Paznja ne otvarajte ako ste gadljivi..
Jel ima neka ovakav iscjedak prije menge?
https://ibb.co/1XYw5wP
Meni zna biti takav isto
Cure, javljam se čisto da znate da vas i dalje pratim i čitam mada se ne javljam često… Mi smo sutra u 20-om tjednu! 💪 I dalje nemogu vjerovati i sve mi se čini nestvarno… Pregled nam je za koji dan i nadam se da je sve u redu, ja imam osjećaj da je!
Držim vam 🤞 da uskoro ugledate svoje ➕! I ja sam ponekad gubila nadu i volju, činilo mi se da sve to predugo traje… Isplakala suza i suza, ali eto, valjda sve u svoje vrijeme… 😘
Supeeer, biti ce sve okej, ne sumnjam ni malo. Znate li spol? 😍
Neznamo još... Na prošlom pregledu se nije vidjelo, tako da s nestrpljenjem čekamo idući!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ne daj Boze biti gladna 🤣 Muz me neki dan okrivio da je debel zbog mene jer mu stalno trpam nesto u usta, rekoh: samo ti meni papaj, mene dusa boli kad vidim da si ogladnio 🤦♀️ a ja npr. i kad nisam gladna, gladna sam, meni ne mora nitko trpati, sama trpam u usta. Uzas, moram prestati to raditi 🤣
Uglavnom, nadam se da ce sve biti kako treba! Vjerujem da hoce! Sreca prati hrabre, a po onome sto si napisala sto si prosla, jako si hrabra i divim ti se. Tako da, samo naprijed i da ti nalazi budu kako treba🌷
Cure hvala svima na ljepim zeljama i podrsciSrecom nasla sam snage sve prihvatit i krenuti dalje, greske se desavaju, nemar se desava, ali se greske se mogu oprostit, ali nemar.. ma oprostila sam ja i to svog mira radi, ali zaboravila nisam! To me natjeralo da naucim mnogo.. E sto se tice hormona i sve u istom ciklusu jeste najbolje, ali sad uraditi progesteron, nam treba zato da budemo sigurni da li su trakice i sve ostalo lagali ili je bila ovulacija, jer je eto danas tako sve bilo zeznuto skontati na UZV, kad sam ja pero -zdero…
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Dobro jutrooo curee mojee! Nadam se da ste mi dobroo i da ce biti nekih plusicaaa! Bome, kod mene inace menstruacija je trajanja od 4 dana, a sada se produzila i na 5 - ti dan, ima je i dalje umjerenooo, to mi se jos nije desilooo...bilo je vise ugrusaka nego inace, nadam se da se sve lijepo ocistilo, kako bi bila spremna za ovaj mjesec...garant je bila trudnoca u pitanju, ali eto, nije bila uspjesna...idem u pet kod ginkija, bas me zanima sto ce mi reci, ako mi uopce moze reci da se tu nesto desavalo...puse svima 🤗❤😘
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sto se tiče ovog žutog iscjedka tzv. sunčani iscjedak može a i ne mora biti znak rane trudnoće
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Gdje nam je Siri? da vidimo taj plusić
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Jutrooo!
Tu sam ja,ali nisam ništa umakala. Čekam M da dođe jer mi je ono jučer preeeeeeesvjetlo za DPO dane u kojima jesam,bilo da je bio 12,14 ili 16DPO baš mi je bilo presvjetlo pa sam se odlučila ne deprimirat,nego željno iščekivati novi ciklus. Danas je plaća,kupujem nove zalihe inizitola,možda i novi toplomjer uzmem jer stari više nemogu ni upaliti,dobro sam ga spasila do kraja ovog ciklusa i tako. Bit će bolje, MORA! 💪🏻
Koji si dpo na kraju ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutrooo!
Tu sam ja,ali nisam ništa umakala. Čekam M da dođe jer mi je ono jučer preeeeeeesvjetlo za DPO dane u kojima jesam,bilo da je bio 12,14 ili 16DPO baš mi je bilo presvjetlo pa sam se odlučila ne deprimirat,nego željno iščekivati novi ciklus. Danas je plaća,kupujem nove zalihe inizitola,možda i novi toplomjer uzmem jer stari više nemogu ni upaliti,dobro sam ga spasila do kraja ovog ciklusa i tako. Bit će bolje, MORA! 💪🏻
koji initizol koristiš, ja sam za sad samo na folnoj?
Možda ti neće trebati :P
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Jutrooo!
koji initizol koristiš, ja sam za sad samo na folnoj?
Možda ti neće trebati :P
edit: inizitol koštali me moji dugi nokti, vrijeme za nove
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Jutrooo!
Za 12 i 14 nikako nije presvjetlo. A ni 16 dpo nije presvjetlo ako uzmes u obzir da se nekom tek 3 dana nakon kasnjenja pokaze prvi pozitivan. 🤞
Ma iskreno sumnjam ja u to sve da će tamniti,pogotovo jer mi se javljaju neki grčevi kao kad trebam dobit. Puno blaži doduše i dođu pa odu ali sve mi smrdi da ništa od tamnjenja. Toliko sam psihički otišla zbog ovoga jučer da sam sanjala da sam ispišala 5,6 mullerovih testova i bila je crta,al svaki put sve svjetlija 😂😂😂
Da, nisam sigurna zaista tesko je točno procijeniti prema grafu kojeg si linkala. 🤷 A da jos izvadis betu pa si mirna?
Ti si barem to sanjala draga moja meni se zbilo na javi i to jutros sljedeća situacija: piskim ja 8-9dpo (ako je uopće ovulacije bilo,nisam ulovila peak ) i spremam se usput za posao dok čekam da se trakica osusi. Pogledam u jednom trenutku i vidim crticu koja se nazire... Stavim maskaru onako sretna te dvije minute okrenem se pogledam opet i nista. Bas nista
Tak da ...
Mislim kad je puknuće riječ I win. 🤭😅
Hvala hvala 🥂
Niste trebali 💆🤦😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22