Evo cure da se i javim. Meni bi sutra trebala biti ovulacija, ali ne znam hoćemo li ovaj mjesec uspjeti nešto jer je dragi tek danas napokon išao raditi, bio na bolovanju 10-ak dana.. Što ne znači da danas, sutra i prekosutra nećemo probati uhvatiti vlak pa dalje normalnim tempom kao i do sada. nadam se s vaše strane lijepim vijestima i plusićima.
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Kejsy ne zamaraj se, to je sekta.😅 Ne daj im gušta.💪🤗
Lavice 🤗🤗
Cure, drž' te se. Južina je, danas smo svi 🤯😵😄🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
A i Kamilici bi preporucila da uradi isto sto i ja, pusti ih. Drzi se te teme i to je to 😊 bezveze je toliko pisati kada one tvrde svoje. Tu barem znas da necemo nikad ali bas nikad tako raspravljati o tome sto ti pises…i sta radis/ne radis itd..😊
U pravu si. ☺️ Samo ja se teško suzrdžavam kad mi skoči živac. 🙈
Kejsy taj ti polip nije nista strasno. I s njim mozes ostati trudna. A prije toga ti moze otici skupa s mengom. Tako da, nemoj puno brinuti. 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Lavice 😂😂 Sretno s brisevima sutra! 💪🤞🤗
Pozz svima 🙋🏼♀️💕
Ma pusti nije vredno, cuvaj svoj mir dovoljo ti je tvojih stresova..
To mi i doktorica kaze, da nije strasno uopste, ali ona kako zna sta sam prosla nece nista da rizikuje, pa zeli to maketi, jer ipak kasnije npr u trudnoci zbog prokrvljenosti moze biti problema.
Ma nemam pojma, sto nesto sam sva ovaj ciklus cudna, osjecam se ko u nekoj cekaonici, mozda zbog tog sto smo isplanirali pretrage.. patreba sad to docekati, ko ce znati.. nesto sam napeta malo malo, znas onaj glupi osjecaj kad kao da nesto trebas uraditi a nemas vremenena da sve stignes.. e to me nesto copilo, pa sam nesto bljaks s vremena na vreme..
Sve je to normalno, svima se skupi. Takav je dan. Nesto je u zraku.😅 Samo pozitivno. I ovo ce proci...🤗
A i Kamilici bi preporucila da uradi isto sto i ja, pusti ih. Drzi se te teme i to je to 😊 bezveze je toliko pisati kada one tvrde svoje. Tu barem znas da necemo nikad ali bas nikad tako raspravljati o tome sto ti pises…i sta radis/ne radis itd..😊
U pravu si. ☺️ Samo ja se teško suzrdžavam kad mi skoči živac. 🙈
Kejsytaj ti polip nije nista strasno. I s njim mozes ostati trudna. A prije toga ti moze otici skupa s mengom. Tako da, nemoj puno brinuti. 🤗
Ma pusti nije vredno, cuvaj svoj mir dovoljo ti je tvojih stresova..
To mi i doktorica kaze, da nije strasno uopste, ali ona kako zna sta sam prosla nece nista da rizikuje, pa zeli to maketi, jer ipak kasnije npr u trudnoci zbog prokrvljenosti moze biti problema.
Ma nemam pojma, sto nesto sam sva ovaj ciklus cudna, osjecam se ko u nekoj cekaonici, mozda zbog tog sto smo isplanirali pretrage.. patreba sad to docekati, ko ce znati.. nesto sam napeta malo malo, znas onaj glupi osjecaj kad kao da nesto trebas uraditi a nemas vremenena da sve stignes.. e to me nesto copilo, pa sam nesto bljaks s vremena na vreme..
Ne znam sto se desava na drugim temama, jedno vrijeme sam i čitala ali sam jednostavno odustala. To nema smisla nista. Ako se nekad i javis sa ponekim komentarom imam osjecaj da napadaju ko neke ljutite čivave. Zadnje što sam pratila su Jesenske bebe 2020. zbog Sanjarke i drugih dragih mi cura sa ove teme.
Tako da cure drzite se ove teme. Ti bar niko nikog ne osuduje niti lincuje ko na drugim temama.
Što se tice polipa mozda kad ga makne dode taj dugo ocekivani plus. Tako je bilo sa dragom našom Tommyfame. 🤭🤭 Cim su joj odstranili polipic ostala je taj ciklus trudna sa Franom 😁😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Di ste divojke? Sta se desava novoga kod vas?
Lavice vidim ti spomenu cini mi se idealan ciklus.. ja mislim da kod mene "ne moze" idealnije hahah, svakog 17. u mjesecu menga dodje vec od augusta prije tog je dolazila 20-21. U mj. Al' opet nismo zakacili, jel to do moje upale mokracnih koju sam imala i koja se uvijek magicno ponovi ili radi stresa na poslu, hladnoce, tableta... Ma svega se nabešalo sto kaze moja kolegica hahaha.. vidjet cemo sta ce biti ovaj mjesec. Ja ne mogu da vjerujem da me grudi jos ne bole. A trebam dobiti za 2 dana, samo malo bradavice osjetljive.
Kejsy,polip se da lako rijesiti imala sam dosta poznanica koje su i poslije nekih godina ajmo reci kasnijih (ne tvojih, nego jos starijih) s polipom, miomom ostale trudne pa im.je trudnoca sve rijesila
Siri ja se nadam da je ipak sve uredu i sto cure kazu izvadi betu vidi na cemu si.
Sve vas pozdravljammm i saljem poljupce❤
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Buhtlica 🤗 slazem se da je ova tema puno pozitivnija, nema klanova, svi su opusteni, laganije je....lijepa atmosfera ukratko. 🌞
Siri hvala ti na pitanju, tata je jos slabo, ali stabilno. Libido i dalje 0 bodova.🤦🏼♀️ Ali nije ni za ocekivati da je drugačije obzirom na sve. Ja sam pitala ginica za pomoć, on kaze sve je u glavi. Ako su hormoni u redu. U tom slučaju, kad nestane stres, vratit ce se libido.
Ti imaš problema s libidom? Da znam kako sebi pomoci, pomogla bi i tebi vrlo rado. 😅☺️
Sad ću postaviti sigurno glupo i bizarno pitanje ali obzirom da još nisam ulazila baš u te vode..jel se beta treba vaditi natašte ili kako? I jel mora biti baš ujutro? Ok možda su ova pitanja glupa ali do sad ju nikad nisam vadila,a tolko mi ju sve spominjete da ste mi bacile bubicu u uho da provjerim ima li negdje u blizini posla privatni laboratorij pa da možda izvadim prije posla ako stignem ovisno o prijevozu 🤨
Nije pitanje nimalo glupo, mnoge cure/zene to ne znaju.
Ja kad sam vadila kasnila mi je 5 dana, 4 dana prije toga je bio plusic svaki dan, petog dana ga vise nije bilo. Biokemijska. Pa mi je med.sestra samo rekla da odem kad god hocu, nebitno koje doba dana. Tako da, ja fino doruckovala, i otisla oko 10 sati ujutro i u podne dosla na red kolika je bila guzva 🤣
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Siri pa super ako imas zelju prije ovulacije i oko ovulacije, nakon nije ni toliko bitno 😅🙈 ja nemam zelju uopce, ali ono ni 5 minuta na dan, vec mjesecima. Tako da, ti si super.😃 I vjerojatno je to neki mali disbalans hormona nakon ovulacije. Nema tu nekog problema vjerujem.
A ja za betu nikad nisam ni čula dok nisam dosla na forum. Sramota. 😂 A nisam je nikad vadila, pa ne znam. Ali znat ce Kejsy ili druge cure.☺️ 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji