Cure koje su imale anovulatorne cikluse, kako je to izgledalo, kakve ste simptome imale do menstruacije, i kakva je menstruacija bila nakon takvog ciklusa?
Meni je bilo da se produljio taj ciklus, ne bi imala nikakav pms, kad bi menga dosla krvarenje je bilo dosta slabije onako dosta sa smedjim i koji dan duze je trajalo od ostalih mengi, i naravno bez bolnih grudi i bolova u trbuhu koji inace budu . Sad to je moje iskustvo, a imala sam takvih ciklusa milion.
👰🏼♀️23(PCOS)
🤵🏽♂️27 oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
Cure koje su imale anovulatorne cikluse, kako je to izgledalo, kakve ste simptome imale do menstruacije, i kakva je menstruacija bila nakon takvog ciklusa?
Meni je bilo da se produljio taj ciklus, ne bi imala nikakav pms, kad bi menga dosla krvarenje je bilo dosta slabije onako dosta sa smedjim i koji dan duze je trajalo od ostalih mengi, i naravno bez bolnih grudi i bolova u trbuhu koji inace budu . Sad to je moje iskustvo, a imala sam takvih ciklusa milion.
Kuzim, hvala ti puno na info.
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Meni je u jednom takvom ciklusu menga dosla dosta ranije, 18. dan ciklusa.
Sama menga mi je bila ista kao i inace, a ovulaciju nikada ne osjetim i vecinom nemam niti sluz oko ovulacije tako da nisam imala nikakve razlike u ciklusu osim sto je bio jako kratak.
U drugom ciklusu u kojem je na UZV potvrdjeno da je anovulacijski, ciklus je trajao identicno kao i inace, LH trakice su mi bile pozitivne i ulovila sam peak ali su se folikuli jednostavno prestali razvijati i nisu bili zreli pa nisu ni puknuli.
A cure kkaononda prepoznati takav anovukatorni ciklus?
Mene u zadnje vrijeme nista ne boli, a prije sam jako osjecala ovulaciju i bol, znaci li da su svi anovulatorni?☹️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curee, sad sam izašla od svoje gin doslovno u suzama. Na pregledu je sve super i doktorica mi je rekla da je nešto što se svakodnevno događa te da u sljedećoj trudnoći ranije krenem s folnom kiselinom. Pazite sad ovo, sestra kod doktorice me je pitala u kojem tjednu je bio spontani i kažem ja 7. na šta me ona upita jel planirana beba i odgovorim nije u tom trenutku ali…i tu me ona prekine i odmahne rukom i kaže ONDA DOBRO??????? I upita jel vam treba kontracepcija možda???
Naime, naša beba nije planirana u tom trenutku ali smo mi bili presretni i beba je naravno ŽELJENA.
Od tolikog šoka sam izašla s milion pitanja nad glavom.
Doktorica mi je samo rekla da uskoro očekujem menstruaciju (početak 9.mj okvirni 2.-3.9. Jer je krenuo novi ciklus.
Zanima me imam li onda nadu da sam trudna ipak ili je to 100% sigurno da menstruacija dolazi?
Molim vas pomozite mi jer ja sam od šoka izašla u suzama i bjesu te ništa nisam stigla pitati
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Mene u zadnje vrijeme nista ne boli, a prije sam jako osjecala ovulaciju i bol, znaci li da su svi anovulatorni?☹️
Ne mora znaciti. Mene nikad nista ne boli niti imam sluz, a imala sam rreovne ovulacije (osim par ciklusa sto je normalno) i ostala sam trudna 😁. Kod zena koje imaju redovne cikluse i ovulacije normalno je imati 2 anovulacijska ciklusa u godini.
Jedina tocna informacija ti je UZV, odnosno folikulometrija. Ovako od doma je najbolje uz lh trakice pratiti i bazalnu temperaturu pa se ravnati po tome.
Ako sam ja dobro pohvatala po forumu, mjerenje bazalne može potvrditi ovulaciju (ako se dogodi onaj ovulation drop pa onda nakon ovulacije skok), ali neka me ispravi netko od iskusnijih ako sam u krivu :D i
👩🏻 31
🧑🏼 36
Trudimo se od 04/2022
Ciklusi 28/29
07/2022💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
12/2022 💊 pregnacare max
➕ 1.12.2022. 🤩
❤️ 22.12.2022. (7+2)
UZV 23.01. 2023. (12 +0)
26.01.2023. Qualified 360 ✅ stiže curka 💖
Curee, sad sam izašla od svoje gin doslovno u suzama. Na pregledu je sve super i doktorica mi je rekla da je nešto što se svakodnevno događa te da u sljedećoj trudnoći ranije krenem s folnom kiselinom. Pazite sad ovo, sestra kod doktorice me je pitala u kojem tjednu je bio spontani i kažem ja 7. na šta me ona upita jel planirana beba i odgovorim nije u tom trenutku ali…i tu me ona prekine i odmahne rukom i kaže ONDA DOBRO??????? I upita jel vam treba kontracepcija možda???
Naime, naša beba nije planirana u tom trenutku ali smo mi bili presretni i beba je naravno ŽELJENA.
Od tolikog šoka sam izašla s milion pitanja nad glavom.
Doktorica mi je samo rekla da uskoro očekujem menstruaciju (početak 9.mj okvirni 2.-3.9. Jer je krenuo novi ciklus.
Zanima me imam li onda nadu da sam trudna ipak ili je to 100% sigurno da menstruacija dolazi?
Molim vas pomozite mi jer ja sam od šoka izašla u suzama i bjesu te ništa nisam stigla pitati
Ovo je strasno, zao mi je da si to dozivjela i ako mozes promijeni ginekologa jer se ovako nitko ne smije ponasati.
E sad, ovisi po cemu je doktorica zakljucila da ti stize M, mozda je endometrij tanji?
Meni je ginekolog preporucio da krenem s folnom 3mj prije planiranja trudnoce tako da ne bi bilo lose da odmah krenes piti folnu ili neke prenatal tablete. Ja pijem Novalac.
Ovo je strasno, zao mi je da si to dozivjela i ako mozes promijeni ginekologa jer se ovako nitko ne smije ponasati.
E sad, ovisi po cemu je doktorica zakljucila da ti stize M, mozda je endometrij tanji?
Meni je ginekolog preporucio da krenem s folnom 3mj prije planiranja trudnoce tako da ne bi bilo lose da odmah krenes piti folnu ili neke prenatal tablete. Ja pijem Novalac.
Što se tiče doktorice ona je super, ali sestra...užas.... nije mi rekla ništa, samo da je krenuo novi ciklus i da ću uskoro dobiti...e sad ne znam..imali smo odnose s ejakulacijom skroz za vrijeme plodnih dana pa me sad razočaralo što vidi m iako sam se nadala trudnoći pa sam sad opet u bedu i et😪
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Počela sam 11.8. Piti prenatal iz dma
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji