A cure kkaononda prepoznati takav anovukatorni ciklus?
Mene u zadnje vrijeme nista ne boli, a prije sam jako osjecala ovulaciju i bol, znaci li da su svi anovulatorni?☹️
Ako sam ja dobro pohvatala po forumu, mjerenje bazalne može potvrditi ovulaciju (ako se dogodi onaj ovulation drop pa onda nakon ovulacije skok), ali neka me ispravi netko od iskusnijih ako sam u krivu :D i
Bazalna je super ali ju moraš mjeriti minimalno 6 mjeseci da bi razumio svoje tjelo ona je meni puno pomogla s mojom trudnocom ...tako je ...znači pad bazalne znači da će u roku 24 do 48 h nastupiti ovulacija zatim 3 povećane temperature iza toga znače da je ovulacija bila....Bazalna se mjeri od početka do kraja ciklusa kako bi graf bio ispravan tj kako bi mogao razlikovat prvu i drugu fazu... moj savjet najbolje je mjeriti vaginalno jer ovo oralni baš može oscilirat s obzirom da npr ja spavam ponekad otvorenih ustiju....ugl.... kad se budite bez nagli pokreta i dizanja u što mirnijem položaju stavit toplomjer i izmjerit ...bilo bi dobro svaki dan u neko isto vrijeme sa eventualno sat vremena razlike...meni je to bilo super jer sam se dizala radit u isto vrijeme svaki dan...eto ako će pomoć oko bazalne vam trebat tu sam....
Mogu vam čak i poslat svoj graf kad sam ostala trudna 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Danas je 24.dan ciklusa i upravo mi se pojavio smeđi iscjedak...nije ga bilo puno, kak bi rekla, normalna količina 😀 ali je definitivno smeđi....
Tako mi je znalo biti početkom menstruacije...ali je nekako prerano. Sutra cu napraviti test, iako imam onaj od 25mlu....
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Danas je 24.dan ciklusa i upravo mi se pojavio smeđi iscjedak…nije ga bilo puno, kak bi rekla, normalna količina 😀 ali je definitivno smeđi….
Tako mi je znalo biti početkom menstruacije…ali je nekako prerano. Sutra cu napraviti test, iako imam onaj od 25mlu….
Sretno! Držimo fige da je impl 🤞🤞🤗
Javi nam što kaže testić sutra😍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Danas je 24.dan ciklusa i upravo mi se pojavio smeđi iscjedak…nije ga bilo puno, kak bi rekla, normalna količina 😀 ali je definitivno smeđi….
Tako mi je znalo biti početkom menstruacije…ali je nekako prerano. Sutra cu napraviti test, iako imam onaj od 25mlu….
Testić je bijel :) trebala bih probati s onim osjetljivijim, ali evo nisam bas blizu drogerijama, tako da cu vidjeti jos. Ako bude prilike kupit cu ga, ako ne, nema veze. Btw, i testovi su poskupili :(
21.12.2022. beta 373,7
Testić je bijel :) trebala bih probati s onim osjetljivijim, ali evo nisam bas blizu drogerijama, tako da cu vidjeti jos. Ako bude prilike kupit cu ga, ako ne, nema veze. Btw, i testovi su poskupili :(
Prerano ti je za test. Pogotovo ako je jučer bio taj iscjedak.. strpi se još dan, dva.. nemoj novac bacati ako nemaš kineza da se igraš i tražiš sjenice 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bok cure, evo i mene malo nazad.. čitam vas non stop, ali nemam šta posebno pisati.. Još ništa od +, ali od prošlog mjeseca sam odlučila ne koristiti više LH trakice, jer imam osjecaj da mi to samo stvara dodatni stres i pritisak zbog trudnoce.
Uredni su mi ciklusi, zadnjih par mjeseci sta sam mirila ovulaciju, uvik je bila, tako da sam se odlučila opustiti.
Imam jedno pitanje, mislite li da je moguće da povišen TSH sprječava mogućnost trudnoće?
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Bok cure, evo i mene malo nazad.. čitam vas non stop, ali nemam šta posebno pisati.. Još ništa od +, ali od prošlog mjeseca sam odlučila ne koristiti više LH trakice, jer imam osjecaj da mi to samo stvara dodatni stres i pritisak zbog trudnoce.
Uredni su mi ciklusi, zadnjih par mjeseci sta sam mirila ovulaciju, uvik je bila, tako da sam se odlučila opustiti.
Imam jedno pitanje, mislite li da je moguće da povišen TSH sprječava mogućnost trudnoće?
Da.
Ovdje na forumu je jako puno takvih primjera. Ali i primjera koji su nakon spuštanja tsha, uspješno ostale trudne :). Koliki je tvoj?
Koliko sam pročitala ovdje, ali i ja netu, sve preko 2,5 je kritično.
Naravno prije svega se konzultiraj s doktorom/ginekologom.
Moja gin.kad me slala na pretrage, tražila je da i to izvadim, povišeni tsh je vrlo čest uzročnik neuspjelih trudnoća. Ali i uspješno riješiv koliko vidim po iskustvima.
21.12.2022. beta 373,7
Da.
Ovdje na forumu je jako puno takvih primjera. Ali i primjera koji su nakon spuštanja tsha, uspješno ostale trudne :). Koliki je tvoj?
Koliko sam pročitala ovdje, ali i ja netu, sve preko 2,5 je kritično.
Naravno prije svega se konzultiraj s doktorom/ginekologom.
Moja gin.kad me slala na pretrage, tražila je da i to izvadim, povišeni tsh je vrlo čest uzročnik neuspjelih trudnoća. Ali i uspješno riješiv koliko vidim po iskustvima.
Prije operacije sam vadila spolne hormone i stitnjacu, i tada mi je TSH bio malo povisen. Doktor mi je rekao da je to moguće zbog stresa pred operaciju, pa da izvadim opet za 3 mjeseca, nakon šta prođe to sve.
Svakako idem sljedeći tjedan vadit krv i to provjerit pa ćemo znati više, samo me zanimalo da li to baš utječe na sami pokušaj trudnoće..
Hvala 🤗
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
Pozdrav cure i žene, prvi puta pišem na forumu, iako duže vrijeme pratim ovu temu, on 23 ja 24 godine, planirano radimo na bebi od 6og mjeseca 2021, međutim nikada se nismo pazili, ali ja nikako da ostanem u drugom stanju. Da napomenem da imam redovne cikluse, u dan, ovulacija je prisutna, svi moji nalazi su u najboljem redu, čak sam radila nalaze štitnjače koji su također super, njegovi nalazi uredni (rađen spermiogram), ja koristim lh trakice za pračenje ovulacije, ali eto, više od godinu dana ništa, svjesna sam toga da smo mladi i da ima vremena, ali oboje se osjećamo spremni, pomalo sam se poćela osjećati očajno, i svaki mjesec kad vještica stigne rastužim se jer znam da i ovaj mjesec nismo uspjeli. Isprobali smo sve one "babske" priče o najboljim pozama, jedno vrijeme sam pila čaj od vrkute. Ima li koja od vas kakav savjet što činiti, još nekakve dodatne pretrage? Jel neka od vas koristila Klomifen citrat tablete, i dali se pokazao kao učinkovit?
Ispričavam se na podužem postu. :)
Pozdrav cure i žene, prvi puta pišem na forumu, iako duže vrijeme pratim ovu temu, on 23 ja 24 godine, planirano radimo na bebi od 6og mjeseca 2021, međutim nikada se nismo pazili, ali ja nikako da ostanem u drugom stanju. Da napomenem da imam redovne cikluse, u dan, ovulacija je prisutna, svi moji nalazi su u najboljem redu, čak sam radila nalaze štitnjače koji su također super, njegovi nalazi uredni (rađen spermiogram), ja koristim lh trakice za pračenje ovulacije, ali eto, više od godinu dana ništa, svjesna sam toga da smo mladi i da ima vremena, ali oboje se osjećamo spremni, pomalo sam se poćela osjećati očajno, i svaki mjesec kad vještica stigne rastužim se jer znam da i ovaj mjesec nismo uspjeli. Isprobali smo sve one "babske" priče o najboljim pozama, jedno vrijeme sam pila čaj od vrkute. Ima li koja od vas kakav savjet što činiti, još nekakve dodatne pretrage? Jel neka od vas koristila Klomifen citrat tablete, i dali se pokazao kao učinkovit?
Ispričavam se na podužem postu. :)
Pozdrav, tu smo s godinama pa da ja podjelim svoje iskustvo (on 22, ja 23).
Odnose imamo već 5 godina i u početku smo pazili i u posljednje 3 godine smo prestali paziti nešto puno (prekinuti snošaj) ali smo bili ono ako se dogodi super..ali ja sam jaaaako htjela da se dogodi i svaki mjesec plakala kad dođe m. Bilo mi je jako čudno što nisam ostala trudna 3 godine bez neke zaštite..bilo je da se omaklo, ponovljenih odnosa i ništa. Strah me bilo ne daj Bože neplodnosti. Zatim sam prestala razmišljati o tome i ostala trudna u 7.mj bez praćenja plodnih dana (mislila sam da taj mj imam ovulaciju cca 12 dan ciklusa) i na kraju ostala trudna 22.dan ciklusa sasvim slučajno (znam 100% da je tad bilo jer dečko bude na terenu i samo tad je bio odnos).
Znači moj uspjeh je bio da sam prestala razmišljati o tome i išta pretjerano računati i tempirati odnos jednostavno sam se prepustila pa kako bude i eto bilo je..
Nažalost izgubila sam tu trudnoću u 7.tt.
Sada sam se malo bolje pripremila. Pijem vrkutu i folnu kiselinu (prenatal kapsule).
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji