Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    20. Veljača 2022. 15:48

Siri 🐾

Koko3112

Bazalna mi je školska ali mi samo padne dan prije menge ili nakon 25 dana… rekli su mi da se moram malo primirit sa stresom što sada jesam… i eto nadam se najboljem😊

Joj to je najgore kada se nagovješta tek dan prije. A pa stres i psihička opterećenost stvarno može utjecati na mogućnost začeća,ali mi bi sve dale da smo bezdušne kučke kao narkomanke i alkoholičarke pa da zatrudnimo kad samo jednom legnemo s partnerom u krevet,ali nije nam toliko lako kao što vole to doktori reći. Lakše reći nego napraviti svakako. Ja ti od srca želim plusić 🤗🤞🏻🤞🏻

Joj hvala ti ...javim svakako 😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

mare2805
    20. Veljača 2022. 15:54

Siri 🐾

mare2805

Bokic svima 😁

Evo da se i ja javim sa nekim svojim novim simptomima..nisam ni sama pametna što misliti i kada napraviti test, imam još 5 dana do menstruacije…dole mi je sada osjećaj isti kao kada dobijem, još i dalje s vremena na vrijeme jajnici probodu i zgrce a crijeva pak rade kao luda.
    Grudi su i dalje jako jako bolne, toliko da me probudi u noći ako slucajno legnem na njih..čak su me počele i peći i probadati s vremena na vrijeme, a vene su bas jako postale izražene pogotovo oko bradavica, bas postaju svaki dan tamnije..ne znam događa li se to ikome prije menstruacije? Meni nije nikad do sad tako bilo, pa mi je full cudno 🤷🏼‍♀️ i još nešto sam primijetila a to je da mogu jest svakih 5 min, a vode pijem u nenormalnim količinama dok sam se prije morala natjerati da popijem jednu čašu 😂
    Jučer me pak pogodila takva slabost, mučnina..noge kao da nisu bile moje a u glavi kaos..toliko sam nestrpljiva i stvarno jedva čekam da vidim kaj ce od toga svega biti 🤭

Svima ugodna nedjelja i želim puno puno plusica 🥰🥰

Vene budu medu prvim ranim znakovima,jer bolovi mogu biti i ne moraju biti pokazatelj trudnoće. Ma ti bi već sutra ili prekosutra mogla napraviti testić i pokazati će plusić. Pravo bi se iznenadila da s tim simptomima ne bude plusić. Kada piškiš? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Stvarno se nadam da si u pravu Siri 🤞🏼🤞🏼 
    Ako danas stignem kupiti test, sutra ujutro deff..a ako ne onda ću prekosutra 😁 
    I još nešto, temp mi je cijelo vrijeme oko 37.1 pa se stvarno nadam da je to to 🤞🏼 
    Javimmm sve 😊

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

PiaBuu
    20. Veljača 2022. 15:55

Siri 🐾

PiabuuTvoj primarni ginekolog može izdati apsolutno svaku uoutnicu za pretragu kojim bi se mogao otkriti razlog! Aspirin se zapravo koristi za blagu mutaciju trombofilije pri minimalnom riziku zgrušavanja krvi,a heparin je već terapija koja se komisijom izdaje za održavanje trudnoće ako se ustanovi da imaš genetsku predispoziciju za razvitak duboke venske tromboze ili bilo kojeg oblika trombofilije ako ih je bilo kod nekoga u obitelji ili se možda do sada nije niti otkrilo. Definitivno hormone vrijedi provjeriti kao i papu i briseve,ali to je standardna procedura. Ima još tu nalaza,za antitijela,autoimuno neke bolesti, fosfolipidna tijela itd. Moguće je i da ti je imunitet jako dobar pa samim time tijelo napada embrij u razvitku kao strani plod i tako ga odbija i odbacuje. Svašta može biti,ali trombofilija je obično ono prvo što se provjerava. Samo ti to traži i ne daj se iz ordinacije dok ti se ne izdaju uputnice,ne daj se jer će te pokušati na sve načine otpiliti pošto su te pretrage dosta skupe

Svakako ću tražiti sve to šta si mi napisala, a šta se tiče muške strane on može samo dati analizu spermija ?ili ima još nešto s njegove strane ? Siri, puno si mi već sada pomogla, ne znam s kime bi ovo uopće podijelila  :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

mare2805
    20. Veljača 2022. 16:41

Siri 🐾

mare2805

Siri 🐾

mare2805

Bokic svima 😁

Evo da se i ja javim sa nekim svojim novim simptomima..nisam ni sama pametna što misliti i kada napraviti test, imam još 5 dana do menstruacije…dole mi je sada osjećaj isti kao kada dobijem, još i dalje s vremena na vrijeme jajnici probodu i zgrce a crijeva pak rade kao luda.
    Grudi su i dalje jako jako bolne, toliko da me probudi u noći ako slucajno legnem na njih..čak su me počele i peći i probadati s vremena na vrijeme, a vene su bas jako postale izražene pogotovo oko bradavica, bas postaju svaki dan tamnije..ne znam događa li se to ikome prije menstruacije? Meni nije nikad do sad tako bilo, pa mi je full cudno 🤷🏼‍♀️ i još nešto sam primijetila a to je da mogu jest svakih 5 min, a vode pijem u nenormalnim količinama dok sam se prije morala natjerati da popijem jednu čašu 😂
    Jučer me pak pogodila takva slabost, mučnina..noge kao da nisu bile moje a u glavi kaos..toliko sam nestrpljiva i stvarno jedva čekam da vidim kaj ce od toga svega biti 🤭

Svima ugodna nedjelja i želim puno puno plusica 🥰🥰

Vene budu medu prvim ranim znakovima,jer bolovi mogu biti i ne moraju biti pokazatelj trudnoće. Ma ti bi već sutra ili prekosutra mogla napraviti testić i pokazati će plusić. Pravo bi se iznenadila da s tim simptomima ne bude plusić. Kada piškiš? 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Stvarno se nadam da si u pravu Siri 🤞🏼🤞🏼
    Ako danas stignem kupiti test, sutra ujutro deff..a ako ne onda ću prekosutra 😁
    I još nešto, temp mi je cijelo vrijeme oko 37.1 pa se stvarno nadam da je to to 🤞🏼
    Javimmm sve 😊

Ako ti još i tempica nije dovoljan znak da još danas kupiš testić…hajde hajde,sigurno ima neki dm,muller ili nešto što radi do 20 ili 21 😂😂🙈

Otišao je muzic po test i to sam, jer me više nije mogao slušati a osjećam da je on više napetiji i nestrpljiviji od mene 😂😂😂 
    Samo sad nezz dal da čekam jutro ili da ga sad napravim 🙊🙈

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

tealitas
    20. Veljača 2022. 16:46

Siri 🐾

žao mi je što ćeš tako provesti svoj godišnji. Moj savjet ti je odmah pratiti simptome i vidjeti da ne bi bila upala sinusa. Baš mi je prijateljica pričala da nije čula nijedne zime da toliko ljudi ima upalu sinusa, čak i od onih koji do sada nikada nisu imali problema. Ako bi ti se javila glavobolja uz to i ako vidiš promjenu u sekretu kad ispuhuješ nos, moguće je da te čopilo,a može se pojaviti i kašalj,što je malo čudniji simptom,ali dosta nas ima to kao prvi simptom ili kao prateći.poprati situaciju danas ili sutra eventualno i zovi doktora ako ne bude bolje da ti pusti antibiotik jer je najgore to prehodati. Drži se ❤️ Ja sam sad nakon 6 dana pijenja antibiotika konačno bolje i dišem kako treba da mi grlo više nije začepljeno jer se sve cijedilo kroz grlo na pluća zato kažem nemoj čekati predugo s time ❤️

hvala Siri , u  mj sam preležala koronu i sada sam osjetljiva na svaku prehladu, a mala mi iz vrtića prošli tjedan došla bolesna isto , tako da me stvarno ne čudi. Imunitet nam je pao svima doma od te korone

PiaBuu
    20. Veljača 2022. 16:46

Siri
    Sve si mi to detaljno napisala da sam si zapisala šta trebam ☺️
    Svakako ću se javiti kad riješim to :) 
    Siri kada ste vi krenuli sa vašom pustolovinom ? :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

tealitas
    20. Veljača 2022. 16:57

Lavica ♌

Ne jos. Nadam se najkasnije u 5.mj 🤷🏼‍♀️ dok dodu svi ti nalazi, trebat ce dosta vremena.. iz Istre sam pa epruvete salju u ZG…glupost.. i sto je jos vise glupo je to sto krv od mog decka ce poslat u PU a moje ZG 🤦🏼‍♀️ on je ispod jedne opcine, ja druge 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ a kod njega imam samo boraviste..tek ove god cu napraviti sve na novo..

Pozz iz Istre i sretno nam bilo.

kokii2219
    20. Veljača 2022. 17:35

Siri 🐾

kokii2219

Eh drage moje moj gravignost testic ceka u torbici da dodjem kuci pa da ga iskoristimo, grudi me ne bole idalje samo bradavice, uzas jedan.. ne mogu podnijet niķakav dodir na njima, pa cak ni da me muz pomiluje😂 javljam novosti ubrzoooo, znam da ste u neizvjesnosti ko i ja, 3 dana kasni sto se nije desilo vec pola godine, a po aplikaciji 4🙈🙈 drzite mi figice za 2 crvene crticeee❤❤🤞🏻💪🏻

Piški čim stigneš doma,nikakvo čekanje jutra! Čekam teeeee 🥰🥰🥰🥰😘

Piskila sam upravo testic proslo je 2-5 min nista, snjesko, nadamo se mengi narednih par dana🤞🏻 https://ibb.co/3Byrmjx

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

tealitas
    20. Veljača 2022. 17:50

kokii2219

Siri 🐾

kokii2219

Eh drage moje moj gravignost testic ceka u torbici da dodjem kuci pa da ga iskoristimo, grudi me ne bole idalje samo bradavice, uzas jedan.. ne mogu podnijet niķakav dodir na njima, pa cak ni da me muz pomiluje😂 javljam novosti ubrzoooo, znam da ste u neizvjesnosti ko i ja, 3 dana kasni sto se nije desilo vec pola godine, a po aplikaciji 4🙈🙈 drzite mi figice za 2 crvene crticeee❤❤🤞🏻💪🏻

Piskila sam upravo testic proslo je 2-5 min nista, snjesko, nadamo se mengi narednih par dana🤞🏻 https://ibb.co/3Byrmjx

Aaaaa 😪 bas mi je žao. Stvarno sam mislila da je to to 

kokii2219
    20. Veljača 2022. 17:57

tealitas

kokii2219

Siri 🐾

kokii2219

Aaaaa 😪 bas mi je žao. Stvarno sam mislila da je to to

I ja sam ostala iznenađena, mislila sam da je to to. Mada mozda je bila kasnija implantacija ili ovulacija pa vidjet cemo.. mozda odem i ginu da vidim sta je u pitanju.😐

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.