Ii da sam udem na Fb.i vidim da je jis jedna rodica od mog muza trudna🤷♀️
Sad ce opet biti pitanje sta ja cekam
Ljudi znaju biti neosjetljivi, to je tako intimno pitanje nikad ne znas s čime se netko bori i što je sve prošao. Neki si stvarno svasta dopustaju.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Andela ja nisam izgubila nadu kad si ti u pitanju. Ponovi test za koji dan 😁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Andela ja nisam izgubila nadu kad si ti u pitanju. Ponovi test za koji dan 😁
Ne znam, ja sam ju izgubila. Dosla sam doma, uinat sam pojela onaj komad torte od sinoc. Mislim se neces me zezati, ako cu povracati, nek povracam😅 Nekako mislim da ima nesto mozda bi test trebao pokazati, zato nisam vise optimisticna, i ovako jos kad procitam jos simptoma kod drugih cura, shvatim da je i ovo moje uzalud. Tko zna kada ce to biti onako kako ja zamisljam🙂 Ali, nema tuge, prosle smo i gore dane i vijesti😊
.
Nina, znam da je tesko vidjeti kada su sve neke trudnice oko tebe a ti vamo racunas, brojis, mjeris temp i svasta nesto i opet na istom. Ali zna Bog valjda kada je pravo vrijeme za nas 😊 Jos samo da tim ljudima nekim da malo vise razumijevanja i pameti da ne pitaju odredjene zene a sto ne zeli djecu, sta ceka itd. Bas kao sto kaze Bleir, ne znas koliko nekog ta izjava moze pogoditi..
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Cure, na takva pitanje smislite jedan univerzalan odgovor i doslovno tako odgovorite kak smislite. Ja bi odgovorila protupitanjem - A vi se ne seksate bas cesto ili? SVAKO ce zinit i nece znat sta odg. i onda samo nadodate - eto, jednako intimno pitanje si i ti meni postavila i nastavite sljedecu temu.
100% vas vise to nece pitati.
Mama_andjela, eto nje morala ona🙈a znas da je potencijalno rano! Drzat cemo fige i vjerovati da je prerano za test. Jos nisi dobila i ima nade da nećeš jos jedno 2 godine kupit uloske🤞🏻
Mama_andela jos nije sve gotovo ima nade 🤞
Oo Lavice znam kako znaju biti neugodna ta pitanja. Meni je znao rodak od moga muza reci gledajuci iskljucivo u moj stomak reci. Ooo mlada ti mi lijepo izgledas jel to ima nesto novo? 😳
Na sto ja bi odgovorila ne nema samo sam se malo udebljala. Da ni mene majka nikad nije pitala niti ko moj bliznji ima li sta novo. Jer svaka normalna osoba zna da bi se neko s tim pohvalio a ne skrivao
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Nez dali sam ovdje bila pisala. Al isto neki dan cujem zena srednjih godi. Koja bi izgleda voljela doci na moje radno mjesto. Zaskocila moga poslovodu neki dan i rekla mu da je ima u vidi . Jer ja cu valjda biti trudna ,jer zasto sam se udavala ako ne planiram to... Mislim stavrno ima ljudi da se zapitas cim se oni bave
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Cure, na takva pitanje smislite jedan univerzalan odgovor i doslovno tako odgovorite kak smislite. Ja bi odgovorila protupitanjem - A vi se ne seksate bas cesto ili? SVAKO ce zinit i nece znat sta odg. i onda samo nadodate - eto, jednako intimno pitanje si i ti meni postavila i nastavite sljedecu temu.
100% vas vise to nece pitati.
Mama_andjela, eto nje morala ona🙈a znas da je potencijalno rano! Drzat cemo fige i vjerovati da je prerano za test. Jos nisi dobila i ima nade da nećeš jos jedno 2 godine kupit uloske🤞🏻
Daaa eto, bas sam morala, kako sam luda😅😅 Onako bacam se u depru prije vremena, mogla jos mozda dva dana zivjeti u nadi, al budemo vidjeli😊😊 Kamo srece da je tako kao sto vi pisete😊
Lavica, na mojoj opstini nema DM, a Mullera i nemamo nikako, tako da koliko je dobro sto mi je DM udaljen nekih desetak kilometara, nista strasno, ali da ne posrnem za novim testom, zato je prednost udaljenost🤣
.
Barbara je dala odlican odgovor, ovo za sex samo po potrebi, fakat mislim da bi ih spustili na zemlju takvim komentarom😉😉
.
I ja sam imala slicno iskustvo, komsinica inace prvi puta me vifi nakon par mjeseci i kako si tamo vamo, i kaze mozda i ima sad sta a ti neces da kazes, sama si mislim e bas bih tebi rekla. Muz kaze pusti je, nije kaze ni ona nikad radjala, ono ima preko 50 godina, e rekoh zao mi je ako sam bila gruba, al bar ona treba da zna da to ne treba pitati😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Nez dali sam ovdje bila pisala. Al isto neki dan cujem zena srednjih godi. Koja bi izgleda voljela doci na moje radno mjesto. Zaskocila moga poslovodu neki dan i rekla mu da je ima u vidi . Jer ja cu valjda biti trudna ,jer zasto sam se udavala ako ne planiram to… Mislim stavrno ima ljudi da se zapitas cim se oni bave
Ovo je strasno, dno dna. Ako ces cekati da nekog smaknes, da bi gradio sebe i svoju "srecu".
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Cure moje drage znam da se ne želimo spustati na niske razine već ostati dame ali takvima povremeno treba odbrusiti.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ovo sad što pišete podsjetilo me na jednu situaciju kod rođaka od muža di je njegova žena pitala nas kao kad vi mislite bebu imat,mi kažemo pa evo mi spremni pa kad dođe,a ona na to a dobrk ništa ja ću na drugo već a vi samo čekajte.
Došlo mi je da skočim sa kauča i momentalno odletim odatle
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Sortiraj odgovore
Najstariji