Jutro drage moje kako ste mi vi ?
Baš sam nešto sretna što sam pronašla ovu stranicu što imam vas da sa vama mogu koju podijeliti kada me uhvati ovako neko moje ludilo kako ga ja zovem.. Sinoć sam pred spavanje toliko plakala emocije sve se sabrale još kad vidim vještica da dodje ne budem dobro sve dok ne ode i onda opet ista nada i opet isto razočarenje.. Sinoć je muzu bilo teško gledati me kako se trgam pričali smo da krenem malo do psihologa da sa njim razgovaram da pokušamo malo da se opustim od toga svega. Moj muž je što se tiče toga da svakome Bog daje i da će nama jednog dana i on to čeka tiho dok i ja sam takva ali ja to puno više pokazujem.. nadam se da nisam smorila sa tekstom ali baš sam tužna uplakana 😥😥😞💗🙏
Joj Mina rqzumkm te mislim ne samo ja nego sve mi . Et dok citam tvoje i meni suze na oci. Ja mislim da je moj muz sto se tice toga dosta jaci ili ne pokazuje to toliko. Kod njega je uvjek kad mi budemo imali djecu kad budes trudna. Al mene nekako na te rijeci nesto stisne . I prode mi kroz glavu sto ako nikad ne bude. Mislim to me je toliko strah i izgovorit na glas. I et sad dok ovo pisem umeljana suzama. A za par min moram krenut na posao. Nista ode se malo popravit osmjeh na lice i u nove pobjede. LAVICE i mislim da cu uzet slobodno taj dan jer se uz sve osjecam smoreno.
Tako je i mene strah.. ali imam pravo na strah taj zbog toga što sam A negativna i posle spontanog sam primila inekciju rhogam kažu ako ne primis nećeš moći ostati više ali ja sam primila kada su rekli sad se bojim da li je ona na mene djelovala i plus nakon spontanog dobila eserihiju bakteriju u maternici ponovila bris nakon 7 dana lijekova i svega moguceg što sam čula nije je bilo al se bojim da se ona vraća i sve Sad su misli šta ako ovo ono baš sam teškog stanja... 😣😣😣🙏🙏
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Cure hvala vam ! A što reći ... Pišem pa brisem ... Moram malo doći sebi pa ću imati možda nesto pametnije za komentirati 😑
Mina i ja sam neg krvna grupa, isto sam tako primila inekciju ... Nemoj me plasiti .... 😶😶
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Trudnice:Atina➕
Marta➕
SamoJa➕Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂
Lekaa05.11. - 8 dana kasni ❤
Mama_andjela14.11. - 1 dan ❤️
BlairWaldorf14.11. - 1 dan ❤️
Baarbaraa3417.11. - 4 dana❤️
.Mila.18.11.- 5 dana❤️
Reaa22.11. - 9 dana❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC🍂
Zoeeuzoee07.12.-24 dana❤️Lion3208.12.- 25 dana❤️
Nina2309.12. - 26 dana❤️
Buhtlica12.12. - 29 dana ❤️
Lavica..Inna92 ..Mina234….Malina_30..Kamilica ..AmelieeZuzujalicaDeliaNinachLoza.Jutro curee😊 Zapravo vec je dan, danas ne radim ali sam ipak ranije ustala, i tek sad da se i vama javim😊
Zao mi je zbog M sto je stigla kod Maline, i ja sam za da odes na pregled kada M prodje pa da ti doktor prati ovulaciju, i da zatim znas da li imas ovulaciju i kada. To ti je najbolje rjesenje. Mozda do sada nisi dobro pratila. Sretno😊😊
.
Nina, i ja ponekad kazem ma nista od toga jer znam da li smo fulali O ili nismo, a muski to ne shvataju i zato ti dragi i kaze da s takvim razmisljanjem nece doci do T, al jednostavno treba vremena. Koliko god mi bile nestrpljive ne ide preko reda. Kao sto lavica kaze, ja vjerujem da ce svaka od nas docekati svoje malp cedo, a mozda odjednom i dva😄😄 Pa ce vam sve ovo biti samo daleka proslost, nece vama mama andjela biti ni na pameti, nego pelenice😁😁🥰
.
Mina234, znam kako je i shvatam kako se osjecas i ja sam mislila da necu moci kroz sve proci sama i da ce mi trebati pomoc psihijatra, ali sam ipak uspjela sve sama prevazici. A ti ako se teze nosis sa svim, nije sramota otici na par razgovora, da si olaksas. To je najvaznije, da si spremna na sve ovo🙂
Ja se nadam da ćemo jednog dana otvoriti novu temu i ljepsu a ne uvijek borba šta i kako iskreno se nadam...
Vjeruj da bi otišla mene to nije sramota jer oni zbog nas i postoje da bi neko nam pomogao.. Ja se trudim da sve zaboravim da se malo opustim i da lakše podnesem sve da ne mislim toliko ali ne ide mi nikako 😞😞
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Mina evo vezano za rhogam. U biti da je nismo primile imale bi ne daj bože problema, ne obrnuto.
