Hvala andela i ispričavam se mina nisam te htjela napasti znam da i ti imas svoje borbe 😶 ali meni je danas odvratan dan i shvati me ovo mi je samo pojačalo već prilično prisutne strahove, pogotovo danas.
Andela ti jos nisi dobila ? Na koje preglede planiras ?
I da, jos nisam dobila, prosli mjesec sam dobila 35i dan ciklusa, a sutra je 35i, tako da, iscekujem😔 Muz kaze gdjd bas sad, kad sam ja doma🤣
Tko zna, nemoj gubiti nadu, nisam ni ja, do zadnjeg časa ali sam osjetila pet minuta prije nego je dosla jer su me jajnici onako tipično zaboljeli i mislim si oooo ne 🥺 do tad su bili trudnički simptomi 🤔 dode mi da izvadim betu i pogledam jer je ciklus bio prečudan a onda si kažem neću se opterećivati. Blair, daj se odluči 😅
bas bi mi bilo drago da od nas tri barem ti onda ne dobijes a lavica i ja ćemo se pridružiti drugi mjesec 🥰 sljedeće nedobivanje nam je šansa za ljetne bebe ⭐⭐😆
Što se tiče pretraga meni je sad bubica u uhu za ovu imunizaciju iako mislim da nema realne šanse da je do iste doslo s obzirom na tako ranu trudnoću ... i takoder razmisljam otići na preglede za trombofiliju.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Trebala sam ic jucer al sam odgodila za ponedeljak pregled.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Blair jako mi je zao 😩😩😩 ne treba nista nadodati jer znam kako ti je…
Slijedeci je nas 🤞🏻 da bude jos koji lavcic ili lavica u obitelji (5 nam je malo..neka ih bude 6 ili 7 🤭) 😂
Ja se debelo nadam da ce ovulirati desni jajnik ovaj mjesec… pokriti cemo vise od proslog mj, ne zanima me sta MM misli 😂
Grozno lavice 🙄 baš sto pitanja u glavi! Jel moguće da je biokemijska s obzirom na toliko izrazene simptome? Otud misao da provjerim betu. 🤔 Ma dobro neću toliko daleko zabrijati, ne brinite se, ali muči me to. Imala sam simptome kakve do sad nisam, plus sad me jajnici bole, a inače nemam problema s time... Prečudan ciklus.
Jel moguće da je to neka posljedica korone iako je ovo drugi ciklus i prosli je bilo sve ok...
Najradije bi otisla par dana u neku kliniku gdje bi me provjerili od glave do pete, uzela neplaćeno na poslu i posvetila se isključivo ovome, eto to me danas pere 😅 toliko sam već u drugom filmu i toliko osjećam da ne pripadam trenutno na poslu da je postalo mučenje 😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair 😳 i mene bole jajnici, desna strana najvise, od prvog dana ciklusa, jedan dan vise, jedan dan nista i tako u krug…nikad tako..jucer mi je kao bio zadnji dc ali jos uvijek imam malo smedkasto 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Vjeruj mi, znam kako ti je, i ja bi isla privatno i neka mi naprave sve, bas sve pretrage, brisevi, upale, vitamini, ma sta god 😂
To za mogucu T tj biokemijska, ne mogu znati, nikad nisam bila T (valjda 😂).. Tako da ne znam sta da ti kazem, da li da ides vaditi betu ili ne.. ja sam isto htjela ali, poslije je stigla vjestica i gotovo… 😩
Znam da ti je sada tesko ali ne gubi nadu, proci ce i to.. ❤
Meni je stigao nalaz pape..opet cin1, niskog stupnja.. kupila sam betaglukan za imunitet.. 😕
Dobro da si kupila betaglukan 😌
Eto vidis, jel se ovo previse druzimo tu pa da i iste simptome imamo 😅 jutros me toliko boljelo da sam mislila da ću se onesvijestit. Nikad tako.
Svejedno sam smogla snage i otisla popit kavu, eto koliko je meni ta kava i subotnji ritual bitan. Pošto poto! Deinstalirala sam sve aplikacije jer mi nisu pomogle, to sam napravila u ljutnji (možda instaliram neku novu 😆) i narojilo mi se sto misli po glavu. Ono vječno što i kako dalje ? Moram nesto poduzeti.
Ljute me i ovi duži ciklusi. Do ovulacije mi se čini vječnost.
Što ako je ni ne znam točno odrediti ? Da se naručim kod ginekologa pa da mi on kaže kad je vrijeme za akciju? Eto ... A lijepo ljudi kažu treba se opustiti. Možda je to i najbolji savjet ali meni trenutno neprihvatljiv 😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nisam radila nikakve dodatne pretrage. Jedino idem na redovan pregled stitnjače jer imam povisen broj antitijela i snižen tsh ali su hormoni ok. Ne pijem terapiju.
Doktori su mi rekli da to nema veze s S. 🤷
U pravu si samo se treba opustiti i bas to imati odnose svaka dva dana pa onda nema sanse da fulas ovulaciju 😅
Lavice jel imamo plan ? 😂😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nakon spontanog sam bila na savjetovanje jer sam dobila uputnicu za prekoncepcijsku obradu ( namolila ginekologa, inače daju nakon više istih) i rečeno mi je da se to dešava i da se njima čini po nalazima koje oni vide da je sve u redu. Vjerovatno štede pa me zato nisu uputili dalje, čak im ni moje godine nisu bile bitne jer kako mi je doktorica rekla jos sam mlada. 😅🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair, a ne znam vjeruj, nisam mnogo optimisticna, jer ponekad imam bolove i iscjedak je bas nekako ko gust, to osjetim kad curika, pa sad ne znam, uglavnom mislim da ce veceras nekad doci, i ledja mene uzas bole zadnjih 7 dana, kao neka starica sam, nakon svako malo moram odmoriti🤨 Vjerovatno ostajem s vama da se borim, da uletimo u zadnjoj fazi u ljetne bebe🥰 sto vise nas, mozemo mi tooo😍 a ako ti ciklus bas nstavi biti cudan odradi testic bar, pa provjeri, ako ne bude krvarenje kao regularno i inace. Cuda se desavaju🤐
.
Lavica, ne znam sta dodje taj cin a vidim da pises o imunitetu, i neki dan sam bas procitala da je za to mnogo dobro pomijesati 500 gr meda, 500 gr oraha i preliti s limunovim sokom. Probaj i to, ja med nisam nikad ranije jela, a sad jedem jednu vrstu meda s biljem, kao dobar za zenske bolesti, hormone, miome, ciste i zato sam ja to uvela pomalo, ne moze mi nauditi😊😊
.
Kejsy, nikako ne gubi nadu, i nakon tolijo godina biokemijska je dobar znak, iako los ishod ali znak da mozes zatrudniti. I vidim imas dijete od 17 godina, kako ce to biti zanimljivo kada stigne mala beba, imati ces pomoc i od starijeg djeteta, jos ako je zensko, jos bolje😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
I zene, mislim da je najbolji plan sex svaku drugu noc, ja to nazalost ne mogu primjenjivati, ali onaj ko moze to je idealno😊😊 lavica, dobar plan, sta te briga sta muz misli, ima da radi onako kako si ti zamislila🤜🤛👌
.
Ina85, da da sad se sjetih da si rekla da ides u pon na pregled i da ce ici muz cini mi se. Ide to, blizi nam se. Sretnoo🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Andela tebe nisam namjerno uključila jer polažem nade u tebe 🙋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Prilikom pisanja zadnje poruke, muz mi iznenada uze telefon i sad mi je dao nadimak "iscjedak" 🤣🤣🤣 Poludila sam hahaha
.
Kejsy, e pa to ce onda bas biti super. Zelim ti sto prije da se ostvaris ponovo u ulozi majke😊🥰
.
Blair, hvala na podrsci😊 Ma kako god da zavrsilo😘
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji