Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bimbi
    29. Siječanj 2022. 23:40

Možda ovako nešto bi najbolje opisalo.. na jednoj slici je baš jako bijelo, meni nije tak jako bijelo.. ajmo reći vidljivo je kao na ovoj na kojoj se slabije vidi, a veličine kao na ovoj di se jače vidi 😂😂 

Ne znam više ni šta pišem od nervoze 😬😬
    https://ibb.co/zhZDF4p
    https://ibb.co/FbkFwCw 

Mare0212
    30. Siječanj 2022. 00:04

Kejsy  ❄️ ☃️

Marijana5

Pozdrav svima :)

Ugl. Ja i dragi već godinu dana pokusavamo imati bebu,ali ne ide nikako. Sada me je ginekolog poslao vadit krv za hormone. spermiogram je uredan, to ne trebamo dalje ništa. Dali tko zna što slijedi dalje poslije nalaza hormona, koje pretrage ste vi još morali raditi? On nam je rekao da poslije toga treba ici na humanu reprodukciju, kakve su pretrage koliko cesto se treba ici? Hvala svima nismo bas upućeni u sve to

Ako ovde ne dobijes dovoljno informacija, pitaj na ovoj temi, sigurno znaju vise https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-7-93923

Hvalaa puno na odgovoru

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

Mare0212
    30. Siječanj 2022. 00:30

Kejsy  ❄️ ☃️

Marijana5

Kejsy ❄️ ☃️

Marijana5

Pozdrav svima :)

Ugl. Ja i dragi već godinu dana pokusavamo imati bebu,ali ne ide nikako. Sada me je ginekolog poslao vadit krv za hormone. spermiogram je uredan, to ne trebamo dalje ništa. Dali tko zna što slijedi dalje poslije nalaza hormona, koje pretrage ste vi još morali raditi? On nam je rekao da poslije toga treba ici na humanu reprodukciju, kakve su pretrage koliko cesto se treba ici? Hvala svima nismo bas upućeni u sve to

Ako ovde ne dobijes dovoljno informacija, pitaj na ovoj temi, sigurno znaju vise https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/potpomognuta-oplodnja-vol-7-93923

Hvalaa puno na odgovoru

Nema na cemu i sretnoooo, ako imas jos nekih pitanja, slobodno pisi, nesto budemo znali sigurno

Divni ste i hvala jos jednom

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

• Lion32
    30. Siječanj 2022. 09:13

Siri Da da,vidjela je i tad sam pocela pit.

Pocelo je krvarenje 12dpo, jako crvena krv. Sad je samo smedje kad se obrisem..
    Ne znam ni kako cu si iduci mjesec opet priustit folikulometriju sto se tice izlazaka s posla.. jos cu otkaz dobit na kraju svega..
    Cak razmisljam da odem privatno jer se tad mogu organizirati da dodjem u vrijeme kad ne radim😔

Tako i ja, kao da poludim ako nemam dovoljno pažnje od muža 🤣 jučer sam ga ja nagovorila da ode za vikend svojima jer mu mama ima rodjendan i onda ludim jer nije samnom doma 🤷‍♀️🤣🤣🤣

Keysi ima sta novo,  jesi piskila danas?🥰

Lavice kako napreduje oporavak?

• Bimbi
    30. Siječanj 2022. 09:36

Kejsy  ❄️ ☃️

Ako su pjegice radi testic ujutru obavezno 🤞🤞🍀🍀🤞🍀 pa da te stavim na vrh liste odmah ujutru

Ja napravila ono opet negativno...

Mama_anđela
    30. Siječanj 2022. 10:33

Zdravo cure 😊 Wow novi dio, toliko smo stranica ispisale na prethodnom nastavku😊 Neka vam ovaj novi list donese nove plusice svima koje ste tu trenutne i cekate🥰🥰🥰

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Bimbi
    30. Siječanj 2022. 11:07

Siri 🐾

Ufff…ništa,izvadi još betu,ali ovo sve više liči na neki poremećaj i disbalans hormona jer je to još najmanje zlo 🤨 a kakvi su brisevi, imaš možda problema s cistama ili miomima ili si mirna s te strane jer i oni mogu izazvati vanmenstrualna krvarenja prilikom pucanja i rasta/povlačenja

Bila na pregledu 11.1, ginić reko da je sve uredu...
    Beta se može vaditi u bilo koje doba dana? 

• Bimbi
    30. Siječanj 2022. 11:30

Siri s obzirom da na sutra radim, a ne pričam najbolje njemački ujutro će dragi otići do ginekologa objasniti situaciju pa ćemo vidjeti šta će on reć i hoće li mi dati termin (ako se kod njega uopće može izvaditi beta), ako ne bar će nas uputiti što da radimo. 
    A što se tiče privatnih labaratorija, iskreno ne znam, nisam baš pratila i gledala oni večinom sve obavljaju preko zdravstvenog..

baarbaraa34
    30. Siječanj 2022. 12:33

Bimbi, Siri ovdje nema tako 'privatno' kao tu. Drugacije je ustrojeno zdravstvo. Barem u Bayernu. Uvijek treba naglasavat razlicitost pokrajni jer svaka ima poprilicnu sirinu u samostalnom ustrojstvu pa moguce da je u BW drugacije. Generalno postoje samo razlicite vrste zdravstvenog osiguranja. Ja vjerujem da ti i dr. opce prakse moze izvadit betu (meni moj recimo radi kontrolne UZVe stitne), ali mozda bolje odmah kod ginekologa pa da rjesavate i druge probleme ako imas. Javi nam sta je rekao!

Mama andjela drago mi je da si nam se javila, kako ste😊
    Kejsy imal sta za prijavit kod tebe?😁

BlairWaldorf
    30. Siječanj 2022. 13:06

Hej curke. Jel me netko tražio ? 🙋☕ Siri zapalili smo do Zadra malo, evo pijem kaficu pa ručkić i uskoro smo nazad 🍹
    Eh bas nam je bilo lijepooo, steta da nisu jos plodni 🤭 večeras bi mogla trakicu neku pisnuti da vidim stanje 😇

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.