - 1 dan ❤️
BlairWaldorf 14.11. - 1 dan ❤️
Baarbaraa34 17.11. - 4 dana ❤️
.Mila. 18.11.- 5 dana ❤️
Reaa 22.11. - 9 dana ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
Zoeeuzoee 07.12. - 24 dana ❤️
Lion32 08.12.- 25 dana ❤️
Nina23 09.12. - 26 dana ❤️
Buhtlica 12.12. - 29 dana ❤️
Lavica..
Inna92 ..
Mina234….
Malina_30..
Kamilica ..
Ameliee
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Jutro curee😊 Zapravo vec je dan, danas ne radim ali sam ipak ranije ustala, i tek sad da se i vama javim😊
Zao mi je zbog M sto je stigla kod Maline, i ja sam za da odes na pregled kada M prodje pa da ti doktor prati ovulaciju, i da zatim znas da li imas ovulaciju i kada. To ti je najbolje rjesenje. Mozda do sada nisi dobro pratila. Sretno😊😊
.
Nina, i ja ponekad kazem ma nista od toga jer znam da li smo fulali O ili nismo, a muski to ne shvataju i zato ti dragi i kaze da s takvim razmisljanjem nece doci do T, al jednostavno treba vremena. Koliko god mi bile nestrpljive ne ide preko reda. Kao sto lavica kaze, ja vjerujem da ce svaka od nas docekati svoje malp cedo, a mozda odjednom i dva😄😄 Pa ce vam sve ovo biti samo daleka proslost, nece vama mama andjela biti ni na pameti, nego pelenice😁😁🥰
.
Mina234, znam kako je i shvatam kako se osjecas i ja sam mislila da necu moci kroz sve proci sama i da ce mi trebati pomoc psihijatra, ali sam ipak uspjela sve sama prevazici. A ti ako se teze nosis sa svim, nije sramota otici na par razgovora, da si olaksas. To je najvaznije, da si spremna na sve ovo🙂
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Moja je stigla jutros 🙄 🥺
i sad me užasno bole jajnici ! Jos nesto netipično za mene . Ovaj ciklus užasno čudan ,čudan čudan !
Jako sam razočarana, jos jučer sam kovala planove za dalje pa mi kaže dragi da mi nije imao srca reći da ne radim oganj, a zec je još u šumi 😂 on je puno realniji od mene, ja se ponekad zanesem....
Ugl 😭😭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
BlairWaldirf, da znas da sam maloprije mislila o tebi, da li je rekoh njena vjestica stigla ili ima ljepse vijesti, jer vidim ne javljas se.. a ona stigla😔😔 Vjerujem da si ocajna i razocarana, jer znam da si ti bila uvjerena da je sada to to i takvi simptomi i drugaciji ciklus, bas nas ovo zeza, da se ne izrazim drugacije. Vise ne znas kako da reagujes na sve te simptome. Znam da nema sada prave rijeci utjehe, kao sto ne mogu ni sebe samu, ali moras biti hrabra i spremna za dalje, samoj sebi da das podstrek i snagu da nastavis. Sada je dosla, neka zavrsi sto ranije i neka ne dolazi narednih 10 mjeseci. U nove pobjede sada macko nasa, mozes ti to😘
.
Kejsy, drago mi je da si spremna i da ulazis s velikom voljom i hrabrscu u nove pobjede. Obzirom da je kod tebe sve vec frisko, nemoj da se razocaras ako odmah prvi mjesec ne budes T, jer tijelo mora da se vrati u neki prvobitni polozaj, i ako se to ne desi prvi mjesec, onda neka drugi mjesec polusavanja bude dobitan i uspjesan😇😊😘❤
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Joj Mina rqzumkm te mislim ne samo ja nego sve mi . Et dok citam tvoje i meni suze na oci. Ja mislim da je moj muz sto se tice toga dosta jaci ili ne pokazuje to toliko. Kod njega je uvjek kad mi budemo imali djecu kad budes trudna. Al mene nekako na te rijeci nesto stisne . I prode mi kroz glavu sto ako nikad ne bude. Mislim to me je toliko strah i izgovorit na glas. I et sad dok ovo pisem umeljana suzama. A za par min moram krenut na posao. Nista ode se malo popravit osmjeh na lice i u nove pobjede. LAVICE i mislim da cu uzet slobodno taj dan jer se uz sve osjecam smoreno.
Tako je i mene strah.. ali imam pravo na strah taj zbog toga što sam A negativna i posle spontanog sam primila inekciju rhogam kažu ako ne primis nećeš moći ostati više ali ja sam primila kada su rekli sad se bojim da li je ona na mene djelovala i plus nakon spontanog dobila eserihiju bakteriju u maternici ponovila bris nakon 7 dana lijekova i svega moguceg što sam čula nije je bilo al se bojim da se ona vraća i sve Sad su misli šta ako ovo ono baš sam teškog stanja... 😣😣😣🙏🙏
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Cure hvala vam ! A što reći ... Pišem pa brisem ... Moram malo doći sebi pa ću imati možda nesto pametnije za komentirati 😑
Mina i ja sam neg krvna grupa, isto sam tako primila inekciju ... Nemoj me plasiti .... 😶😶
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Trudnice:Atina➕
Marta➕
SamoJa➕Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂
Lekaa05.11. - 8 dana kasni ❤
Mama_andjela14.11. - 1 dan ❤️
BlairWaldorf14.11. - 1 dan ❤️
Baarbaraa3417.11. - 4 dana❤️
.Mila.18.11.- 5 dana❤️
Reaa22.11. - 9 dana❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂
Zoeeuzoee07.12.-24 dana❤️Lion3208.12.- 25 dana❤️
Nina2309.12. - 26 dana❤️
Buhtlica12.12. - 29 dana ❤️
Lavica..Inna92 ..Mina234….Malina_30..Kamilica ..AmelieeZuzujalicaDeliaNinachLoza.Jutro curee😊 Zapravo vec je dan, danas ne radim ali sam ipak ranije ustala, i tek sad da se i vama javim😊
Zao mi je zbog M sto je stigla kod Maline, i ja sam za da odes na pregled kada M prodje pa da ti doktor prati ovulaciju, i da zatim znas da li imas ovulaciju i kada. To ti je najbolje rjesenje. Mozda do sada nisi dobro pratila. Sretno😊😊
.
Nina, i ja ponekad kazem ma nista od toga jer znam da li smo fulali O ili nismo, a muski to ne shvataju i zato ti dragi i kaze da s takvim razmisljanjem nece doci do T, al jednostavno treba vremena. Koliko god mi bile nestrpljive ne ide preko reda. Kao sto lavica kaze, ja vjerujem da ce svaka od nas docekati svoje malp cedo, a mozda odjednom i dva😄😄 Pa ce vam sve ovo biti samo daleka proslost, nece vama mama andjela biti ni na pameti, nego pelenice😁😁🥰
.
Mina234, znam kako je i shvatam kako se osjecas i ja sam mislila da necu moci kroz sve proci sama i da ce mi trebati pomoc psihijatra, ali sam ipak uspjela sve sama prevazici. A ti ako se teze nosis sa svim, nije sramota otici na par razgovora, da si olaksas. To je najvaznije, da si spremna na sve ovo🙂
Ja se nadam da ćemo jednog dana otvoriti novu temu i ljepsu a ne uvijek borba šta i kako iskreno se nadam...
Vjeruj da bi otišla mene to nije sramota jer oni zbog nas i postoje da bi neko nam pomogao.. Ja se trudim da sve zaboravim da se malo opustim i da lakše podnesem sve da ne mislim toliko ali ne ide mi nikako 😞😞
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji