Siri moja bazalna prosli ciklus je bila otprilike takva i krivo je "procijenila" aplikacija vrijeme ovulacije...
https://ibb.co/MCC3mt2 na kraju sam kasnije ovulirala i baš tad nismo pokrili... da stvar bude gora, kupila neki test koji je bio pokazao ➕ da bi na kraju na internetu pročitala da zna često imati false positive taj test 😒
Vi samo pokrivajte čim više! Nikad se ne zna 🥰
Testirala sam toplomjer, uvijek je četvorka zadnja, koje god doba dana u pitanju... tako da ću za sljedeći ciklus kupiti novi 💪🏻
jutro curke :) ja se javim svake prijestupne, ali vas čitam redovito🥰 ko mora piškiti ovih dana želim sreću! 🍀 koje god trakice su u pitanju 😉
inna12 crtica je definitivno tu, mislim da ju svi vidimo! čestitam i sretno!!
Marijana5 mislim da se nalazi čekaju otprilike 3 dana. ako ti je uputnicu dao ginekolog, trebao bi on elektronski dobit nalaz, al uvijek mozeš pitati u laboratoriju dal ih mozeš ti dignut. ja sam prošla isto što i ti, svi nalazi uredni, mužev spremiogram idealan, al mi nikako potrefit ovulaciju (zbog mojih neredovitih ciklusa). dalje sam isla kod svog ginića na folikulometriju, a to isto rade i na humanoj, možda ipak malo detaljnije prate nego odabrani ginekolog.. na prvoj folikulometriji ostala trudna, al je bila patološka trudnoća. nadam se da će tebi udpjet sve iz prve bez dodatnih komplikacija, sretno! 🤞🏼
a što se mene tiče, evo mojih "simptoma".. 24.1. potvrđena ovulacija na folikulometriji, taj dan i 2 prije imala onaj tipični bjelanjkasti iscjedak uz probadanje na mjestu desnog jajnika koji je ovulirao. 27.1. imala blijedo-žuti sluzavi iscjedak bez mirisa par puta na papiru nakon brisanja.. za koji se nadam da je normalan? 😂 pucanje folikula? ako koja ina iskustva s time nek me utješi 😎 zatim jučer bockanje desnog jajnika, al ništa pretjerano.. danas (7DPO) se bockanje prebacilo na sredinu donjeg dijela trbuha
Dobar dan cure!
Inna12 čestitam tiii!!😘😘❤
Ja danas idem opet na folikulometriju i ne nadam se ničem ali znam da ću potonut opet kae kaže da ništa ne vidi jer će me to pogodit ko svakog
Ali eto samo se nadam da će mi Bog dati snage i nadu i da ćemo i mi dobit bebicu 🙏💙
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Od simptoma nekih ovulacije nemam,prosli mjesec sam imala iscjedak i boluckanje u jajniku za koje sam nekako mislila da bi to moglo biti to
Ovaj mjesec nemam jos nista evo danas sam 16DC
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
Bokić cure, novi radni tjedan idemo u nove pobjede i lov na plusiće!!
Sretno svim curama na folikulometrijama 🤞🏻
Ja sam danas 27. Dc jel mislite da je okej da sutra piškim, neka sjena akk postoji trebala bi se vidjet? S obzirom da ne znam kad je bila O, po onom što je gin vidjela na pregledu sigurno nije bila iza 16dc jedino prije.
Baš me strah jer sam na duphastonu pa ako sutra bude snješko prestala bih s njim da prokrvarim i narucim se na folikulometriju.
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Sirimoja bazalna prosli ciklus je bila otprilike takva i krivo je "procijenila" aplikacija vrijeme ovulacije…
https://ibb.co/MCC3mt2 na kraju sam kasnije ovulirala i baš tad nismo pokrili… da stvar bude gora, kupila neki test koji je bio pokazao ➕ da bi na kraju na internetu pročitala da zna često imati false positive taj test 😒
Vi samo pokrivajte čim više! Nikad se ne zna 🥰
Testirala sam toplomjer, uvijek je četvorka zadnja, koje god doba dana u pitanju… tako da ću za sljedeći ciklus kupiti novi 💪🏻
Ostalo ti je vjerojatno iscrtano jer nemaš nikakve rezultate ovulacijskih testova,a plodni iscjedak ti se ponavlja nakon navodnog dana ovulacije,dok sam ja recimo upisala rezultate OPK-a i tako mi izbacuje. Ma nekako sam danas još izmjerila temp i polako gubim volju za time,a toplomjer jedva da i uključim,mislim da ću morat uzet digitalni koji se povezuje s mobitelom jer ovo nema smisla više 😂 nego jesi ti možda taj ciklus što si okačila imala koronu ili ciklus prije toga? Meni se čini po tom ciklusu da je O bila 27DC iako nisi mjerila u isto vrijeme svaki dan pa i to može jako utjecati na predviđanje same ovulacije,ali samo po temperaturi izgleda 27DC kao dan O 🙈
Ma prošli ciklus je bio lud... imala sam skoro sve moguće simptome trudnoće 🤣
Cure su mi ovdje rekle da sam na kraju ovulirala 32 DC.. 🤷♀️
Meni je postala baš navika da prvo uzmem toplomjer u ruku kad otvorim oči 🙃
Nisam imala koronu nikako, nit sam cijepljena, a stalno bila u krugu pozitivnih 🙊
Inna12 čestitke, crtica se baš lijepo vidi. Koji je bio tvoj put ?
Kako ste cure ?☕
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Natalie ima sta novo?
LaVi jesi bila na folikulometriji? Sta su ti rekli?
Roxanne smijes prestat pit duphastone tek tako?
Natalie ima sta novo?
LaVi jesi bila na folikulometriji? Sta su ti rekli?
Roxannesmijes prestat pit duphastone tek tako?
Popodne idem pa javim što je rekla🙏
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara
Sortiraj odgovore
Najstariji