Drage zene, nikako se nisam uspjela snaći gdje je koja tema. Imam novi mobitel i kako sam imala spremljenu stranicu na starom ovdje se izludih dok nadem gdje trebam. Napokon, nasla sam vas ☺️
Samo da vas updateam, trenutno sam 9+1, beba i ja smo dobro. 😇 Mucnine su tu zajedno s mirisom kojem sve smeta pa jedem 5 stvari koje mogu. Imala sam malo sukrvice pa sam dobila Duphastone, a van toga je dobro.
Znam da me Kejsi dodala na popis s plusicem pa ako pripadam sada nekoj drugoj grupi recite da se prebacim.
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Kejsi ja kao nova na forumu mogu reći da mi sve vi baš pomažete sa pisanjem i iskustvima. Lijepo što se osjećam kao da pripadam i da mogu bilo što pitati i svatko tko može će dati neki savjet. Mi smo svi različiti,ali imamo isti cilj dobiti plusić i izgurati do kraja. Lijepo je imati ovako neko mjesto koje je puno podrške.
Hvala puno svim curama koje pišu,dijele iskustva i pokušavaju pomoći.
Od kada čitam i pišem nekako mi je lakše nositi se sa svime što je bilo. Ne kažem da nema dana kada sam tužna i ljuta,ali to je sve proces.
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Javljam se na 14 DC, nema još O (bar ju trakice nisu uhvatile), CM vodenast, s tim da sam imala mali "komadić" sluzavog, ako se ne varam prekjučer i bila je jedna nit krvi u tome (moguće da je od seksa večer prije, bili smo veseli). Po cerviksu i svemu, mislim da će O nastupiti kroz dva-tri dana.
Bazalna je i dalje kao na trampolinu, ali to smo već ustanovile da je to zbog mog PCOS-a.
Dakle išla sam pročitati temu LH trakice. Grozno.
Keysi više si nego dobrodošla dati savjet, komentar ili što god. Nemamo svi iskustva ovdje i tek sam ovdje naučila kako se pravilno koriste trakice, kako mjeriti bazalnu, koje suplemente koristiti.
Kamilica mene je užasnuo nastup onih žena na onoj temi. Ja sam isto tako vezana za svoje roditelje i uhvati me muka samo ako pomislim da ih jednog dana neće biti ovdje. Razumijem i ljude koji nemaju nikakve odnose sa roditeljima, jer Bože moj, nisu ni svi roditelji za pohvalu, ali ne vidim smisao nametanja stava da moraš biti u redu ako ti je otac loše. Empatija na 0. Normalno da će ti danas sutra dijete biti bitnije, ali to može biti samo veća ljubav, a ne umanjivanje postojeće ljubavi prema nekome drugome. Moje srce ima puno i previše mjesta za svaku novu ljubav.
Mislim da je sasvim u redu da svaka od nas kaže što ju muči, jer je naposlijetku i psiha velika stavka na ovom našem putu. I ako si možemo pomoći na bilo koji način, ne vidim razlog zašto to ne bi napravile...
Hojla 😀
Evo vratila sam se. Sad sam bolje i od sad ću više vremena imati da vas više popratim i bodrim. 🥰
Može ukratko što se dešava, ima kakvih budućih novih simptomceka i plusića?
Kejsy možeš me staviti za 16.3. Za ne dobiti. 😀
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Ja mislim da sam jučer prvi put u životu osjetila ovulaciju, probadanje na lijevoj strani trbuha skroz nisko kroz cijeli dan, tupa bol nisko u leđima, neka zimica me tu i tamo tresla... Uz sve to me i proljev mučio, jel ima proljev ikakve veze s ovulacijom? 😂 Pokrivamo svaki dan od 11 DC, danas sam 15 DC. Ne pratim ju ni bazalnom ni trakicama jer me to opterećuje. Sad kreće razdoblje osluškivanja tijela, a rekla sam si da to neću raditi 🙈
+ glavobolja lagana. Nikad me inače glava ne boli. Tako da nadam se da su to sve simptomi ovulacije. Kako god, pokrivamo i naredne dane za svaki slučaj 🤞🏼
Beta je 23… poslala sam giniću mail i privatno poruku,ako vidi i javi se da vidim što dalje. Pokušat ću i zvati u ordinaciju,valjda će se javiti netko… Najviše me zbunjuje ta krv koja nije menstruacijska i skroz roze boje,nema ni grčeva ni ničega. Vidjet ću s njim kakav je dogovor dalje. Danas već treći dan uz sve to imam i zatvor. Ah.. vidjet ćemo 🤷♀️
Siri držim ti fige! najveće koje postoje
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Kejsi meni bi danas trebala biti ovulacija. Imam aplikaciju na mobitelu preko koje pratim, zove se Flo. Ne znam koliko je pouzdana, ali kada sam prvi put ostala trudna po njoj sam gledala i plodne dane i ovulaciju.
Ja imam sreće da je meni vještica točna u dan pa mislim da mi je s te strane možda lakše izračunati, za sada se nisam još odlučila na trakice za ovulaciju, ali ne isključujem mogućnost u budućnosti. Kako je dragi bio bolestan nismo baš uspjeli pokriti ništa prije, ali jučer jesmo i danas ćemo i nadam se sutra pa ćemo vidjeti šta će biti.
Primijetim da mi je iscjedak jači kada imam ovulaciju i bude onako više elastičan. Za sada još nisam počela piti folnu, ali sam razmišljala započeti s novim ciklusom u svakom slučaju.
33 ♀️29♂️
Missed ab. 10tt -09/21
Trudimo se od 01/22
Elevit elenatal 03/2022
Termin 07.08.2023.
Kejsy što se tiče temperature. I moja ti je tako. Ne mogu naći graf kakav je meni bio ciklus prije s bazalnom taman u dobitnom ciklusu. Taman ko da se netko igrao s njim. Gore dole. Iz krajnosti u krajnost.
Sad vise ništa ne pratim ni temp ni trakice. Malo sam odmarala neko vrijeme.
Možda sad krenem samo s bazalnom pa ću vidjeti što i kako. Nadam se da ćeš nam brzo osvanuti s pluscicem na vrhu liste. 🥰
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Jao cure… 😂 oprostite ali ne uspijem bas sve procitati.. 🤦🏼♀️ ujutro radim, popodne pokusavam biti manje na mobu.. a sad cekam red kod gina..
Siri ja se iskreno nadam da ce sve biti ok i da ce beta rasti..jer da, ti nisi sigurna kada je bila ovulacija tako da moze jos rasti.. oces vaditi opet za 2 dana? ❤
Kejsy hvala ti sto si mi sve lijepo objasnila ❤ nadam se da ce mi gin.reci da sam imala ovulaciju, tj da se vidi pa da budem mirna..vec sam na 34.dc 🤦🏼♀️
—
Ostale cure…veliki pozdrav 🥰🥰🥰
Sretno na pregledu 🥰
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji