Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    21. Veljača 2022. 17:40

I da! 11 dc, ciklus mi traje 28 dana

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    21. Veljača 2022. 17:41

https://ibb.co/yX3F9gG

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• mary1808
    21. Veljača 2022. 19:02

Cure, ova reklama mi je izasla na netu😅 sta je moguce da i to postoji?😝 čašica za začeće....
    https://webljekarna.vasezdravlje.com/trudnoca-i-ovulacija/ferti-lily-casica-za-zacece?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ferti-lily-popust 

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 19:15

Jutro ili ti večer nekima🤣 ja odspavala 2 sata legla sam da ću samo malo odmoriti i ode ja u carstvo 🤯🤣
    Nego bole me jajnici  malo lijevo malo desno ....nemam one klasične menstrualne bolove jučer samo taj grc u maternici a danas samo ti bolovi u jajnicima .... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    21. Veljača 2022. 19:37

Koko3112

Jutro ili ti večer nekima🤣 ja odspavala 2 sata legla sam da ću samo malo odmoriti i ode ja u carstvo 🤯🤣
    Nego bole me jajnici malo lijevo malo desno ….nemam one klasične menstrualne bolove jučer samo taj grc u maternici a danas samo ti bolovi u jajnicima ….

Ohooo 🥰😆
    Ja sam si pak od one tvoje sline , umislila i ja da danas imam puna usta sline 🙈🙉
    A leđa bole donji dio užas danas. Jedva stojim.

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 19:40

Kejsy  ❄️ ☃️

Koko3112

Nego bole me jajnici malo lijevo malo desno ….nemam one klasične menstrualne bolove jučer samo taj grc u maternici a danas samo ti bolovi u jajnicima ….

O ho pa to fino zvuci, ti ono uskoro radis testic sutra jel da ( nemoj slusati mene ovisnicu, smao ti radi test kad ti mislis da treba )

I mene drzi pospanost danima, i ako ja smisliti ne mogu spavanje, a danas me jajnici ubise malo malo, nije neka klasicna bol nego kao da se jajnik zgrci, ma kako glupo zvucalo. Ali mislim da moja pospanost potice od tog sto sam prestala da pijem one svoje kapsule sa aktivnom folnom i B12, pa sad pijem inofem, a u njemu nema B12, pa sam danas isla kupiti B12, jer me ubi neka tromost. A i to grcenje u jajnicima pogotovo desni, moguce da mi je samo zbog promjene vremena jer je kod nas bas naisao od jednom pljusak i jak vjetar, a taj desni se nekad zna javiti na tako naglu promjenu, kako je prsnuo jajovod, zna mi se nekad desiti …

Bome si ti svasta prošla ....😒
    Jedino što nemam je iscjedak samo je kremasti tu i tamo nemam ništa obilno .... 
    Simptomi do sad krenuli tek;
    6dpo : bol u ledima 
    7 dpo : bol u ledima praćen grčevima  u nogama , svjetlo zuti iscjedak
    8 dpo blaga bol u ledima i zglobovima i svjetlo zuti iscjedak
    9 dpo grc maternice po sredini ispod pupka 5 cm ....skakanje bockanja  lijevo I desno ... osjetljive bradavice
    10 dpo bolovi u jajnicima bockanja i jako sam napuhana ...vjetar ono s Dinare 😂uzas.... pojačana slinavost skuzila ujutro 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 19:45

tealitas

Koko3112

Ohooo 🥰😆
    Ja sam si pak od one tvoje sline , umislila i ja da danas imam puna usta sline 🙈🙉

🤣🤣🤣🤣 ma možda sam si i ja zabrijala ali sam kihnula dosta kišem  u zadnjih tjedan dana alergija je počela pa me to muči i kak sam kihnula tak mi je iz usta hrpetina sline izašla smijala sam se sama sebi 🤣🤣🤣 i neznam ono u zadnjih par dana sam bez obzira na probleme vidno dobro raspoložena sve mi je smjesno... i uzbuđena sam🤣🤣🤣 ono kao da cu dobit mečku  za neki rođendan

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mary1808
    21. Veljača 2022. 19:46

Kejsy  ❄️ ☃️

mary1808

Cure, ova reklama mi je izasla na netu😅 sta je moguce da i to postoji?😝 čašica za začeće….
    https://webljekarna.vasezdravlje.com/trudnoca-i-ovulacija/ferti-lily-casica-za-zacece?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ferti-lily-popust

Ima to vec dugo. P aiskreno mislim da nece odmoci, i da je vjerovatno dobra osbama ciji partner ima malo sporije spermice, pa cisto da ne iscure odmah van ako se mora ustati i ici na posao odmah i sl..
    https://youtu.be/Yy7mmnZOyr4

Prvi put to vidjela pa se iznenadih 😁 nece odmoci ne, zvuci dobro. Taj/ta  tko je to izmislio vjerojatno ima razlog i neko istraživanje tržista zbog kojeg je to izmišljeno i kreirano, tako da moze biti dobra solucija 😊

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 19:50

Kejsy  ❄️ ☃️

Ja kupila sebi one platnene dnevne uloske, super su, jer klasicne dnevne necu nikad vise korisiti, to je sigurno. E sad ona fora sto umjesto dnevnih koristim velike blaznice je bas super, ali kad sam kuci ili u kracim setnjama, ali za bicikl mi ipak treba nesto sto je na mjestu, pogotovo sad kad koristim vaginalete… Super su bas, udobni i mogu se susititi i u susilici . U jednom pakovanju ima 3 komada kosta oko 5 eura. A ta tri su mi generalno dosta kad krenem na voznju ili trebam nesto skoknuti do centra i sl.. Ma da ako idem na duze voznjice…sta znam mozda kupim jos jedno pakovanje za svaki slucaj, ali prvo dok prodje kisa da ih isprobam na biciklu, malo se plasim da ova kopca koja je prilicno velika ne bude smetala prilikom voznje, Jest meni sic ima i navlaku i udoban je, ali… hmm budem probla do tad mogu samo nagadjati 🤷‍♀️🚴🏻‍♀️

Ja imam problema s dnevnim ulošcima ni jedni mi ne odgovaraju znači znam imat pojačan iscjedak no od bilo kojeg dnevnog uloska dobim infekciju ... baš sam osjetljiva...i mogu ih mjenjat ono svakih 45 min i isto tak da ...mislim da ću prestati prestati njima i krenut isto na platnene

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    21. Veljača 2022. 19:57

Koko3112

tealitas

Koko3112

Ohooo 🥰😆

🤣🤣🤣🤣 ma možda sam si i ja zabrijala ali sam kihnula dosta kišem u zadnjih tjedan dana alergija je počela pa me to muči i kak sam kihnula tak mi je iz usta hrpetina sline izašla smijala sam se sama sebi 🤣🤣🤣 i neznam ono u zadnjih par dana sam bez obzira na probleme vidno dobro raspoložena sve mi je smjesno… i uzbuđena sam🤣🤣🤣 ono kao da cu dobit mečku za neki rođendan

E a kažu da I kihanjem je rani simptom trudnoće 😆🙈to sam negdje pročitala. Iako znam kako ti je i ja sam teški alergicar . A ja pak grizem danas I plaće mi se a suze neće. Bila sam na registraciji auta , bas sam bila nervozna. Ali prošla sam 🥰 a sada sam nervozna i tužna jer sam platila puno registraciju. Baš sam užas danas 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.