Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina234
    21. Veljača 2022. 09:03

Jutro drage moje sinoć sam radila test ponovo da se ja uvjerim da je crtica malo jaca kad iznenadjenje https://ibb.co/7r2pjdk  sutra idem raditi sve nalaze.. samo me zanima da li je neka radila nalaz TORCH nisam do sada te nalaze radila. 16 dana je danas kako menga hvala Bogu nije došla...nadam se da će da bude sve oke 
    Svim curkama mojim  želim svu sreću da što god zamislile vam se ostvari..ako neka bude željela da joj ispričam postupak šta sam i kako radila pa možda nekome pomogne 💓💓💓💓

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

• Lion32
    21. Veljača 2022. 09:15

mina234

Jutro drage moje sinoć sam radila test ponovo da se ja uvjerim da je crtica malo jaca kad iznenadjenjehttps://ibb.co/7r2pjdk sutra idem raditi sve nalaze.. samo me zanima da li je neka radila nalaz TORCH nisam do sada te nalaze radila. 16 dana je danas kako menga hvala Bogu nije došla…nadam se da će da bude sve oke
    Svim curkama mojim želim svu sreću da što god zamislile vam se ostvari..ako neka bude željela da joj ispričam postupak šta sam i kako radila pa možda nekome pomogne 💓💓💓💓

Cestitke 🥰🥰🥰 samo ti napisi postupak🙂🥰

Reaa
    21. Veljača 2022. 09:37

Mina čestitam 🥰

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Mareeeee3112
    21. Veljača 2022. 10:15

Lion32

Koko mozda sam propustila ali sta je sa testicem? Radis ili jos moras cekat?

Danas mi je 10 dpo ...kupit ću danas 2 ...pa ću sutra pisnuti jedan😂😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

tealitas
    21. Veljača 2022. 10:36

Koko3112

Vidno dobro raspoložena skuhana sam si svoju najdražu kavu Jacobs crema😍…bez šećera naravno takvu ju pijem i mrkvu mlijeka čisto da se ohladi ranije😊… i idemo …jedan guc….sta je ovo?? Jesam li uzela dobru kavu???? Drugi guc uhhh kak je ovo gorko ….stavim si šećera što nikad ne radim … i eto sad bude bolje… 3 guc… majko mila neko mi je sigurno zamjenio kavu… 🤣🤣🤣nisam se mogla popiti…. dakle ili mi psiha radi jako ili se nesto cudno događa…možda od kiše kava ne valja…jer tu lije

hhahahha a sam se nasmijala, da sigurno od kiše ali neke druge kiše
    ja u nedjelju trebam nadam se ne dobit , ali ovaj put koliko god osluškujem tjelo ne znam šta da mislim kada sam prehlađena i sve mi je onako. Jučer sam imala 2x vrtoglavicu (znam ih imat kad mi tlak padne) pa ni to nije nikakav znak,bradavice bole na dodir , sinoć me žigao malo jajnik i jutros me leđa bole lagano. A opet tako mi je bilo i prošli mjesec pa sam dobila.

tealitas
    21. Veljača 2022. 10:52

mare2805

Otišao je muzic po test i to sam, jer me više nije mogao slušati a osjećam da je on više napetiji i nestrpljiviji od mene 😂😂😂
    Samo sad nezz dal da čekam jutro ili da ga sad napravim 🙊🙈

mare2805 jesi piškila?
    nisam popratila koliko dana do M si?

• Nesichah
    21. Veljača 2022. 10:54

Mina čestitam od srca.. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

tealitas
    21. Veljača 2022. 11:02

mina234

Jutro drage moje sinoć sam radila test ponovo da se ja uvjerim da je crtica malo jaca kad iznenadjenjehttps://ibb.co/7r2pjdk sutra idem raditi sve nalaze.. samo me zanima da li je neka radila nalaz TORCH nisam do sada te nalaze radila. 16 dana je danas kako menga hvala Bogu nije došla…nadam se da će da bude sve oke
    Svim curkama mojim želim svu sreću da što god zamislile vam se ostvari..ako neka bude željela da joj ispričam postupak šta sam i kako radila pa možda nekome pomogne 💓💓💓💓

Čestitam

TORCH ako se sječam dobro to je vađenje krvi kroz koju se utvrđuju infekcije.

TORCH testom se utvrđuje da li trudnica ima ili je imala infekciju:
    – parazitom toksoplazma
    – virusom rubela
    – citomegalo virusom   ili
     – herpes
    TORCH testom otkrivaju se protutjela u krvi žene na prisustvo ovih uzročnika. Ovisno o vrsti i količini protutijela može se utvrditi da li postoji infekcija u trenutku testiranja ili da li je žena već prije preboljela neku od ove četiri bolesti sa ili bez simptoma.

• Amina3
    21. Veljača 2022. 11:18

Cao jasam trebala pravit test 23 a vec jutros vidim da je menstruacija dosla,zvali smo kod doktora on kaze ako ne krvarim puno da produzim sa krinonom (vaginalne)i opet test u srijedu da napravim

• mary1808
    21. Veljača 2022. 11:57

Mina čestitammmm🤞🤗
    Koko meni je prvi sumnjivi znak bilo bljutava kava-inace bez prve crne turske kave ne zapocinjem dan, ovaj mjesec je nisam mooogla progutat kolko mi bljutavo. I test sam radila 12dpo sjena 13dpo pluscina. Takooo daaa 🤞😋

Meni danas zakazala prvi pregled tek 14.3., ja sam mislila da ce to do kraja mjeseca bit prvi a ona kaze nema smisla. 🤷‍♀️😁

Ostale cure, nadam se da ste dobro i da će ova godina biti plodna i vesela svima 🍀🤞😋

👩‍🦱 28
    👨33
    Ciklusi 30-32
    🏁 9/21
    ➕ 18.2. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.