Hej curke. Jel me netko tražio ? 🙋☕ Sirizapalili smo do Zadra malo, evo pijem kaficu pa ručkić i uskoro smo nazad 🍹
Eh bas nam je bilo lijepooo, steta da nisu jos plodni 🤭 večeras bi mogla trakicu neku pisnuti da vidim stanje 😇
Sjajno samo uzivajte, ma bitno da vi pokrivate, da ste se opustili i da ste dobro raspolozeni. Sad ste napunli baterije za akciju koja stize
Samo da budemo raspolozeni kad bude trebalo 🤭 kako si ti ?
Jesam vam rekla da sam opet bila kontakt 😑 valjda neće korona opet 🤭🤷🤪
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bimbi, Siri ovdje nema tako 'privatno' kao tu. Drugacije je ustrojeno zdravstvo. Barem u Bayernu. Uvijek treba naglasavat razlicitost pokrajni jer svaka ima poprilicnu sirinu u samostalnom ustrojstvu pa moguce da je u BW drugacije. Generalno postoje samo razlicite vrste zdravstvenog osiguranja. Ja vjerujem da ti i dr. opce prakse moze izvadit betu (meni moj recimo radi kontrolne UZVe stitne), ali mozda bolje odmah kod ginekologa pa da rjesavate i druge probleme ako imas. Javi nam sta je rekao!
Zato i kažem, nisam istraživala, ali mislim da nema kod njih toga "privatno". Najbolje mi je otić kod ginekologa, slažem se, ali kako nisam mogla nać ginekologa koji prima nove pacijente našla sam ginekologa kod kojeg izgleda nitko ne želi ići pa on jedini ima mjesta 🙄 očito je zašto je imao mjesta, jer se nikad nelagodnije kod ginekologa nisam osjećala, isto tako katastrofa pristup, da ne nabrajam.
Dr. opće prakse mi je super, pa bi bila sretnija ako bi mi ona mogla napraviti betu, a možda i uzv hahaha jer znam da ima uzv u ordinaciji 😂😂
Cilj mi je valjda da do kraja imam imunitet da vise nema ni simptoma 🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Siri Iz Rijeke sam, koliko sam uspjela naci cijene vecinom se krecu 100 kn po pregledu. Solidno, nije nemoguće financijski to odradit...
Krvarenje je i danas ujutro bilo.. i onda sad vise nista...🤷♀️
Keysi danas sam 13dpo...
Blair ajme nadam se da nece korona opet jer ce te strpat u neki laboratorij da na tebi rade istrazivanja🤣🤣🤣
Cilj mi je valjda da do kraja imam imunitet da vise nema ni simptoma 🤣
Slušaj,svatko ima svoje prioritete. Što više antitijela,manja mogućnost zaraze u trudnoći i ugriza bebe 🙈
Hahahahaha ! Meni se taj cilj očito nameće jer gdje god se okrenem netko ima koronu 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://bit.ly/3s2D5qR evo link za Premom za androide ako nekom treba, sad "slucajno" naletila na njihov yputube kanal i tamo pronasla.
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Kejsy evo i mene na ovoj temi :D Hvala za prijedlog :D
Koliko sam skontala obe cekamo 03.02. da ne dodje M? 😁
Imas li neke simptome ili bilo kakav osjecaj ..nesto?
Procitala sam sve na ovo 7om nastavku i takodje i moj mjz kao hoce bebu ovo ono a kad treba "raditi" na tome onda kao il umoran il nesto ga boli .. iako smo praktikovali svaki drugi dan za vrijeme plodnih dana on bude umoran i nakon dva dana 🤦♀️ Ja kazem samo reci kako hoces al daj da se to uradi hahaha Ne pamtim kad smo tako cesto "radili" hahahaha ni jedno nema kondicije haha
A sto se korone tice i to sam imala u decembru i iako smo sve dane pokrili kasnilo 6dana a inace tacno ko sat pa kontam da se nije ovulacija mozda na ranije pomjerila zbog toga ne znam ni kako to fukcionise al bar sam mirna nadam se sto se korone tice 😆 To je to od mene .. zelim vam svima tamne linije i pluseve i puno bbebica 🥳
Večer cure, kako ste? Ste ljepo provele vikend?
Ja odmaram, jedva cekam da idem sutra ujutro na pregled i da koncano cujem da je sve uredu. Ovi dani su mi bas malo stresni. Javim sutra kako bu proslo.
Jel neko piskio, ima nekih novosti? ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Kejsymoguće je i to,makar ja sam kontala da je ona imala menstruaciju kada je napisala da je 99% BILA biokemijska pa sam shvatila da je imala pozitivan test,a na kraju je dobila menstruaciju,kod takvih slučajeva beta ne može ići toliko visoko da se spušta 10 dana. Eh,sad druga je priča ako menstruacije nije uopće bilo jer onda ne može biti 11DC nikako 🤨 bude se još javila pa će nam razjasniti situaciju. 🙈
Lavidržim fige da sve bude okej na kraju i da bude se vidio lijepi folikulić,2,3 🙈 moja jedna poznanica je pokušavala 5 godina ostvariti trudnoću i pripremala se na MPO polako skupljala nalaze,a u meduvremenu joj je još njena doktorica predložila folikulometrije i klomifen koji je pila 5 dana ako se ne varam i imala je 3 folikula podjednake veličine,tempirala odnose kako je doktorica dala upute i evo prije 2 tjedna je ugledala plus jer je mislila da ju je zeznulo toliko hormona pa je kasnila 🙈 želim i tebi isti takav scenarij,samo bez toliko godina čekanja 🤞🏻🤞🏻🥰
Marickaimamo još kakvih simptoma,temperatura se drži lijepo visoko 😍 kada trebaš dobiti?
Vecer cure :)
Nisam se uspjela prije javiti..
Znaci na dan kad sam imala +, 29 dc, dobila sam M, obilnu i s crnim komadicima (kao jetrica, grozno..) znam da je to biokemijska..
Znaci da nisam radila test, mislila bi da je najnormalnije M dosla jer je i normalno trajala, jedino su ti komadici na pocetku bili razlika od redovne.
Znaci sad vec 3.dan traje smeđi iscjedak, a necu raditi dramu jer u srijedu imam zakazan vec od prije pregled kod gina, to su jos 3 dana, pa me bas zanima kaj bude rekel 🤷♀️
Idem vas citat sad 😘
Dobro večer svima. Jako mi je drago biti tu sa vama već danima čitam sve, i napokon se osjećam da nisam sama u ovome.
Jučer sam pisala nešto kratko ja i dragi pokušavamo već godinu dana. Krećem sutra sa pretragama. Sutra idem vaditi krv za hormone,dali tko zna koliko se čekaju nalazi?
Hvala svima i sretnoo 💞💞💞
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