Bok curke kako ste😀 ja sam danas po aplikaciji 11dpo, ali iskreno nisam sigurna mislim da mi je ovulacija bila malo kasnije. Od simptoma nista posebno, imala sam prije par dana cudno presjecanje u jajniku bas bolno par sekundi je trajalo, kasnije par puta glavobolju i jucer navecer cudan okus u ustima i cudnu mucninu,danas me malo bole jajnici ali nista posebno,cekam pa cemo vidjeti 😊
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Jutro drage moje sinoć sam radila test ponovo da se ja uvjerim da je crtica malo jaca kad iznenadjenjehttps://ibb.co/7r2pjdk sutra idem raditi sve nalaze.. samo me zanima da li je neka radila nalaz TORCH nisam do sada te nalaze radila. 16 dana je danas kako menga hvala Bogu nije došla…nadam se da će da bude sve oke
Svim curkama mojim želim svu sreću da što god zamislile vam se ostvari..ako neka bude željela da joj ispričam postupak šta sam i kako radila pa možda nekome pomogne 💓💓💓💓
Jako lijepa crticaa, cestitam zelim ti lijepu i mirnu trudnocu😊 ispricaj slobodno postupak i simptome i mene zanima 😀
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
evo i ovdje da napišem..
Našla sam na super stranicu za dpo, ja sam oko 10 dpo (zbog neredovnih ciklusa nisam sigurna)
od simptoma imam: umor, glavobolju, žuljanje u jajnicima, od danas bol u leđima i tu i tamo vrtoglavicu, jučer sam imala kremasti iscjedak, danas je vodenasti
https://www.countdowntopregnancy.com/early-pregnancy-symptoms/dpo-chart.php?dpo=9 [countdowntopregnancy.com]
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Jutro svima i želim Vam ugodan radni tjedan.Nadam se da ste uspjele napuniti baterije ovaj vikend.😊
Bazalna i dalje visoko nije pala 25 dan…znači 36.93 ..i tako se drži punih 5 dana….sutra je bitno da ne padne….
Fertility Chart:
https://www.fertilityfriend.com/b_i/s_FtbK2O.png
Sad sam ujutro kihnula i kako sam kihnula tako mi je slika izletjela iz usta … baš je imam puno nisam na to obracala pažnju evo do sad
Super ti je bazalna 🤞 Kakve si simptomen imala 19.02. tj u subotu? Mislim da si pisala, ali sam ja sve pobrkala
Imala sam 6 i 7 i malo 8 dpo to je bio pet i sub i ned jake bolove u leđima što nikad prije nisam imala niti imam bolna leda kad trebam dobit ,samo me inače dole boli ...a sad imam drugačiju bol dole ...jučer grc u maternici ...to nisam isto nikad imala... bolne bradavice isto nikad nemam samo su me tu i tamo grudi znale bolit a sad me bradavice bole na dodir... i ujutro mi bilo smjesno što sam kihnula I slina iz usta mi izašla...i tu sam se počela smijati sad dal sam ja zabrijala simptome ili kaj...to ćemo vidjet uskoro
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
tealitasJučer sam imala 2x vrtoglavicu (znam ih imat kad mi tlak padne) pa ni to nije nikakav znak,bradavice bole na dodir , sinoć me žigao malo jajnik i jutros me leđa bole lagano. A opet tako mi je bilo i prošli mjesec pa sam dobila.
Ovaj put ti zelim da te vjestica zaboravi i da vidimo dvije fine crtice uskoro 🤞🤞
Hvala Kejsy , sva sam u banani. Leđa me bole kao da ću odma dobiti sada, a cice nesmijem dirat. Al danas je po mojoj računici tek 6 DPO. Tak da baš mislim da je dobar PMS ovaj mjesec
Evo mene drage moje ja samo spavam energije nemam nikako ali ajde obećala sam vam nešto napusti pa sad jeli meni to pomoglo mislim da jeste...
Inače ja i dragi kad imamo odnose ja trčim odma tuširanje ovaj mjesec sam htjela poslušati jednu staru nenu koja mi je rekla da pijem vrkutu redovno kao tabletu svaki dan jedna solja u isto vrijeme i kada imam odnose nasloni se uz zid i drži noge bar pola sata dignute i vjerujte upalilo je posle menge 3 dana sam pila macinu travu i prestala i onda krenula sa vrkutom..
Sad što se simptoma tiče bila sam smirena nekako ali imala sam neke topline neopisive temp je bila 36.8 i znala je doći i do 37 trenutno od simptoma imam bolne grudi ne toliko jako čudan osjećaj kada dodirnem bradavice povećano čulo mirisa sve živo osjetim jakom jačinom posle jela ma šta god pojela imam neku mučninu blagu ništa još strasno rano je još i manjak energije imam .....
Nadam se da će nekome pomoći ovo kao i meni ❤❤
Ili da još nešto i muž mi je nekada znao držati noge u zraku po pola sata pa ja sam sigurna da je to upalilo💓
Pa sve vrijedi pokušati 🤩🤩❤❤💓💓💓💓
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Curke nisam još piskila, jučer je u dmu bio samo Cb test..danas na putu doma sa posla kupujem sa crvenim crtama pa svakako javim što će biti 😁🤞🏼🤞🏼
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Curke nisam još piskila, jučer je u dmu bio samo Cb test..danas na putu doma sa posla kupujem sa crvenim crtama pa svakako javim što će biti 😁🤞🏼🤞🏼
Držim fige da bude plusčina 💓💓💓
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Evo mene drage moje ja samo spavam energije nemam nikako ali ajde obećala sam vam nešto napusti pa sad jeli meni to pomoglo mislim da jeste…
Inače ja i dragi kad imamo odnose ja trčim odma tuširanje ovaj mjesec sam htjela poslušati jednu staru nenu koja mi je rekla da pijem vrkutu redovno kao tabletu svaki dan jedna solja u isto vrijeme i kada imam odnose nasloni se uz zid i drži noge bar pola sata dignute i vjerujte upalilo je posle menge 3 dana sam pila macinu travu i prestala i onda krenula sa vrkutom..
Sad što se simptoma tiče bila sam smirena nekako ali imala sam neke topline neopisive temp je bila 36.8 i znala je doći i do 37 trenutno od simptoma imam bolne grudi ne toliko jako čudan osjećaj kada dodirnem bradavice povećano čulo mirisa sve živo osjetim jakom jačinom posle jela ma šta god pojela imam neku mučninu blagu ništa još strasno rano je još i manjak energije imam …..
Nadam se da će nekome pomoći ovo kao i meni ❤❤
Ili da još nešto i muž mi je nekada znao držati noge u zraku po pola sata pa ja sam sigurna da je to upalilo💓
Pa sve vrijedi pokušati 🤩🤩❤❤💓💓💓💓
Hvala na savjetima😊 moram priznati i ja sam ovaj mjesec par puta drzala noge u zraku, a vrkutu pocnem piti pa prestanem jer se ne sjetim svaki dan napraviti,moram ju poceti redovno piti. Ja mogu reci da sam prosli tjedan spavala poslije posla iako nikad ne spavam popodne tako da ne znam🤔
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Mina čestitam!
Kako je lijepo vidjeti sve te plusiće, neka ih bude čim više!
Meni je danas bazalno lagano išla gore, kao i prošli ciklus. Sutra bi trebala još malo narasti... #fingerscrossed
https://ibb.co/dDf9gPb
Osjetim da progesteron radi svoje, jer mi je opet hladno stalno i umorna sam užasno.
Samo ne znam jesam li 1 dpo ili 2 dpo, jer sam preksinoć imala grčeve i bila napuhana kao balončić,a negdje sam pročitala da bazalnoj treba u prosjeku 24 h nakon ovulacije da poraste.
Uglavnom, sada ću se stvarno pokušati maksimalno opustiti, jer ću si u suprotnom početi umišljati simptome kao svaki mjesec do sada haha
Negdje na forumu sam naletila na rečenicu jedne cure koja je uspjela ostati trudna - Više simptoma sam imala dok sam mislila da sam trudna, nego onda kada sam stvarno ostala trudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji