Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bimbi
    29. Siječanj 2022. 11:57

Kejsy  ❄️ ☃️

Bimbi

Hej cure, evo da ja javim jučer sam primjetila na ulošku neki oskudni bijeli iscjedak, grudi su popustile nisu više tako bolne na dodir, imam neke čudne grčeve u donjem dijelu trbuha ne stalno javljaju se povremeno, noćas me probudio jedan takav grč oko 5 ujutro, a od kako sam ustala osjećam peckanje u lijevom jajniku… Leđa i dalje bole/peku kako god, umor i iscrpljenost i dalje ovdje… Mislim da se možda ipak sprema doć "tetka iz Amerike"

Kad radis testic??

Ne znam jel bi ga radila sutra ili da sačekam ponedjeljak? 🧐

• Bimbi
    29. Siječanj 2022. 11:58

Dva puta komentirala hahaha ups

• Bimbi
    29. Siječanj 2022. 11:59

Kejsy  ❄️ ☃️

Bimbi

Kejsy ❄️ ☃️

Bimbi

Hej cure, evo da ja javim jučer sam primjetila na ulošku neki oskudni bijeli iscjedak, grudi su popustile nisu više tako bolne na dodir, imam neke čudne grčeve u donjem dijelu trbuha ne stalno javljaju se povremeno, noćas me probudio jedan takav grč oko 5 ujutro, a od kako sam ustala osjećam peckanje u lijevom jajniku… Leđa i dalje bole/peku kako god, umor i iscrpljenost i dalje ovdje… Mislim da se možda ipak sprema doć "tetka iz Amerike"

Kad radis testic??

Ne znam jel bi ga radila sutra ujutro ili da sačekam ponedjeljak?

Pa kako zelis i sutra bi mozda mogao pokazati nesto… zavisi koji je test koliko je osjetljiv..

Pa doma imam još jedan PreSense trakicu, mislim da je osjetljivost 25..

• Bimbi
    29. Siječanj 2022. 12:08

Kejsy  ❄️ ☃️

Onda je prerano za taj test da ga uradis sutra, ti se obicno rade
    tek kad okasni menga..

Bolje je onda da sačekam ponedjeljak, tada će biti 5-6 dan kašnjenja.. a do ponedjeljka ću malo progooglati gdje bi mogla izvaditi betu, ah ta Njemačka...🤦🏼‍♀️

• Lion32
    29. Siječanj 2022. 12:47

Evo da javim da sam ja sad imala obilni krvavi iscjedak ili sta vec kad sam se obrisala nakon wc-a..
    Tako da nista, nit je duphaston djelovao na krvarenja prije M nit sam trudna vjerojatno 🙄🤷‍♀️

Martina2020
    29. Siječanj 2022. 14:38

Bok cure!
    Ja imam za prijaviti prvi put u zivotu, ne znam kaj je sad to nije mi se nikad dogodilo..
    Znaci prosli ciklus 99% biokemijska, i sad sam tek 11DC i pojavio mi se ujutro prvo smeđi iscjedak koji inače nikad nemam, i sad krvavi iscjedak, poprilično njega, kao da počinje M, a velim tek sad 11DC... inace imam neredovite cikluse, od 28 do 33 dana, ali je puno puno vise duzih.
    Ima netko iskustvo? 
    Hvala ❤

• LaVi
    29. Siječanj 2022. 14:52

Pozdrav cure moje!
    Vidim svakakvih simptomčića tu ima,od ovulacijskih do trudničkih 😁
    Želim nam ovaj mjesec pun plusićaa🙏
    Ja nemam ništa za prijavit osim glavobolje hahah,čekam ponrdjeljak folikulometriju,mi polrivamo svaki 2.dan tako da fulat valjda ništa nećemo
    Strah me folikukometrije da se neće ništa vidit tj da neće biti ovulacije
    Užasno sam zbedirana ovih dana,stalno imam promjene raspoloženja već sam sama sebi dosadna
    Valunge užasno od klomifena valjda,noću najviše 
    Samo bi htijela da se ovulacija dogodi,nemora nam ovaj ciklus upalit ali da se ovulacija dogodi da znam da se nešto dobro događa

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• Marićka
    29. Siječanj 2022. 15:33

Keysi ovaj ciklus bi stvarno mogao biti ➕🤩 
    Simptomi su ti obećavajući!

Meni se danas bazalna vratila na 36,94... 
    Nemam nikakve simptome više osim bolnih grudi 🤷‍♀️
    I dalje me zna probosti desni jajnik (koji je ovulirao)... nikako da se prebaci probadanje u sredinu 🥲

Odlučila sam da ću čekati da ne dobijem 05.02. za test. Prošli mjesec sam ih radila svaki drugi dan nakon 9dpo pa me izludilo to 🙊

• mmmm1
    29. Siječanj 2022. 16:27

roxanne95

Hej cure kod mene danas glavobolja uzasna, tempica i dalje tako kroz jutro do 37.3 kasnije padne, ali pocela sam i kasljucat tako da sigurno je neki virus ili post covid, u pon vadim krvnu sliku.
    Za prijavit jedino imam pojacan mlijecni bezmirisni iscjedak, al to moze biti kriv i duphaston, grudi bezveznjikave tako da relativno sam cak pomirena da ništa, ali nije gotovo dok nije gotovo 😬

Meni ti je kad duphaston pijem iscjedak takav

• roxanne95
    29. Siječanj 2022. 17:36

mmmm1

roxanne95

Hej cure kod mene danas glavobolja uzasna, tempica i dalje tako kroz jutro do 37.3 kasnije padne, ali pocela sam i kasljucat tako da sigurno je neki virus ili post covid, u pon vadim krvnu sliku.
    Za prijavit jedino imam pojacan mlijecni bezmirisni iscjedak, al to moze biti kriv i duphaston, grudi bezveznjikave tako da relativno sam cak pomirena da ništa, ali nije gotovo dok nije gotovo 😬

Meni ti je kad duphaston pijem iscjedak takav

Da ma znam reklo mi je već par cura na staroj temi, zato ne pridajem previse paznje. Muci me jedino što su mi grudi ovaj ciklus teška 0 ni a ni b od njih, a inace me rasturaju na duphastonu pa sad naravno da mislim da je neki problem 🤣🤣

👱🏻‍♀️27
    🧔🏻‍♂️32
    TTC od rujna 2021.
    dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.