Lion a uputa od gin je pocet iza O 12 dana onda test i ako je negativan prestati i cekat novi ciklus. 🤷🏼♀️
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Dobar dan curke, evo da se i ja javim nije da ima nekih novosti sve po starom više manje jedino me danas malo više grči u trbuhu nego ovih dana.. zvala sam ginekologa i objasnila situaciju, s obzirom da ovdje samo ginekolog može napraviti betu 🙄, rekao je da sačekam kraj tjedna da ponovim test, pa da ćemo se onda čuti ovisno o tome šta test pokaže.. eh sad treba čekati još do nedjelje..
Lion a uputa od gin je pocet iza O 12 dana onda test i ako je negativan prestati i cekat novi ciklus. 🤷🏼♀️
Aha.. meni je rekla prestat pit tek ako počne M ili 8.2 beta bude negativna...
Podsjeti me zašto si ti na duphastonu .
Ja razmišljam da sutra svejedno napravim test iako imam sukrvicu.... nadam se iako znam da nista..
Eh,otkrila sam i uzrok mojih niskih temperatura. Muž kaže da kašljem ko konj pa je to i logično da ne može porasti kako spada ako nisam u mirovanju cijelu noć. Oh well,i tako planiram doktorici jer me pluća ubiše od kašlja a bila sam negativna u petak🤷♀️
Mislim da sam imala i kasnije sticky iscjedak, samo nisam unosila jer mi je ovaj mjesec prvi mjesec da sam sve pratila i upisivala redovno...
Uglavnom, bila sam sada u ljekarni, cura s PCOS se kune u matičnu mliječ od Radoševića i ispričala mi kako je ona i još jedan par koji su 5 godina radili na bebi, ostala trudna odmah sljedeći ciklus kad su počeli pit... 🤔🤷♀️
Ja generalno loše spavam, tako da je moguće da nam je zbog toga bazalna takva kakva je...
Aha.. meni je rekla prestat pit tek ako počne M ili 8.2 beta bude negativna…
Podsjeti me zašto si ti na duphastonu .
Ja razmišljam da sutra svejedno napravim test iako imam sukrvicu…. nadam se iako znam da nista..
Zar M može počet dok smo na duphastonu? 😅 meni to prvi glas 🤔
Ja sam na njemu zbog kratke lutealne, zadnja s potvrđenom O na uzv mi je trajala samo 10 dana i to sam deveti pocela smeđarit već, makar mi je progesteron ok.
👱🏻♀️27
🧔🏻♂️32
TTC od rujna 2021.
dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom
Dobar dan drage cure. Kako ste mi? Ja sam smorena jer je ponedjeljak, najgori dan u tjednu :D
Vidim da vas ovdje ima s dijagnozom PCOS.
To je također i moja dijagnoza - LH veći od FSH i povišeni androgeni. Ja sam također i ona sretnica koja ima akne(sreća ne baš one cistične) i dlakavost. Blagoslovljena sam
Pokušavala sam sve i svašta ali uz izmjenu prehrane i fizičku aktivnost koristila sam Gynositol. Njega pijem od 12.10. i evo slučajnost ili ne, napokon sam dobila svoj plusić. Ima 60 vrećica u pakiranju, ja koristim 1 dnevno. Otkad sam ga počela koristili lice mi se skroz očistilo i očito je utjecalo i na kvalitetu jajne stanice.
Pa ako neka curka želi probati ima moje preporuke. Ne može nikako odmoći :)
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Dobar dan drage cure. Kako ste mi? Ja sam smorena jer je ponedjeljak, najgori dan u tjednu :D
To je također i moja dijagnoza - LH veći od FSH i povišeni androgeni. Ja sam također i ona sretnica koja ima akne(sreća ne baš one cistične) i dlakavost. Blagoslovljena sam
Pokušavala sam sve i svašta ali uz izmjenu prehrane i fizičku aktivnost koristila sam Gynositol. Njega pijem od 12.10. i evo slučajnost ili ne, napokon sam dobila svoj plusić. Ima 60 vrećica u pakiranju, ja koristim 1 dnevno. Otkad sam ga počela koristili lice mi se skroz očistilo i očito je utjecalo i na kvalitetu jajne stanice.
Baš gledam da ga kupim, al mi je ginekologica rekla da moram napraviti pauzu od 2 mjeseca, jer 3 mjeseca već pijem prenatalne 😪 a taman sam se ponadala da će mi ovo biti pogodak... to se pije i u trudnoći?
Baš gledam da ga kupim, al mi je ginekologica rekla da moram napraviti pauzu od 2 mjeseca, jer 3 mjeseca već pijem prenatalne 😪 a taman sam se ponadala da će mi ovo biti pogodak… to se pije i u trudnoći?
Ja još uvijek nisam bila na prvom pregledu kod ginekologa ali čitala sam da se preporuča i u trudnoći. To je Inositol i folna kiselina, tako da sam ga ja uredno nastavila piti. Imaš ovaj Gynositol, Inofolic, to je sve isto. Ali ja sam koristila Gynositol jer 60 vrećica košta oko 320kn i to je dovoljno za 2 mjeseca. Inofolic ima manje vrećica. Popričaj s ginekologom, ja sam počela piti na njegovu preporuku a čitala sam baš pozitivna iskustva i da je puno žena uspjelo ostvariti trudnoću uz njega.
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
LaVi
Zelim ti da sve super prodje na folikulometriji i da je to to.. 🤞🏼🤞🏼
roxanne95
Samo ti piski, ali posto nisi sigurn akad ti je bila ovulacija, moguce da moras sacekati jos 3 dana da budes sigurna u test. I ako radis test neka bude onaj od 10mUI/ml. I nemoj clearblue ziva bila nisu pouzdani uopste. A onda pijes sve do dana dok ti ne okasni, pa onda prestajes, a do tad testiras,zar ne? Jer test i nije pouzdan sve dok ti ne okasni! Sretnoooooo 🤞🏼🤞🏼
BlairWaldorf
Sta kazu trakice? Kako si ti? 🤞🏼
Lion32
Kako si ti? Jesi radila testic? Imas simptoma nekih? 🤞🏼🤞🏼
Bimbi
Izdrzi. Jojj i ja mrzim tu neizvjesnost, ali znas kao ako ti kaze da cekas, onda smatra da nije nista hitno. O joj znam dan kao godina se razvuce, a da ne spominjemo sedmicu.drzi se
Alice33
Kako si ti? Jesi bila na pregledu? Kako se osjecas, simptomi neki?
Kejsy ja sam ti super, od simptoma jedino bolne cicke i mala žgaravica. Čak su i grčići prestali. Jutros radila treću betu. U petak je beta bila 113.3 a danas je 411.6 tako da mislim da super napredujemo. Danas ću nazvati ginekologa pa vidjeti kada bi mogla imati prvi pregled.
Kako si ti? Vidim da su testići negativni ali ne predaj se, dok ne dođe M ima nade :)
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
natalie19 gdje si nam ti? jesi išla vaditi betu ponovo?
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji