Bok cure!
Ja imam za prijaviti prvi put u zivotu, ne znam kaj je sad to nije mi se nikad dogodilo..
Znaci prosli ciklus 99% biokemijska, i sad sam tek 11DC i pojavio mi se ujutro prvo smeđi iscjedak koji inače nikad nemam, i sad krvavi iscjedak, poprilično njega, kao da počinje M, a velim tek sad 11DC… inace imam neredovite cikluse, od 28 do 33 dana, ali je puno puno vise duzih.
Ima netko iskustvo?
Hvala ❤
Ja sam ti krvarila na 11dc tri mjeseca za redom tj na 11dc bi krenulo lagano smeckasto i onda bi se kroz dan dva pretvorilo u menstrualno. Razlog je na kraju balade bio hormonalne prirode, povišen TSH i prolaktin. Ovo kod tebe mi zvuči isto kao neki disbalans isto pa je najbolje da se javiš svom gin za pregled. 🤗
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Ja bi se uključila u neku od vaših priča, ali mislim da sam se kasno uključila i nisam baš neka koja barata tako dobro kao vi sa informacijama, ali se nadam da ću pohvatati pomalo i ja 🙈
Eh ja sad imam jedan novi problem, dragi i ja smo se malo zaigrali i nakon igrice on je na prstima primijetio krv, onako slabo, ali je bilo, prošlo je već 2-3 sata od toga ni na ulošku ništa, a nije bilo ni na papiru odmah nakon toga kad sam išla na wc.. i sad ne znam šta da mislim... Toliko mi sve to stvara nervozu 😬😬
Pozdrav cure!
Evo ja konačno dobila nakon 3 tjedna PMS-a.🤦🏼♀️
Kejsy please, stavi me sutra na listu za ne dobiti 26.02. 🤗
Nadam se da ce mi se ciklusi vratiti u normalu.🤞
Hvala svim curama na rijecima podrške! 💕
Uzivajte u ostatku vikenda! 🌞☘️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Evo da javim da sam ja sad imala obilni krvavi iscjedak ili sta vec kad sam se obrisala nakon wc-a..
Tako da nista, nit je duphaston djelovao na krvarenja prije M nit sam trudna vjerojatno 🙄🤷♀️
Ma kako nije djelovao? Kada ju očekuješ? Sada ovih dana? Kada si dobila naputak da piješ to? Jesi bila prije toga na folikulometriji i viđeno je žuto tijelo? Nadam se da ti taj doktor/ica nije bio toliki amater da je rekao da napamet piješ bez da je pratio folikule i endometrij jer onda samo može napraviti sranje i obustaviti ovulaciju da do nje uopće i dođe,čula sam par puta za takve bisere nažalost,nadam se da i ti nemaš sreću s jednim od njih 😂🙈
Bila sam na folikulometriji i na dan ovulacije pocela pit.
Doktorica je stvarno divna i puna strpljenja i objasnila mi sve sto sam pitala..
Zbunjena sam skroz, evo ne znam..
Sad vise uopće nema krvi, samo to ujutro!
Vidi ako ste imali grublji odnos,moguće je da je oštetio sluznicu koja je prepuna kapilara pa otuda krv. Nadam se u svemu tome da je bar dobro očistio i dezinficirao ruke prije tih igrica da si još ne navučeš neku beštiju,oprezno s tim stvarima. Ja sam nekad davno to prakticirala,ali kako smo oboje razvili ureaplasmu i riješili se toga,odonda samo jedan alat za dolje dolazi u obzir 😂 ako nema krvi više sigurno je samo oštetio malu sluznicu pa malo lakše drugi put 🙊🙈
Što se toga tiče na higijenu stvarno pazimo, ne želimo ni on ni ja nikakve beštije ni probleme..
Ubi me ta nervoza, nek se pokaže ➕ da budem mirnija 🤗
Pozdrav svima :)
Ugl. Ja i dragi već godinu dana pokusavamo imati bebu,ali ne ide nikako. Sada me je ginekolog poslao vadit krv za hormone. spermiogram je uredan, to ne trebamo dalje ništa. Dali tko zna što slijedi dalje poslije nalaza hormona, koje pretrage ste vi još morali raditi? On nam je rekao da poslije toga treba ici na humanu reprodukciju, kakve su pretrage koliko cesto se treba ici? Hvala svima nismo bas upućeni u sve to
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Pa znaš li kada je bila ovulacija,jesi je upratila ikako ili se oslanjaš samo okvirno na dane ciklusa i kada bi trebala možda biti O?
Po kalendaru mi je O bila 12.1, nikad ju nisam baš pratila pratila jer nisam do sada planirala trudnoću.. a i kako su mi oduvijek ciklusi točni u dan, nikad nisam imala razloga za brigu.. nije da mi je sad to neka briga, nego svi znamo kako je to nešto očekivati 😬
Ne znam kojoj bi prije odgovorila, Kejsy ili Siri 🙈
Sačekat ću ponedjeljak za test, jer imam ovaj sa osjetljivošću 25, iako sam dva već radila oba su bila negativna... Ako ne dođe do ponedjeljka, radit ću test i onda vidjeti ići vaditi betu ili kako dalje..
Eh sad ne znam jel tko imao kakvo slično iskustvo, sada tokom tuširanja sam primjetila bijele pijege na obje bradavice, ja ne znam šta je to? Jel se netko susreo s time?
Ne znam kojoj bi prije odgovorila, Kejsy ili Siri 🙈
Sačekat ću ponedjeljak za test, jer imam ovaj sa osjetljivošću 25, iako sam dva već radila oba su bila negativna… Ako ne dođe do ponedjeljka, radit ću test i onda vidjeti ići vaditi betu ili kako dalje..
Eh sad ne znam jel tko imao kakvo slično iskustvo, sada tokom tuširanja sam primjetila bijele pijege na obje bradavice, ja ne znam šta je to? Jel se netko susreo s time?
Da li mozes da nadjes na netu neku sliku da ti lici na te tvoje pjegice? (ako ti je frka da uslikas svoje) Da bar priblizno nesot na netu nadjes da virnem, jer nisam bas sigurna o cemu se radi
Na netu ne uspijevam naći ništa slično, a dok slikam svoju ne vidi se dobro.. pa je glupo išta i stavljat.. ali baš na bradavicama se izgubila pigmentacija i skroz je svjetlije od ostatka bradavice, nepravilnog oblika baš kao pjega.. ne znam kako da opišem...
Sortiraj odgovore
Najstariji