Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kokii2219
    16. Veljača 2022. 18:10

Pozdrav djevojke moje kako ste mi? Nisam vas uspjela procitati, kasno sam ustala nekako nervozna,cijeli dan me drzi, uspjela samo masinu za ves ukljuciti i premotati odjecu..
    Zapamtila sam samo Siri da je vadila betu, da je trenutno na 23, mozda je jos mala trudnoca,mozda je kasnija ovulacija bila, pa provjeri sa ginekologom i odi za 48h opet uradi ako vec mozes.
    Meni menga treba doci sutra,pa vidjet cemo sta cemo, test ili krvava na posao haha.
    Ostanite mi pozdravljene i ugodnu noc vam zelim, a ja idem da radim hahah❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

tealitas
    16. Veljača 2022. 18:33

Polly

Ja mislim da sam jučer prvi put u životu osjetila ovulaciju, probadanje na lijevoj strani trbuha skroz nisko kroz cijeli dan, tupa bol nisko u leđima, neka zimica me tu i tamo tresla… Uz sve to me i proljev mučio, jel ima proljev ikakve veze s ovulacijom? 😂 Pokrivamo svaki dan od 11 DC, danas sam 15 DC. Ne pratim ju ni bazalnom ni trakicama jer me to opterećuje. Sad kreće razdoblje osluškivanja tijela, a rekla sam si da to neću raditi 🙈

Ej, ja osjetim ovulaciju svaki mjesec, doduše i imam i mekšu stolicu taj dan. I baš čudna tupa bol u desnom jajniku svaki put, da čak i kada sjednem imam osječaj da sam sjela na njega .
    Inaće imam redove M i svaki mijesec mi O dođe na 10 DC ali ovaj mjesec sam imala jučer i to na 14 DC, pokrili smo svaki drugi dan rekla bih cca i jućer sam prvi put dok imam ovulaciju imala odnos i mogu vam reći jakoooooo ćudan osječaj s obzirom na tu čudnu bol i probadanje.

kokii2219
    16. Veljača 2022. 18:35

Kejsy  ❄️ ☃️

kokii2219

Pozdrav djevojke moje kako ste mi? Nisam vas uspjela procitati, kasno sam ustala nekako nervozna,cijeli dan me drzi, uspjela samo masinu za ves ukljuciti i premotati odjecu..
    Zapamtila sam samo Siri da je vadila betu, da je trenutno na 23, mozda je jos mala trudnoca,mozda je kasnija ovulacija bila, pa provjeri sa ginekologom i odi za 48h opet uradi ako vec mozes.
    Meni menga treba doci sutra,pa vidjet cemo sta cemo, test ili krvava na posao haha.
    Ostanite mi pozdravljene i ugodnu noc vam zelim, a ja idem da radim hahah❤

🤞🍀Naravno navijamo za dvije fine crtice🤞🍀 i da je ta nervoza simptom trudnoce

Ja se nadam da i tebe najmanje do polovine godine gledamo na vrhu liste😍

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

tealitas
    16. Veljača 2022. 18:39

Držim fige , i da je kasna O i da se beta dupla

tealitas
    16. Veljača 2022. 18:40

tealitas

Držim fige , i da je kasna O i da se beta dupla

Mislila sam na Siri

Reaa
    16. Veljača 2022. 19:21

Kejsy  ❄️ ☃️

Reaa

Kejsy što se tiče temperature. I moja ti je tako. Ne mogu naći graf kakav je meni bio ciklus prije s bazalnom taman u dobitnom ciklusu. Taman ko da se netko igrao s njim. Gore dole. Iz krajnosti u krajnost.
    Sad vise ništa ne pratim ni temp ni trakice. Malo sam odmarala neko vrijeme.
    Možda sad krenem samo s bazalnom pa ću vidjeti što i kako. Nadam se da ćeš nam brzo osvanuti s pluscicem na vrhu liste. 🥰

Hvala ti puno i ja se nadam.. jest da mi sad ovaj polip ne ide u prilog u slucaju trudnoce mislim da ga ne smiju dirati, ali sta da radim, tako je kako je, ja se ipak nadam plusici, i vec se sve nekako rejsi i ako je sve nesto nista sa nicim… Koliko ti pokusavas?

Ma ja se nadam da ce biti plusic kod tebe 🥰 samo cu rec da sam ja na 5dpo imala impl. A na 9dpo imala dobru crtu 😅
    Moja frendica je iznijela trudnocu s polipom tako da sve je moguće 🥰
    A evo ovo je 6i ciklus da pokusavamo nakon missed ab. S time da sam imala los niz🤣 prvo nisam ulovila pik, onda sam imala upalu sinusa,  pa sam sjebala nogu , pa dragog ukocilo i eto prosli ciklus korona i sad valjda sam sve lose ispucala 🤣 i sad ce valjda biti normalnog hopsa onako školski 🤣🤣🤣

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Reaa
    16. Veljača 2022. 19:26

Polly

Ja mislim da sam jučer prvi put u životu osjetila ovulaciju, probadanje na lijevoj strani trbuha skroz nisko kroz cijeli dan, tupa bol nisko u leđima, neka zimica me tu i tamo tresla… Uz sve to me i proljev mučio, jel ima proljev ikakve veze s ovulacijom? 😂 Pokrivamo svaki dan od 11 DC, danas sam 15 DC. Ne pratim ju ni bazalnom ni trakicama jer me to opterećuje. Sad kreće razdoblje osluškivanja tijela, a rekla sam si da to neću raditi 🙈

Itekako  ja svaku ovulaciju osjetim, boli vise nego sama M. Uzas, a pogotovo kad moras hopsat a boli.  Ja se sjetim uvijek kad sam u dobitnom ciklusu taman pogodila ovulaciju i hops... umrla sam skoro koliko je bolilo ali pretrpi se za bebicu sve 🤣🤣a i da bude nekad problema sa proljevom.. meni tako bude kad je O i kad dobijem M 🤣
    Mi svi tako kazemo necemo osluskivati tijelo i onda na svaki simptom i nesimptom skacemo  . Ne znam kako otupit na to 🤣🤣

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Reaa
    16. Veljača 2022. 19:28

Siri 🐾

Beta je 23… poslala sam giniću mail i privatno poruku,ako vidi i javi se da vidim što dalje. Pokušat ću i zvati u ordinaciju,valjda će se javiti netko… Najviše me zbunjuje ta krv koja nije menstruacijska i skroz roze boje,nema ni grčeva ni ničega. Vidjet ću s njim kakav je dogovor dalje. Danas već treći dan uz sve to imam i zatvor. Ah.. vidjet ćemo 🤷‍♀️

Draga nadam se da će biti sve ok i da je bila kasnija Ovulacija i kasnija implatacija 🤞❤

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Polly
    16. Veljača 2022. 20:42

tealitas

Polly

Ej, ja osjetim ovulaciju svaki mjesec, doduše i imam i mekšu stolicu taj dan. I baš čudna tupa bol u desnom jajniku svaki put, da čak i kada sjednem imam osječaj da sam sjela na njega .
    Inaće imam redove M i svaki mijesec mi O dođe na 10 DC ali ovaj mjesec sam imala jučer i to na 14 DC, pokrili smo svaki drugi dan rekla bih cca i jućer sam prvi put dok imam ovulaciju imala odnos i mogu vam reći jakoooooo ćudan osječaj s obzirom na tu čudnu bol i probadanje.

Znači obje ovih dana osluškujemo neku implantaciju 😂🤞🏼 To je super da osjetiš svaki mjesec tako jako, barem znaš kad je, lako za bolove 😃

Polly
    16. Veljača 2022. 20:50

Reaa

Polly

Itekako ja svaku ovulaciju osjetim, boli vise nego sama M. Uzas, a pogotovo kad moras hopsat a boli. Ja se sjetim uvijek kad sam u dobitnom ciklusu taman pogodila ovulaciju i hops… umrla sam skoro koliko je bolilo ali pretrpi se za bebicu sve 🤣🤣a i da bude nekad problema sa proljevom.. meni tako bude kad je O i kad dobijem M 🤣
    Mi svi tako kazemo necemo osluskivati tijelo i onda na svaki simptom i nesimptom skacemo . Ne znam kako otupit na to 🤣🤣

Ja nisam primijetila u jučerašnjem seksu ikakvu nelagodu ili bol, al nije da me nešto jako bolilo i tolom dana.. Žao mi je da su ti O tako bolne, al bih rekla da si sretnica ako ih tako osjetiš, kao i tealitas.
    I sviđa mi se da imaš problema s proljevom 😂 Znači da postoje velike šanse da prvi put u životu znam kad sam točno ovulirala 💃🏼💃🏼
    Danas pak u rodnici lagano probadanje kao da sjevne, trajalo 30 sec, odmah mozgam šta je 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.