Prema FDA, injekcija RhoGAM spada u kategoriju trudnoće C. Ne postoje studije na životinjama, ali dostupne studije na ljudima kažu da ova injekcija ne šteti fetusu niti utječe na trudnoću. To također ne mijenja buduću reproduktivnu sposobnost primatelja (4).
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mina evo vezano za rhogam. U biti da je nismo primile imale bi ne daj bože problema, ne obrnuto.
Prema FDA, injekcija RhoGAM spada u kategoriju trudnoće C. Ne postoje studije na životinjama, ali dostupne studije na ljudima kažu da ova injekcija ne šteti fetusu niti utječe na trudnoću. To također ne mijenja buduću reproduktivnu sposobnost primatelja (4).
Ja se nadam da je tako... ali imam majku koja je posle mene nije mogla ostati više trudna jer joj nisu dali tu inekciju to je nešto za antitijela išla je posle doktorima ali uzalud... tako da su ostali samo na meni.. toga se plašim jesam li na vrijeme dobila i sve znaš kakav je mozak...
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Ja se nadam da je tako… ali imam majku koja je posle mene nije mogla ostati više trudna jer joj nisu dali tu inekciju to je nešto za antitijela išla je posle doktorima ali uzalud… tako da su ostali samo na meni.. toga se plašim jesam li na vrijeme dobila i sve znaš kakav je mozak…
A ja sam jako imala veliki komplikacija u toku te prve trudnoće gdje god da sam išla bilo je hitno očigledno nešto tu nije stimalo tako da više puta sam bila na konziliju gdje je bilo po 7 do 10 doktora koji daju svoja mišljenja.. Sad ova glava o svemu to misli mada idem sad redovno gin ona kaže da je uredu sve dala mi folacin pijem ga evo drugi mjesec .. Samo ne znam jel se on smije pit i ako dobijem mens
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Cure sve je u redu sto se tice te injekcije, dobro je da ste ju dobile. Da niste bio bi problem za ostale trudnoce.
Ja ju nisam primila, i ja sam A negativna, ali je i muz A negativna i u tom slucaju dakle i dijete ne moze biti pozitivno, zato ja tu injekciju nisam ni primila. 😊 Mozda i neka od ima muza koji je takodjer negativan i nije trebala primiti, ali su u svakom slucaju dali. Uglavnom dobija se iz razloga jer nasa krv nakon mijesanja s bebinom krvlju stice antitijela i postaje kao jaca te u narednoj trudnoci vrlo vjerovatno unistava plod na samom pocetku. Zato je injekcija tu da to sve stabilizira, uglavnom problem ne dolazi od nje😊 Biti ce to sve u redu, uvijek kazem, pa nisam valjda toliki baksuz, da svi oko mene imaju djecu, a ja ne. Tjesim se eto na razne nacine😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja se nadam da je tako… ali imam majku koja je posle mene nije mogla ostati više trudna jer joj nisu dali tu inekciju to je nešto za antitijela išla je posle doktorima ali uzalud… tako da su ostali samo na meni.. toga se plašim jesam li na vrijeme dobila i sve znaš kakav je mozak…
A ja sam jako imala veliki komplikacija u toku te prve trudnoće gdje god da sam išla bilo je hitno očigledno nešto tu nije stimalo tako da više puta sam bila na konziliju gdje je bilo po 7 do 10 doktora koji daju svoja mišljenja.. Sad ova glava o svemu to misli mada idem sad redovno gin ona kaže da je uredu sve dala mi folacin pijem ga evo drugi mjesec .. Samo ne znam jel se on smije pit i ako dobijem mens
E to za folacin ti ni jucer nije nije odg, to bi trebala pozvati doktoricu pa pitati, vjeruj. Ja prvi puta cujen za taj lijek, sta je vec. Neka te ne koci nista da ih pitas, u tome se ne ustrucavaj, jer je sve kljucno za nase zdravlje sada, odnosno zdravlje nasih jajnika😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mislis da je to zaista razlog zasto tvoja mama vise nije mogla imati djecu ? Sad si me jako preplasila i razmisljam si da li sam ja istu primila na vrijeme ... Kada točno nakon spontanog treba primiti istu nakon što se "očistis" ili ? Ja sam primila odmah nakon sto sam dobila tablete... 😭
Moj dragi je pozitivna krvna grupa.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Naravno da smijete planirati trudnoću. Niste naveli u kojem tjednu je bio spontani, jeste li kiretirani ili ne. Naime, u početnoj trudnoći minimalna je šansa da se žena senzibilizira eritrocitima djeteta, ondosno djetetovim antigenima. Možete prije idućeg zanošenja napraviti testove imunizacije, koji će se ponavljati i tijekom iduće trudnoće i pratiti će se razina antitijela. Po potrebi će se intervenirati adekvatnom terapijom, da se spriječe posljedice imunizacije kod djeteta-odnosno razvoja hemolitičke bolesti
Mina nemoj se ljutiti (i ja sam danas posebno osjetljiva ) ali budi opreznija sa iznosenjem zaključaka jer si me sad toliko prepala i zabrinula da sam se skoro rasplakala.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji