Ja sam zbog takvih psihički umorna i opterećena inače sam jako osjetljiva na sve kako sam udala druga sredina narod haus živjela sam sa mamom i babom sama nemam ni sestru ni brata niti sa očeve strane sestre imaju djecu niti amidža znači samo mene i uvijek sam nježnosti imala ovdje samo gledaju da te povrijede 😣😣😣 i milion pitanja a što nema još pa jedno je otišlo hej pa kako Pa radi odma na drugom i sve tako da sam psihički pala 😣😣😣💔
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Po meni normalna osoba stvarno nece zabadati nos u to . Jer meni nije jasno mako nekim ljudima nije u glavi da nekima nije lako dobiti dijete. Nije to samo pozeli ii eto ga. Koliko sam puta u takvim situacijama sa osmjehom odgovarala na glupa pitanja a u meni srce kucalo kao da hoce iskociti od muke.
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
I da kad se sjetim taj isti sto bleio u moj stomak. Kad se saznalo da zena od bratovog muza trudna govori mojoj svekrvi lijepo to je bas lijepo kod ove nove neviste jos nista 😳mene znoj oblio mislim da sam u tom trenu bila manja od makovog zrna nez ne mogu opisati taj osjecaj
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Po meni normalna osoba stvarno nece zabadati nos u to . Jer meni nije jasno mako nekim ljudima nije u glavi da nekima nije lako dobiti dijete. Nije to samo pozeli ii eto ga. Koliko sam puta u takvim situacijama sa osmjehom odgovarala na glupa pitanja a u meni srce kucalo kao da hoce iskociti od muke.
Isto tako sa osmjehom odgovorim da nebi bilo više pitanja kad ono opet isto pitanje jednostavno nije nekome lako upravu si neko se bori sa time znam jedna moja poznanica 17 godina nema.djece i sada ostala trudna hvala Bogu i odmah krene a šta je kod tebe ti si mladja od mene što neće tako lako a svoje sve zaboravi ali eto nismo sve iste i to je možda bolje
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Joj samo kad bi takvi ljudi znali kroz sto mi sve prolazimo a jos moramo biti toliko psihicki jake da podnosimo njihove komentare i pitanja.Zato moloim Boga za sve nas sto se borimo s tim da sto prije budemo drzale nase male mrvice koje toliko prizeljkujemo 🤱
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Isto tako sa osmjehom odgovorim da nebi bilo više pitanja kad ono opet isto pitanje jednostavno nije nekome lako upravu si neko se bori sa time znam jedna moja poznanica 17 godina nema.djece i sada ostala trudna hvala Bogu i odmah krene a šta je kod tebe ti si mladja od mene što neće tako lako a svoje sve zaboravi ali eto nismo sve iste i to je možda bolje
Joj eto vidis . Pa se moras zapitati pa zeno sta ti u glavi da to pitas a zna sta i kako ti bilo🤦♀️🤦♀️
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
Planiran HSSG
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Joj eto vidis . Pa se moras zapitati pa zeno sta ti u glavi da to pitas a zna sta i kako ti bilo🤦♀️🤦♀️
Pa hajde da me pita neka koja je tako lako sve dobila pa da joj nije jasno ali ti koja si se borila kao i ja koja je pila sve i svašta kao i ja sad i ko god kaže ovo ima ono Ima odmah uzmem krenem i ništa i ti mene pitaš ali eto
Nadam se da će i nama jednog dana da svane onaj plusic kao kuca svima nama koje tako željno to čekamo 🙏🤞💗
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Pozdrav svima.
došla sam vidjeti jel ima koji novi plusić, inna jako mi je žao.
i za sve vještice što su došle, nek idući mjesec ne dođu.
moje još nema, radila sam još jedan test neki dan i ništa. više neću kupovati xD
al sam skupila hrabrosti i cijepila se jučer, s obzirom a situaciju, morala sam zbog posla i potvrda, pa mislim bolje svakako prije trudnoće.
sutra je zadnji dan za natječaj za novi posao, mislim da ću dobiti čim saznam rezultate natječaja jer baš o tome stalno razmišljam.
😘😘
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
a što se tiče ovih neugodnih pitanja nevažnih osoba, ja sam oglušila, jer smo muž i ja u vezi bili 15 godina, sad smo od ljeta u braku, i nema tko me nije pitao što čekamo, još radim u vrtiću, okružena bebama, i kad čujem pitanje što čekamo, muka mi je, al sam počela odgovrati sa "seksamo se, hvala na pitanju"
bude im više neugodno nego meni...
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
a što se tiče ovih neugodnih pitanja nevažnih osoba, ja sam oglušila, jer smo muž i ja u vezi bili 15 godina, sad smo od ljeta u braku, i nema tko me nije pitao što čekamo, još radim u vrtiću, okružena bebama, i kad čujem pitanje što čekamo, muka mi je, al sam počela odgovrati sa "seksamo se, hvala na pitanju"
bude im više neugodno nego meni…
moram nadodati.😂😂 to i ja odgovorim kad me pitaju šta čekam sa drugim ili, et rodi još jedno😡 Kažem da se seksamo, ali da sam otvorena za savjete.. muk😂😂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji