Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    13. Studeni 2021. 19:52

BlairWaldorf

Andela tebe nisam namjerno uključila jer polažem nade u tebe 🙋

Jako mi je zao zbog M🥰 isplaci se. Budi ljuta i onda za koji dan u nove pobjede🤞🥰🥰

BlairWaldorf
    13. Studeni 2021. 20:00

Hehehehe i mene moj pita sto to stalno tipkam na mobitelu 😂 
    Već sam se isplakala Lion, imam osjećaj da me ni muž ne moze dovoljno razumijeti. On kaže pa dobro sljedeći mjesec će biti bolje nemoj to toliko uzimati srcu... Mooolim ? 😑😑 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

nina23
    13. Studeni 2021. 22:17

Haha sad citam necije planove . Gledam  as mi pokrijemo vecinu dana inplodne i neplodne nekad svaki dan nekad pauza od dan dva. Pa se pitam mozda istorosimo sve do ovulacije kad nqjvise treba oni jadni plivaci izmoreni😂

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    13. Studeni 2021. 22:19

Joj i gledam ovalp nekad one videe o oplpdnji i kad vidim koliko njih se ispusti u jednom odnosu . Onda se mislim pa sta se desava sa nasima nije valjda da su toliko lijeni pa da ni jedan nece da se potrudi uci i oplodit. 🤷‍♀️🤦‍♀️Meni jednostavmo sve prolazi kroz glavu

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Samoja6
    13. Studeni 2021. 23:39

Mama_andjela

Jesam li se zeznula ili je jucer Ina85, trebala imati prvi pregled? A uz nju je bila i SamoJa. Cure, nadam se da je sve okej kod vas😊

💞 
    U pravu si... Čim sam stigla s pregleda otvorila sam forum i na kraju odustala... Nekako sam još uvijek oprezna, dosta. 
    Uglavnom, pregled je prošao dobro, hvala Bogu! Prema zadnjoj vještici ne odgovara, ali pošto znamo kad je bila ovulacija, tome odgovara. To je valjda tako kad imaš kasne ovulacije... Nemože ni biti drukčije (tješim se). ♥️ nam kuca! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

mina234
    14. Studeni 2021. 00:27

Kejsy

mina234

mina234

BlairWaldorf

Mina evo vezano za rhogam. U biti da je nismo primile imale bi ne daj bože problema, ne obrnuto.

Prema FDA, injekcija RhoGAM spada u kategoriju trudnoće C. Ne postoje studije na životinjama, ali dostupne studije na ljudima kažu da ova injekcija ne šteti fetusu niti utječe na trudnoću. To također ne mijenja buduću reproduktivnu sposobnost primatelja (4).

Ja se nadam da je tako… ali imam majku koja je posle mene nije mogla ostati više trudna jer joj nisu dali tu inekciju to je nešto za antitijela išla je posle doktorima ali uzalud… tako da su ostali samo na meni.. toga se plašim jesam li na vrijeme dobila i sve znaš kakav je mozak…

A ja sam jako imala veliki komplikacija u toku te prve trudnoće gdje god da sam išla bilo je hitno očigledno nešto tu nije stimalo tako da više puta sam bila na konziliju gdje je bilo po 7 do 10 doktora koji daju svoja mišljenja.. Sad ova glava o svemu to misli mada idem sad redovno gin ona kaže da je uredu sve dala mi folacin pijem ga evo drugi mjesec .. Samo ne znam jel se on smije pit i ako dobijem mens

Ja pijem folat i B12 vec 3 mj bez prestanka, nema potrebe u toku menstruacije praviti pauze. Samo nastavi da pijes 😉

Hvala puno .. meni je tek drugi mjesec kako pijem ali budem još nastavila čula sam da i on može pomoći pa eto nadam se da hoće od čajeva nema šta ne pijem macina trava vrkutu brusincu uvu ☺ nadam se da će nešto pomoći 💗💗

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

BlairWaldorf
    14. Studeni 2021. 09:57

Samoja6

Mama_andjela

Jesam li se zeznula ili je jucer Ina85, trebala imati prvi pregled? A uz nju je bila i SamoJa. Cure, nadam se da je sve okej kod vas😊

💞
    U pravu si… Čim sam stigla s pregleda otvorila sam forum i na kraju odustala… Nekako sam još uvijek oprezna, dosta.
    Uglavnom, pregled je prošao dobro, hvala Bogu! Prema zadnjoj vještici ne odgovara, ali pošto znamo kad je bila ovulacija, tome odgovara. To je valjda tako kad imaš kasne ovulacije… Nemože ni biti drukčije (tješim se). ♥️ nam kuca!

❤️❤️❤️ baš mi je drago malo tu pročitati dobrih vijesti, jer ovaj mjesec nam nije nesto bio plodonosan 😶

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• .mila
    14. Studeni 2021. 11:42

27. dan ciklusa, temperatura se ponovo vratila na 37 prekjucer, jutros bazalna 36.7… Nisam izdrzala i jucer na 26. dan uradim dva testa (Gravignost ultra i CB za rano otkrivanje), oba negativna s tim da nisam previse analizirala ni trazila sjenu nego koji satak poslije na CB ugledam jako jako slabu crticu, jedva vidljivu (vjerovatno evaporacijska) ali mi je ulila malo nade i jutros ponovim ali ovaj put CB digitalni sa pokazateljem sedmica - minus ko kuca. 

Jako sam se razocarala, jos su 4 dana do M i mislim da vise necu ponavljati testove iako za ovaj digitalni stoji da je tacnost oko 65% ako se radi 4 dana prije (ne)ocekivane M.

Cekam da dodje i prodje pa da se opet bacimo u akciju, mozda bude neko iznenadjenje pred praznicnu sezonu..

Ima li jos neka da je piskila, ima li nekih novih plusica? 
    Pozdrav svima!

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Lion32
    14. Studeni 2021. 11:57

Blair tako ni mom nije jasno zasto ja svaku M otplacem.🤣🤣🙄
    Stojim na mjestu, zelim mijenjat posao i želim imat bebu i ne  mogu sad trenutno ni jedno ni drugo i to me izludjuje🙄

Mina ja isto pijem vrkutu i ako nista drugo bar nemam sukrvicu 10 dana prije M nego samo 3 dana prije i to mi je super🙃

Samoja bas mi je drago cuti da ❤ kuca… napokon lijepe vijesti ovdje..🥰

mina234
    14. Studeni 2021. 12:03

Lion32

Blairtako ni mom nije jasno zasto ja svaku M otplacem.🤣🤣🙄
    Stojim na mjestu, zelim mijenjat posao i želim imat bebu i ne mogu sad trenutno ni jedno ni drugo i to me izludjuje🙄

Mina ja isto pijem vrkutu i ako nista drugo bar nemam sukrvicu 10 dana prije M nego samo 3 dana prije i to mi je super🙃Samoja bas mi je drago cuti da ❤ kuca… napokon lijepe vijesti ovdje..🥰

Kad pijes vrkutu ti ja znam piti i za vrijeme men 
    Samo ne smijem macinu travu kažu više se krvari pa nakon men je pijem oko 5 dana i onda prestajem i ostajem na vrkuti sve dok ne dobijem sad ne znam ima li kakvog pomaka slabo mi se kad zna desiti da se ono smedje pokaže prije na 2 3 dana već smo jedan dan i to malo i odmah kreće ali ovaj put je trajalo 2 Pa skoro 3 dana i onda sam dobila.. jeli ti racunas u men i to smedje kada krene da ti to bude početak men...
    Nadam se da će nam praznici donijeti plusice 
    Jutros sa mužem razgovaram i kažem mu kako bi da iduće godine idemo na more on meni veli kako ćeš ti sa stomakom ici tad ćeš se ti poroditi..hhhh samo sam rekla kamo sreće da to bude kao što kažeš 🙏🙏🙏

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.