Jutro drage moje kako ste mi ??
Juče sam dobila smedji iscjedak i kontam to je to došla vještica tako mi se zna nekada desiti prije na dan ali sad je prije na 4 dana se pojavilo sutradan ujutru kreće krvarenje medjutim danas sam ustala opet smedje bolove blage imam u donjem dijelu jel neka imala slicnu situaciju 😣💗
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Trudnice:
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Lekaa 05.11. - 7 dana kasni ❤
malina_30 11.11. - 1 dan kasni ❤️
Mama_andjela 14.11. - 2 dana ❤️
BlairWaldorf 14.11. - 2 dana ❤️
Baarbaraa34 17.11. - 5 dana ❤️
.Mila. 18.11.- 7 dana ❤️
Reaa 22.11. - 10 dana ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
Zoeeuzoee 07.12. - 25 dana ❤️
Lion32 08.12.- 26 dana ❤️
Nina23 09.12. - 27 dana ❤️
Buhtlica 12.12. - 30 dana ❤️
Lavica..
Inna92 ..
Mina234..
Kamilica ..
Ameliee
Zuzujalica
Delia
Ninach
Loza
.
Jutro curee Ide nam vikend, sva sreca, jer bih i sutra trebala odmarati
.
Lekaa, sretno s natjecajem, i nadam se da ces dobiti taj posao, da popusti u tebi i stres i tenzija, kao i neizvjesnost A ti testovi tvoji, ne znam je li stvarno od stresa doslo do tog kasnjenja, ili kako. Ali neki dan dok sam citala iskustva nekih trudnica, iznenadila sam se kad sam vidjela kako je bar 5 njih imalo po dva, tri negativna uradjena testa a na UZV potvrdjena trudnoca
Kako je to tako moguce pitam se, ali ima i tih slucajeva eto
.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama andjela. Svasta je moguce. Od frendice mi mama bila trudna 3/4 mj kad je otkrila. Rodila deckica. Jer je imala kao neku mengu svaki mj pa je zanemarila . Na ultrazvuku otkrili trudnocu jer je ona mislila da joj pocela menopauza zato je i isla na pregled 😂.
2 slucaj . Zenska koju osobno poznajem, nesjecam se kad je otkrila trudnocu tocno al svaki mj je imala tipa mengu i rodila zdravu curicu 🤷♀️ samo je bila vise pod kontrolom.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Jutro cure ☺nije me bilo par dana al sam sad sve procitalani pohvatala🤣🤣
Mama_andjela jos je rano za test. Ponovi za par dana i mozda stvarno bude plusic🥰
Sto se tice pitanja mene izludjuje jer svi pitaju da li ima sta novo kod MENE, jer kao kod mog muza je sigurno sve u redu, uvijek je u ženi problem🙄🤣 to sto ja imam dijete vec, to se zaboravi valjda🙄 bit ce da sam prestara za radjanje🙄🤣
Ja sam vadila neki dan hormone pa sad cekamo nalaze.🤞🤞
Mama_andjelajos je rano za test. Ponovi za par dana i mozda stvarno bude plusic🥰
Sto se tice pitanja mene izludjuje jer svi pitaju da li ima sta novo kod MENE, jer kao kod mog muza je sigurno sve u redu, uvijek je u ženi problem🙄🤣 to sto ja imam dijete vec, to se zaboravi valjda🙄 bit ce da sam prestara za radjanje🙄🤣
Lion32 uvjek se misli da je problem u nama. Ja necu zaboravit kad brat od moga muza pola god prije naseg vjencanja reko da ja nemam sta cekat sa trudnkcom moram odma jer kod mene su ipak godine. I to sam progutala sa smjeskom . Ako je se tako pricalo prije vjencanja sta li tek sada pricaju . Kao sto se vidi ja sam od muza starija 4 god.
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Drage moje šta vi mislite 15.11 sam trebala dobiti ali juče mi se pojavio smedji iscjedak nije toliko intenzivan i danas se pojavljuje malo znao je i prije na dan nego li dobijem malo bude ali već naveče ili ujutru kreće jače krvarenje ali sada ništa 12 dan je od ovulacije čitam razne portale neki kažu doce men neki kažu rana trudnoca početak.. ne znam da li da kupim test da probam uraditi jako sam nešto izgubljena u svemu ovome .. je li neka imala slicnu situaciju
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Mama_andjelajos je rano za test. Ponovi za par dana i mozda stvarno bude plusic🥰
Lion32 uvjek se misli da je problem u nama. Ja necu zaboravit kad brat od moga muza pola god prije naseg vjencanja reko da ja nemam sta cekat sa trudnkcom moram odma jer kod mene su ipak godine. I to sam progutala sa smjeskom . Ako je se tako pricalo prije vjencanja sta li tek sada pricaju . Kao sto se vidi ja sam od muza starija 4 god.
Ajme meni je ovo strasno kako su ljudi zatucani..
Kad sam rodila sa 24 onda su me pitali zasto tako mlada, sad kad imam 32 sam vec lagano stara. Nikad nije dovoljno dobro🙄
Drage moje šta vi mislite 15.11 sam trebala dobiti ali juče mi se pojavio smedji iscjedak nije toliko intenzivan i danas se pojavljuje malo znao je i prije na dan nego li dobijem malo bude ali već naveče ili ujutru kreće jače krvarenje ali sada ništa 12 dan je od ovulacije čitam razne portale neki kažu doce men neki kažu rana trudnoca početak.. ne znam da li da kupim test da probam uraditi jako sam nešto izgubljena u svemu ovome .. je li neka imala slicnu situaciju
Ja bi se javila ginekologu i prijavila bilo kakva odstupanja od normalnog ciklusa. Uradi test ako sumnjas na trudnoću iako mi se čini rano još
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mislim da bolje da jos pricekas sa testom pa napravi eventualno na dan kad trebas dobit. Da sad zoves gin.sumnjam da ce ti ista pametno reci osim da cekas i da mozda u sljedećem ciklusu dodjes na pregled.
Ja svaki mjesec imam tako pred M. Nekad 4 dana prije, nekad 2, a jako, jako rijetko da samo odmah dobijem M. To vecinom bude spotting. Ako inace nemas takvih problema mozda je sada jer su se hormoni nesto zbrckali pa prati za ubuduce, a možda i je T, al pričekaj sa testom. Barem bi ja.
Jer da ga napraviš i bude neg.opet ces se zderat da je možda tako jer je prerano.
Sretno❤
Slazem se sa curama, moze bit svasta a ne mora biti nista. Pričekaj jos par dana pa napravi test. ☺🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji