Hvala puno ... nadam se da je idući mjesec dobitni a trebala bi i na kontrolu gin pa vidjet ćemo sve idući mjesec ima li kakvih promjena a ja pijem folacin pa sad kad imam mens da li se i dalje on smije pit ili prestajem dok ne prodje ☺
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Bok curkice odustala sam od piškenja planiram na dan ili sačekati eventualno kasnjenje 🤞😌
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlica, veliki pozdrav i tebiJa se dvoumim vjeruj, i piskila bih i ne bih. Rekla sam da necu dok mi ne bude kasnila M, medjutim nesto mi mucnina cudna, nikad mi ovako do sad nije bilo, i jutros kad sam ustala, bas sam bila nikakva. Ako je to simptom samo PMS, onda ne znam stvarno…
Mozda BlairWaldorf piski??
.
Nina, kamo srece da M ni ne stigne, da je taj umor od neceg drugoga sto se tice doktora, ne mora znaciti da je nalaz los, nego su oni neodgovorni, znam i po ovim nasim, samo neka posao pobjegne od njih. Ono sto je nama i previse vazno, njima je samo broj, tako da bas njega zaboli sto ti cekas.. surovo ali istinito. Mozda najbolje da ti pozoves, ako je vec receno da je danas rezultat. Pokusaj
A sto se tice ovih info cura s grupe, pa nema nas sada puno, otprilike svaciju situaciju znam, sto ne znam, vracam se pa citam iznova i eto :)
.
Lea, i ja za dosta stvari nisam znala, al eto nismo ni mogli znati jer radimo samo osnovne pretrage, krvnu sliku, urin, koji ne mogu pokazati ove neke teze problemcice, da ih tako nazovem. Trombofilija je cesto prisutna, zavisi koja mjera, al moja poznanica je zadnjih 6 mjeseci trudnoce koristila injekcije kako bi se trudnoca odrzala, i eto rodila je zivu i zdravu bebu. Bitno je na vrijeme otkriti samo :)a volju imam da pomognem, naravno, znam kako je meni bilo nakog tog gubitka, ne znam ni gdje bih ni kada. Odmah sam odlucila da osutajem od te ginekologice kojoj sam isla, nju sam otpisala odmah i onda sam trazila dalje i pronasla drugog ginekologa, koji je toliko nekako poseban, osjecajan, kad pricam s njim, kao da pricam s nekim bliskim, i nikada me ne pita te neke previse bolne detalje, jer vidi koliko sam ja zapravo bila slomljena nakon tog svega, otisla sam mu prvi puta i tresem se, brzo pricam, pocnem gubim dah, jedva me smirio. U takvom sam stanju bila
.
.
.
Evo mene opet. M.je stigla kako da kazem tiho na prstima. MAMA_ANDELA stavi me za ne dobit 9.12. A sto se tice gin nez dali je neodgovoran ili pretpan poslom.
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Buhtlica, veliki pozdrav i tebiJa se dvoumim vjeruj, i piskila bih i ne bih. Rekla sam da necu dok mi ne bude kasnila M, medjutim nesto mi mucnina cudna, nikad mi ovako do sad nije bilo, i jutros kad sam ustala, bas sam bila nikakva. Ako je to simptom samo PMS, onda ne znam stvarno…
Mozda BlairWaldorf piski??
.
Nina, kamo srece da M ni ne stigne, da je taj umor od neceg drugoga sto se tice doktora, ne mora znaciti da je nalaz los, nego su oni neodgovorni, znam i po ovim nasim, samo neka posao pobjegne od njih. Ono sto je nama i previse vazno, njima je samo broj, tako da bas njega zaboli sto ti cekas.. surovo ali istinito. Mozda najbolje da ti pozoves, ako je vec receno da je danas rezultat. Pokusaj
A sto se tice ovih info cura s grupe, pa nema nas sada puno, otprilike svaciju situaciju znam, sto ne znam, vracam se pa citam iznova i eto :)
.
Lea, i ja za dosta stvari nisam znala, al eto nismo ni mogli znati jer radimo samo osnovne pretrage, krvnu sliku, urin, koji ne mogu pokazati ove neke teze problemcice, da ih tako nazovem. Trombofilija je cesto prisutna, zavisi koja mjera, al moja poznanica je zadnjih 6 mjeseci trudnoce koristila injekcije kako bi se trudnoca odrzala, i eto rodila je zivu i zdravu bebu. Bitno je na vrijeme otkriti samo :)a volju imam da pomognem, naravno, znam kako je meni bilo nakog tog gubitka, ne znam ni gdje bih ni kada. Odmah sam odlucila da osutajem od te ginekologice kojoj sam isla, nju sam otpisala odmah i onda sam trazila dalje i pronasla drugog ginekologa, koji je toliko nekako poseban, osjecajan, kad pricam s njim, kao da pricam s nekim bliskim, i nikada me ne pita te neke previse bolne detalje, jer vidi koliko sam ja zapravo bila slomljena nakon tog svega, otisla sam mu prvi puta i tresem se, brzo pricam, pocnem gubim dah, jedva me smirio. U takvom sam stanju bila
.
.
.
Evo mene opet. M.je stigla kako da kazem tiho na prstima. MAMA_ANDELA stavi me za ne dobit 9.12. A sto se tice gin nez dali je neodgovoran ili pretpan poslom.
Ii drzim ti fige da bude + kod tebe da to ne budu obicni simtomi🤞🤞
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Došla mi je vještica 😣😥 4 dana ranije
Sretno svima ostalim držim fige 🤞
Žao mi je zbog M. nek je zadnja.
Što se tiče temp. moraš je mjeriti kroz cijeli ciklus u isto vrijeme (bazalna temp), znači u točno vrijeme , nakon buđenja( ne dizanja iz kreveta). Zatim upisuješ u graf temp. Imaš aplikacija na mobitelu,Fertility Friend Ovulation i tamo si upisuješ sve.
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Što se tiče temp. moraš je mjeriti kroz cijeli ciklus u isto vrijeme (bazalna temp), znači u točno vrijeme , nakon buđenja( ne dizanja iz kreveta). Zatim upisuješ u graf temp. Imaš aplikacija na mobitelu,Fertility Friend Ovulation i tamo si upisuješ sve.
Hvala puno..
Nadam se da je zdanja a baš sam se nešto ovaj mjesec nadala posebno sam bila ushicena da neće doći i kad ona dodje i to ranije 😣
Previše sam se ja možda time opteretila i zbog okruženja koje te na to stalno podsjeća
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Hvala puno..
Nadam se da je zdanja a baš sam se nešto ovaj mjesec nadala posebno sam bila ushicena da neće doći i kad ona dodje i to ranije 😣
Previše sam se ja možda time opteretila i zbog okruženja koje te na to stalno podsjeća
Baš mi je žao 😑 neka je zadnja 🤞
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala puno..
Baš mi je žao 😑 neka je zadnja 🤞
Nadam se da je držim fige i ja za vas sve drage moje 🙏🤞🤞
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Mama anđela ti bas imas tipične simptome za ulazak u 5. tjedan 🤞 znas da i meni sinoć nije prijala nešto večera dok sam dva dana prije, smazala sve u roku keks 😂 također mi je neka mukica, ali odustajem od tog simptoma jer mi je muka bila par dana u osmom mjesecu pa sam dobila 🥴 tako da... Grudi su mi definitivno veće, možda malo manje bolne danas, a u donjem dijelu trbuha osjetim težinu i povremeno žiganje pa se bojim jel mi to M najavljuje dolazak 🙄
Vidjet ćemo ❤️🤞🙋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nina, mnogo mi je zao zbog M,, a jest nas krenulo na grupi, blesave vjestice ne odustaju Racunaj to kao manje dana do tvog sledeceg dobitno ciklusa uz Boziju pomoc
A nazovi doktora, i nadam se da ces nam javiti lijepe vijesti u vezi brisa.
.
BlairWaldorf, dakle ti si odustala od testica.. Ne znam, po tvojim ciklusima mislim da je tebi danas zadnji prag za dobiti ili ne, ali ti opet najbolje znas, i jaa se iskreno nadam da sada ta mucnina nije simptom PMS. A kamo srece sto se tice mog ulaska u 5i tjedan, ako nista, bilo mi je stvarno lijepo dok sam citala tu tvoju prvu recenicu Ne znam eto sta da mislim, sinoc me nije boljelo, nekad samo jajnik bocne, danas isto neka nelagoda laksa na desnoj strani, i los taj osjecaj u grlu, uzasan, od samog jutra, jutros nisam smjela ni kafu popiti. Jedino me eto taj osjecaj prema hrani buni, tacnije slatkisima, toliko volim milku s jagodom, a ne bih se danas usudila kupiti ju
Eh sad ako je ovo neka sprdancija da prostite, pa ja ne znam koga da bijem
Def bih morala otici doktoru i pitati ga sta je sa mnom
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji