Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mala 33
    08. Prosinac 2023. 11:34

Da da baš kako se pratimo vjerojatno ćemo u isto vrijeme bit, oću pisat ću. Ja ne trebam ništa novo zasad radit, jer su mi nalazi od 9 mj. Zajedno smo jače i bit će to sve dobro:))) A što se tiče M nikako da dodje, nadam se da hoće danas jer me boli sve živo više. Rekla mi je jedna cura koja je isto išla na IVF da popijem tu i tamo čaj od vrkute ili stolisnik, kažu da je dobar za plodnost kod žena, jesi čula išta o tome? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    08. Prosinac 2023. 12:05

Evo ja dobila M, napokon više :))) Nikad više se nisam veselila M koliko su me simptomi pms izmučili zadnje dane :)))

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• pahuljicaaa
    08. Prosinac 2023. 13:34

Mrvica11

Da da baš kako se pratimo vjerojatno ćemo u isto vrijeme bit, oću pisat ću. Ja ne trebam ništa novo zasad radit, jer su mi nalazi od 9 mj. Zajedno smo jače i bit će to sve dobro:))) A što se tiče M nikako da dodje, nadam se da hoće danas jer me boli sve živo više. Rekla mi je jedna cura koja je isto išla na IVF da popijem tu i tamo čaj od vrkute ili stolisnik, kažu da je dobar za plodnost kod žena, jesi čula išta o tome?

Ja se ubacim kod vas ovako s vremena na vrijeme haha dok jos cekam M da dodje 🤯 ja pijem vrkutu i jedino sto sam primjetila otkako sam je pocela piti da cijelo vrijeme imam iscjedak, bez mirisa, bez boje ili bjelkast al nikako ne prolazi.. i sto preeeecesto idem u wc, mislila sam da je neka upala, radila sam urin, ali je perfektan, tako da mi mozda samo miomi pritiscu mjehur ili je do te vrkute haha imam jos malo da potrosim ovo pakovanje pa cu preci na inositol prah. 

Mala 33
    08. Prosinac 2023. 19:10

Pahuljice ma neka samo ti pisi,neka nas,lakse sve prolazimo skupa,pisi sve novosti:))) a ja sam cula za vrkutu i stolisnik da su ok za plodnost,a ni sama nisam pametna,koliko cesto je pijes? Nisam cula za taj prah, jel i on pospjesuje plodnost? Ja bi tila isto nesto pit ali evo nemam pojma sta,cisto da malo pospjesim plodnost ako mogu 😃😃

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    08. Prosinac 2023. 19:15

Mrvica11

Evo ja dobila M, napokon više :))) Nikad više se nisam veselila M koliko su me simptomi pms izmučili zadnje dane :)))

Aimee stigla ti je , makar to da vise ne iscekujes , kod mene jos nista ni traga , valjda ce doci sutra jer i mene simptomi kidaju doslovno . 
    Ja sam pila caj od vrkute jedno vrijeme , isto sam cula da je dobar , ali evo tu sam gdje sam , koristila sam i macina trava i vrkuta kapi , nisam nesto zanacajno primjetila , tj kod mene se nista nije dogodilo . 
    Ja sam se bas jucer zvala svoju kolegicu koja je isto isla na IVF postupak , njoj je bio uspjesan od prve , imala je 11 stanica , isto je bila na IUI prije toga bezuspjesno , ali eto morala je to odraditi , kaze da postupak nista strasno nekih 15 min je bila uspavana , nakon toga 1,5 sat lezala i mogla je kuci , terapiju si je davala sama , kaze isto kao stoperica , sada nezz jel to svagdje tako ili zavis od ustanova . 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    08. Prosinac 2023. 20:57

Joj i ja sam ih cula dosta da im inseminacije nisu uspjele a IVF je, daj Boze da i mi budemo taj slucaj,ali imam neki dobar osjecaj da ocemo 😍😍😍 Ma dobila sam M ali cudno jer nemam nikakve boli,a imala sam probadanja uzasna i osjetljive grudi,i smedja je i malo je ide,jel to mozda posljedica klomifena? Totalno se ne osjecam kao da je imam,a pms simptomi su me rasturali danima unazad,. Inace me zna bolit,a sad nekako imam bol u ledjima,bas cu vidit kako cei sutra bit. Nije mi tipicna M, ovako mi nikad nije bilo,pretpostavljam da je od klomifena ali nije mi bilo ovako prosli ciklus pa sam bas zbunjena,..

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• avi94
    08. Prosinac 2023. 22:07

aneri21

avi94

aneri21

I meni je prosli put bilo tako , isto sve sto se tice simptoma , samo mi je na kraju dosla dva tri dana poslje nego je trebala , nisam pametna evo , prvi put sam napravila i test 12 -ti dan i bio je negativan , ipak sam otisla i betu i ona je pokazala negativan rezultat .
    Sada se dvoumim dali da cekam bas 14-ti pa dan idem betu ili da ranije , sve nesto si mislim da cekam ..
    23.11 sam odradila IUI
    Betu bih onda trebala 6.12
    Ovo iscekivanje me bas muci 🙈
    Ako sada ne bude onda mi je doktor predlozio IFV
    Kako je vama ?

Uuu svima nam je iduci tjedan kljucan, :)
    Javljate sve

Bome da , nadam se da ce barem nekome sve biti oke i kako treba da bude 🙏

Cure javljam da je nas jucer iznenadio jedan veliki+, beta je 105
    Jos uvijek smo u soku, jer smo radili 19 mjeseci bezuspjesno - nijedno od nas nema dijagnozu.
    Citala sam ovaj forum i prosli mjesec sam pocela piti vrkutu i marulju. Cini mi se da mi je vrkuta ocistila ono sto je smetalo da dode do oplodnje. Preporucam svakom da proba bar jedan mjesec, meni je pomoglo… sada naravno slijedi druga beta pa uzv. Jos nismo svjesni sto se dogada i mislim da kad prode ovaj kriticni period da ce nam tek onda sjest da smo uistinu uspjeli🎉

Mala 33
    08. Prosinac 2023. 22:14

Vauuu Aviii cestitaaam, jojjj mogu misliti koji lipi osjecaj i najlipsi moguci poklon za ove blagdane, cestitke od ❤, bas mi je drago da se nekom posrecilo za blagdane,predivnoo 😍😍😍 Nemogu zamislit kolicinu srece i soka koji si istovremeno osjetila, virujen da je neopisiv osjecaj ❤❤ Hvala za preporuku,jesi uzela obicni caj od vrkute u ducanu ili u nekim biljnim apotekama?? 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• avi94
    08. Prosinac 2023. 22:31

Mrvica11

Vauuu Aviii cestitaaam, jojjj mogu misliti koji lipi osjecaj i najlipsi moguci poklon za ove blagdane, cestitke od ❤, bas mi je drago da se nekom posrecilo za blagdane,predivnoo 😍😍😍 Nemogu zamislit kolicinu srece i soka koji si istovremeno osjetila, virujen da je neopisiv osjecaj ❤❤ Hvala za preporuku,jesi uzela obicni caj od vrkute u ducanu ili u nekim biljnim apotekama??

Hvala Mrvice, ali pricekat cemo jos i drugu betu i uzv pa cemo onda odahnuti i vise se veseliti. Vrkutu sam uzela u DMu, eko herbalia a marulju u ljekarni od subana. Vrkutu sam pila 2x dan 200 mL, 1-21 dan ciklusa a marulju samo 1x dan 200 mL 5-12. Dan ciklus. I pila sam dha omegu 2x Wileys finest wild alaskan fish oil i orental1x. Bila sam na folikulometriji i doktor mi je rekao niste ovulirali, jos radite (to je bilo 17. Dan ciklusa- mislim da mi je vrkuta to odradila, inace su mi ciklusi po 28 dana, 14. Dan ovulacija)
    Nadam se da ce nekom ovaj recept isto pomoci. Uz to bitna je misao mozemo mi to prirodno!!! 
    Btw sat vremena sam drzala noge nakon odnosa
    Sretno svima 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

• pahuljicaaa
    09. Prosinac 2023. 02:24

Mrvica11

Pahuljice ma neka samo ti pisi,neka nas,lakse sve prolazimo skupa,pisi sve novosti:))) a ja sam cula za vrkutu i stolisnik da su ok za plodnost,a ni sama nisam pametna,koliko cesto je pijes? Nisam cula za taj prah, jel i on pospjesuje plodnost? Ja bi tila isto nesto pit ali evo nemam pojma sta,cisto da malo pospjesim plodnost ako mogu 😃😃

I ja sam cula da je vrkuta jako dobra za plodnost, i da se moze piti tokom cijelog ciklusa, 1-3 solje dnevno, ja sam bila mozda 2 sedmice redovna po tom pitanju  svaki dan po 3 solje, pa onda jedan dan preskocim, nekad popijem samo 1, nekad 2 puta haha kako se sjetim. A inositol je dobar za PCOS, ali ne znam da li pospjesuje plodnost, to stvarno nisam nasla, tako da mislim da ipak nije za to. To je vise za regulaciju ciklusa itd 
    Zadnja 3 dana sam primjetila da me zigaju jajnici, i to bas jako, i temp mi je bila veca neg inace, ali posto sam ja tek od nedavno u ovome svemu, tek sam se danas sjetila da bi to mogla biti ovulacija, a dane prije toga nista nismo pokrili, samo danas kad mi je to palo na pamet 🤦‍♀️🤣🤣 tako da ako dobijem za nekih 10-14 dana znaci da jest bila, al dzabaaaa...
    A jel pijes mozda neke prenatal? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.