Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tealitas
    20. Veljača 2022. 18:35

Kejsy  ❄️ ☃️

kokii2219

Eh drage moje moj gravignost testic ceka u torbici da dodjem kuci pa da ga iskoristimo, grudi me ne bole idalje samo bradavice, uzas jedan.. ne mogu podnijet niķakav dodir na njima, pa cak ni da me muz pomiluje😂 javljam novosti ubrzoooo, znam da ste u neizvjesnosti ko i ja, 3 dana kasni sto se nije desilo vec pola godine, a po aplikaciji 4🙈🙈 drzite mi figice za 2 crvene crticeee❤❤🤞🏻💪🏻

cekammm (osim ako nisi radila vec, smao ja nisam stigla sve procitati jos) 🙈

Radila je, negativan je 😪

tealitas
    20. Veljača 2022. 18:35

kokii2219

tealitas

kokii2219

Siri 🐾

kokii2219

Eh drage moje moj gravignost testic ceka u torbici da dodjem kuci pa da ga iskoristimo, grudi me ne bole idalje samo bradavice, uzas jedan.. ne mogu podnijet niķakav dodir na njima, pa cak ni da me muz pomiluje😂 javljam novosti ubrzoooo, znam da ste u neizvjesnosti ko i ja, 3 dana kasni sto se nije desilo vec pola godine, a po aplikaciji 4🙈🙈 drzite mi figice za 2 crvene crticeee❤❤🤞🏻💪🏻

Piški čim stigneš doma,nikakvo čekanje jutra! Čekam teeeee 🥰🥰🥰🥰😘

Piskila sam upravo testic proslo je 2-5 min nista, snjesko, nadamo se mengi narednih par dana🤞🏻 https://ibb.co/3Byrmjx

Aaaaa 😪 bas mi je žao. Stvarno sam mislila da je to to

I ja sam ostala iznenađena, mislila sam da je to to. Mada mozda je bila kasnija implantacija ili ovulacija pa vidjet cemo.. mozda odem i ginu da vidim sta je u pitanju.😐

Možda,  a ne znaš kada je bila O?

Mareeeee3112
    20. Veljača 2022. 21:06

9 dpo navecer bradavice ko crveni gumbici  neznam kako bi ih drugacije opisala jako osjetljive 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• bellanaa
    20. Veljača 2022. 21:20

@Kokii2219 ja sam baš mislila isto da je to to. Možda da probaš ponoviti ujutro?

Kod mene je neki umor, bol u leđima, probadanje u jajnicima, žuljanje, grčevi, napetost i proljev evo drugi dan tako 🤦🤦🤦

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Mareeeee3112
    20. Veljača 2022. 21:22

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure jel nekog zanima nesto vise o npr. "duploj" ovulaciji? 🤔 ili koja je klopica dobra za endometrij nakon ovulacije? 👀

Meni je prijateljica imala duplu ovulaciju ...a saznala je ovako:imala je 7 djece oni žive na način koliko Bog da djece da...tako da su kad su bili plodni dani i ovulacija spavali u različitim sobama jer nisu htjeli još djece za sad s obzirom da je najmlađa bila još mala... i tako prođe plodnost i sve i nastave oni nakon 9 dana spavat skupa ... s obzirom da je imala 7 djece tad zna apsolutno svoj ciklus ono 1000% ... i nije došla menga... i još kaže kako bi cool bilo kad bi Mirjam bila 7 od 9 (po filmu ) 🤣🤣Al je nemoguće s obzirom da nije trudna 1000000 posto... i muž ju nagovorio da kupu test poslije 6 dana kašnjenja i ono pozitivan skoro su u nesvijest opali... te su joj rekli da je imala duplu ovulaciju i da je to rijetkost i tako dobili dvojceke i Mirjam je zbilja postala 7 od 9 🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Larisa20
    20. Veljača 2022. 21:24

Poštovane, 
    Ispričavam se zbog upada.
    Zadnju menstruaciju dobila sam 20.1. 
    Ovaj mjesec radila sam hormone i sonoHSG. (Sve uredno)
    Progesteron 9.2. (Vadeno 21 dana ciklusa po preporuci gin iako mi ciklusi nisu 28 dana vec 28-32) i bio je 10.4 nmol/L i gin veli kako ovaj mj. Nije bilo ovulacije. 
    Po trakicama ovulacija je bila cca 4.2. Ili 5.2. I ponovo sam vadila progesteron na moj zahtjev 12.2. I bio je 44.2 mnol/L. Što je po gin dobar nalaz. 
    Ugl. Sestra nije znala da vađenje progesterona ovisi o duzini menst. Ciklusa. (Nekad mislim da znam više nego oni u gin ordinaciji)
    Menstruacije još nema, a test za rano otkrivanje 5 dana prije ima skoro pa nevidljivu crtu. Mislim da bi CB za 6 dana prije kad vec kasni mora pokazati jasnu liniju. 
    Da li se čemu nadati? 😌 

👨 27 👱‍♀️ 25
    Pokušavamo od 6/2020.
    Dg: Sve uredno (TSH 3.12 -th: Euthyrox 25 mcg+ Thyroideal+)
    Th: Folacin, Euthyrox 25 mcg, Thyroideal+
    Trudnoća: 0.
    TSH: 2.16
    SonoHSG ✅ prohodno

• Larisa20
    20. Veljača 2022. 21:37

https://ibb.co/8NpkFtZ
    Uživo se možda bolje vidi.
    Ne znam da li vidite šta ili se meni predviđa. 😫
    Od srijede imam bol u leđima i ko da moram dobiti, no to je u sub nestalo, a menstruacije ni od kuda 😑

👨 27 👱‍♀️ 25
    Pokušavamo od 6/2020.
    Dg: Sve uredno (TSH 3.12 -th: Euthyrox 25 mcg+ Thyroideal+)
    Th: Folacin, Euthyrox 25 mcg, Thyroideal+
    Trudnoća: 0.
    TSH: 2.16
    SonoHSG ✅ prohodno

• Nesichah
    20. Veljača 2022. 21:40

Pozdrav cure,ja danas evo bila malo okolo bio je lijep sunčan dan. Nisam znala za ciklu i ananas ,ali svakako ću u buduće pojačati unos ovako kako ste objasnile. Ja sam danas na 3dpo,jedino čudno što mi se dogodilo je da me zabolio jajnik onako baš kao da ga je nešto pritisnulo jučer navečer i danas ništa. Nemam nikakve druge smetnje tako da mislim da je možda jer mi je bilo hladno ili nešto.. 
    Svaki dan nešto novo naučim ovdje. 

33 ♀️29♂️
    Missed ab. 10tt -09/21
    Trudimo se od 01/22
    Elevit elenatal 03/2022
    Termin 07.08.2023.

• Mimii
    20. Veljača 2022. 21:46

Pozdrav curke, 

imala mozda koja ovakav nalaz za trombofiliju pa mi moze reci svoje iskustvo.
    Faktor V Leiden (R506Q): NORMALAN TIP
    Faktor II protrombin(G20210A): NORMALAN TIP
    MTHFR (C677T): HETEROZIGOT
    PAI-1 4G/5G: HETEROZIGOT 4G/5G

Hvala Vam puno ❤️ imala spontani prije 4 mj :( 

🙍 33🧑‍🦰34
    ; 2021 - missed ab 10 tjedni
    ;2023 - spontani 6 tjedni
    ;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
    ;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
    ;2025 - FET (sv. Duh) - missed 8 tj.

Mareeeee3112
    20. Veljača 2022. 21:58

Larisa20

https://ibb.co/8NpkFtZ
    Uživo se možda bolje vidi.
    Ne znam da li vidite šta ili se meni predviđa. 😫
    Od srijede imam bol u leđima i ko da moram dobiti, no to je u sub nestalo, a menstruacije ni od kuda 😑

Kad si trebala dobit i da li je ta crtica bila u roku 5 min?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.