Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mmmm1
    14. Veljača 2022. 23:11

kokii2219

Paznja ne otvarajte ako ste gadljivi..
    Jel ima neka ovakav iscjedak prije menge?
    https://ibb.co/1XYw5wP

Meni zna biti takav isto

Samoja6
    14. Veljača 2022. 23:32

buhtlica23

Samoja6

Cure, javljam se čisto da znate da vas i dalje pratim i čitam mada se ne javljam često… Mi smo sutra u 20-om tjednu! 💪 I dalje nemogu vjerovati i sve mi se čini nestvarno… Pregled nam je za koji dan i nadam se da je sve u redu, ja imam osjećaj da je!
    Držim vam 🤞 da uskoro ugledate svoje ➕! I ja sam ponekad gubila nadu i volju, činilo mi se da sve to predugo traje… Isplakala suza i suza, ali eto, valjda sve u svoje vrijeme… 😘

Supeeer, biti ce sve okej, ne sumnjam ni malo. Znate li spol? 😍

Neznamo još... Na prošlom pregledu se nije vidjelo, tako da s nestrpljenjem čekamo idući! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Matajči
    14. Veljača 2022. 23:41

Ne daj Boze biti gladna 🤣 Muz me neki dan okrivio da je debel zbog mene jer mu stalno trpam nesto u usta, rekoh: samo ti meni papaj, mene dusa boli kad vidim da si ogladnio 🤦‍♀️ a ja npr. i kad nisam gladna, gladna sam, meni ne mora nitko trpati, sama trpam u usta. Uzas, moram prestati to raditi 🤣 
    Uglavnom, nadam se da ce sve biti kako treba! Vjerujem da hoce! Sreca prati hrabre, a po onome sto si napisala sto si prosla, jako si hrabra i divim ti se. Tako da, samo naprijed i da ti nalazi budu kako treba🌷 

Kejsy  ❄️ ☃️

Cure hvala svima na ljepim zeljama i podrsci Srecom nasla sam snage sve prihvatit i krenuti dalje, greske se desavaju, nemar se desava, ali se greske se mogu oprostit, ali nemar.. ma oprostila sam ja i to svog mira radi, ali zaboravila nisam! To me natjeralo da naucim mnogo.. E sto se tice hormona i sve u istom ciklusu jeste najbolje, ali sad uraditi progesteron, nam treba zato da budemo sigurni da li su trakice i sve ostalo lagali ili je bila ovulacija, jer je eto danas tako sve bilo zeznuto skontati na UZV, kad sam ja pero -zdero…

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Deic17
    15. Veljača 2022. 07:50

Dobro jutrooo curee mojee! Nadam se da ste mi dobroo i da ce biti nekih plusicaaa! Bome, kod mene inace menstruacija je trajanja od 4 dana, a sada se produzila i na 5 - ti dan, ima je i dalje umjerenooo, to mi se jos nije desilooo...bilo je vise ugrusaka nego inace, nadam se da se sve lijepo ocistilo, kako bi bila spremna za ovaj mjesec...garant je bila trudnoca u pitanju, ali eto, nije bila uspjesna...idem u pet kod ginkija, bas me zanima sto ce mi reci, ako mi uopce moze reci da se tu nesto desavalo...puse svima 🤗❤😘

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

BlairWaldorf
    15. Veljača 2022. 08:33

Sto se tiče ovog žutog iscjedka tzv. sunčani iscjedak može a i ne mora biti znak rane trudnoće

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• bellanaa
    15. Veljača 2022. 08:40

Gdje nam je Siri? da vidimo taj plusić

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

BlairWaldorf
    15. Veljača 2022. 08:48

Siri 🐾

Jutrooo!
    Tu sam ja,ali nisam ništa umakala. Čekam M da dođe jer mi je ono jučer preeeeeeesvjetlo za DPO dane u kojima jesam,bilo da je bio 12,14 ili 16DPO baš mi je bilo presvjetlo pa sam se odlučila ne deprimirat,nego željno iščekivati novi ciklus. Danas je plaća,kupujem nove zalihe inizitola,možda i novi toplomjer uzmem jer stari više nemogu ni upaliti,dobro sam ga spasila do kraja ovog ciklusa i tako. Bit će bolje, MORA! 💪🏻

Koji si dpo na kraju ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• bellanaa
    15. Veljača 2022. 08:49

Siri 🐾

Jutrooo!
    Tu sam ja,ali nisam ništa umakala. Čekam M da dođe jer mi je ono jučer preeeeeeesvjetlo za DPO dane u kojima jesam,bilo da je bio 12,14 ili 16DPO baš mi je bilo presvjetlo pa sam se odlučila ne deprimirat,nego željno iščekivati novi ciklus. Danas je plaća,kupujem nove zalihe inizitola,možda i novi toplomjer uzmem jer stari više nemogu ni upaliti,dobro sam ga spasila do kraja ovog ciklusa i tako. Bit će bolje, MORA! 💪🏻

koji initizol koristiš, ja sam za sad samo na folnoj?
    Možda ti neće trebati :P 

🧚27- PCOS, IR
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥

• bellanaa
    15. Veljača 2022. 08:51

bellanaa

Siri 🐾

Jutrooo!

koji initizol koristiš, ja sam za sad samo na folnoj?
    Možda ti neće trebati :P

edit: inizitol  koštali me moji dugi nokti, vrijeme za nove 

🧚27- PCOS, IR
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥

BlairWaldorf
    15. Veljača 2022. 09:27

Siri 🐾

Kejsy ❄️ ☃️

Siri 🐾

Jutrooo!

Za 12 i 14 nikako nije presvjetlo. A ni 16 dpo nije presvjetlo ako uzmes u obzir da se nekom tek 3 dana nakon kasnjenja pokaze prvi pozitivan. 🤞

Ma iskreno sumnjam ja u to sve da će tamniti,pogotovo jer mi se javljaju neki grčevi kao kad trebam dobit. Puno blaži doduše i dođu pa odu ali sve mi smrdi da ništa od tamnjenja. Toliko sam psihički otišla zbog ovoga jučer da sam sanjala da sam ispišala 5,6 mullerovih testova i bila je crta,al svaki put sve svjetlija 😂😂😂

Da, nisam sigurna zaista tesko je točno procijeniti prema grafu kojeg si linkala. 🤷 A da jos izvadis betu pa si mirna? 
    Ti si barem to sanjala draga moja meni se zbilo na javi i to jutros sljedeća situacija: piskim ja 8-9dpo (ako je uopće ovulacije bilo,nisam ulovila peak ) i spremam se usput za posao dok čekam da se trakica osusi. Pogledam u jednom trenutku i vidim crticu koja se nazire... Stavim maskaru onako sretna te dvije minute okrenem se pogledam opet i nista. Bas nista 
    Tak da ...
    Mislim kad je puknuće riječ I win. 🤭😅
    Hvala hvala 🥂
    Niste trebali 💆🤦😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.