Blair, grcevi lagani kao pred menstruaciju. Dođu na trenutke pa odu . Ponekad i malo jaci di pomislim da cu procurit. Boli nekoliko sekundi pa se smiri. Uglavnom kad se dizem iz lezeceg polozaja nakon duze vremena za ic piskit vise to osjetim. Ah sise su me tek danas pocele lagano bolit na dodir. Do jucer nista.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Pozitivno je 🥰🥳
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Inna92 Što se tice taktika nemam ih . Pratim s lh i molim se da bude pik ili ovulacija za vikend.. posto mi samo pet, sub i ned možemo pokrivati(dragi radi vani). Na dobitni ciklus mi je pik bio sub i ned o pa smo pokrili sva 3 dana. Sad sam tek krenula u nove pobjede, pik bio u ned pop o u pon. Pokrili samo ned, pošto sam ja bika sva nikakva od cijepljenja. Pijem prenatale , vitamin D, selen, i aspirin 100. Po preporuci dr, isto sve kao i prije pol godine.
BlairWadorf osjecaj ti je isti bas kao pred mengu. Sjecam se da me pikalo konstantno od ovulacije, onako kao iglicom sitno, malo lijevo malo desno i ispid pupka kako god, i onda kako su se dani blizili pred M to je bilo malo jace, osjecala sam pritisak ko da cu dobiti M i leđa me bolila.Par puta me znalo i presjec
Hvala ti, malo pitam obvious question, sorry, u zabrinutom sam moodu danas 🙄 odustala sam od piškenja , bojim se i minusa, ali i plusa.Plusu se naravno radujem ali mi i otvara strahove s obzirom na missed, ali tako je kako je, a minus će me naravno razočarati. 😶
Razumijem zabrinutost. Također će i meni biti tako iduci tjedan .. zato vjeruj dobro i dobro ce zavrsiti ❤
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Ina92 bas sam te pratila i tu i na MPO. Jako me razveselio tvoj plus😍 i sad razocaranje🥺 Bas mi je zao, saljem ti zagrljaj.❤️
Ali evo, za nas koje bas nikada nismo imale plus je i ta biokemijska tracak nade.🍀
Samo dalje u akciju, vidis da se ipak nesto uspjelo probiti🙊
Citala sam da nakon biokemijske cak nekad budu vece sanse ga zacece jer je tijelo jos pod tim hcg hormonom😊
Zelim ti svu srecu ovaj ciklus.💪🏻
_
Svim drugim curama pozdrav🥰❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Inna92 Što se tice taktika nemam ih . Pratim s lh i molim se da bude pik ili ovulacija za vikend.. posto mi samo pet, sub i ned možemo pokrivati(dragi radi vani). Na dobitni ciklus mi je pik bio sub i ned o pa smo pokrili sva 3 dana. Sad sam tek krenula u nove pobjede, pik bio u ned pop o u pon. Pokrili samo ned, pošto sam ja bika sva nikakva od cijepljenja. Pijem prenatale , vitamin D, selen, i aspirin 100. Po preporuci dr, isto sve kao i prije pol godine.
BlairWadorf osjecaj ti je isti bas kao pred mengu. Sjecam se da me pikalo konstantno od ovulacije, onako kao iglicom sitno, malo lijevo malo desno i ispid pupka kako god, i onda kako su se dani blizili pred M to je bilo malo jace, osjecala sam pritisak ko da cu dobiti M i leđa me bolila.Par puta me znalo i presjec
Hvala ti, malo pitam obvious question, sorry, u zabrinutom sam moodu danas 🙄 odustala sam od piškenja , bojim se i minusa, ali i plusa.Plusu se naravno radujem ali mi i otvara strahove s obzirom na missed, ali tako je kako je, a minus će me naravno razočarati. 😶
Razumijem zabrinutost. Također će i meni biti tako iduci tjedan .. zato vjeruj dobro i dobro ce zavrsiti ❤
Hvala ti na podršci ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro drage moje🥰😘
Mama andjelamožeš me skinuti s liste. Beta je pala sa 75 na 13, biokemijska je. Čekam m i idemo dalje u nove pobjede. 💪
Zao mi je,drzi se i budi jaka,ipak si ugledala plusic i kao sto cure vele nakon biokemijske sam i ja cula da se brze uhvati,sretno draga😘😘
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Lea, i evo da ja kazem za sebe, ja sam radila samo jednu analizu, i otkrila sam da sam imala herpes simplex i cmv virus, koji je takodjer kao vrsta herpes simpex virusa. I doktor je uvjeren da je zbog tog doslo do umiranja bebe. A citala sam i razne clanke na netu tako da kako vidim toliko je opasan ako se prvi puta pojavi i to u trudnoci, da moze doci i do smrti trudnice. A taj test se zove TORCH. Inace sam iz Bosne, a vidim rade ga i u Hr. On otkriva sledece infekcije:
[ul]
[li]TO–toksoplazmoza[/li]
[li]R–rubeola[/li]
[li]C–cytomegalovirus (CMV)[/li]
[li]H–herpes simplex virus[/li]
[/ul]
Koja si ti dusa 💕
Hvala ti, papir i olovka i zapisujem, sve mi ovo znaci. Ako ginekolog ne bude bio pristupacan, sama cu ici privatno, nema druge, sve sto si napisala ja cu jos dodatno izguglati da mi bude jasnije.
😁🙏😊
Ma rado pimognem ako mogu, a vjeruj izleti mi taj post gdje jedna cura pita i onda je dobila ovakve odgovore. Inace sam u jednoj grupi gdje su zene sto su prosle po nekoliko spontanih, u ranim sedmicama, kasnijim, ma u svakakvim fazama i tako da su neke od njih bas prosle mnoge pretrage da bi na kraju dobile bebicu. I vidim da je naaajcesca pretraga na trombofiliju. Zaboravila sam napisati da ovaj torch sto sam ja radila, nije nista komplikovano, samo das krv. Eto, zelim ti svu srecu da pronadjes pravu pretragu koja ce otkriti razlog vrlo brzo😊😊😍
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
BlairWaldorf, znam za taj strah i neizvjesnost. Sve i sama prolazim, kad uradim taj test onoo glddam u njega pa ga prevrcem sa svih strana, dizem u vis, rekoh mora da nisam nesto dobro idradila. Eto, samu sebe tjesim, nazalost. Sad fakat ne znam, ja sam neko ko uziva u slatkisima, tortama, znaci slano mi ne treba, i danas od muza tati rodjendan, dvije torte i obje mi servirali, i ja krenem jednu jesti i ostavim, ni pola komada nisam pojela, a drugu tortu nisam ni probala. I ponijela sam si u svoj sprat u nadi da cu pojesti, al evo, stoji na stolu i gledam ih onako, hladno. To mi je nesto neobicno za mene🤣 Muz stigao kasno i napravila meni omiljeno jelo, krompirici prilog, koji su mi se toliko trazili u prosloj T inace, i muz kaze nisi sebi izvadila, rekoh ne mogu. On sav u cudu🤣🤣
.
Ina85, spomenula si aspirin, protrc vjerovatno? Meni ih je gin propisao ali jedno vrijeme nisam pila, bila sam nesto jefnom razocarana i ostavim kutijicu po strani, i evo danas sam popila. Citala sam na netu da pomaze u mnogocemu, jel tebi ginic rekao za sto tacni da ga pijes? Vidin da omogucava rodjenje zivog djeteta, zatim za trombofiliju, svasta nesto. Pa me bas zanima sta ti je gin rekao🙂
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Mama andjela. Da zato jer sam imala puno spontanih. Andol 100 pijem i dajem si heparin . Andol za bolji protok krvi do bebe i cjele posteljice. Da se ne stvaraju ugrusci.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Mama andjela. Da zato jer sam imala puno spontanih. Andol 100 pijem i dajem si heparin . Andol za bolji protok krvi do bebe i cjele posteljice. Da se ne stvaraju ugrusci.
Nadam se da ce skupa sa svim uspjesno na kraju zavrsiti😊 Blizi ti se i pregled 😊 Nadam se da ce sve biti okej.. i da nam posalje slicice🙂
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji