Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    21. Lipanj 2022. 12:47

Nikkii drago mi je da si se javila, zao mi je sto te boli i brines, verovatno ce ti pratiti betu jos da vide sta se desava, nadam se da ce biti sve u redu, javljaj se svakako, lakse je kad podelis brige ipak se mi ovde najbolje razumemo, drzi se, mislim na tebe

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Nikkii
    21. Lipanj 2022. 13:26

Beban

Nikkii drago mi je da si se javila, zao mi je sto te boli i brines, verovatno ce ti pratiti betu jos da vide sta se desava, nadam se da ce biti sve u redu, javljaj se svakako, lakse je kad podelis brige ipak se mi ovde najbolje razumemo, drzi se, mislim na tebe

Hvala ti na podrsci, i ja se nadam da ce sve biti okej ipak, iako je takva beta. Najvise me brinu ti bolovi na lijevoj strani.... Uglavnom javim se❤️ i ti se drzi nadam se da ce ti ovaj mjesec biti stvarno taj dobitni🤞

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Nikkii
    21. Lipanj 2022. 13:32

Anja 🌸 🧚

Nikkii

Cure, situacija je ovakva 15.6. beta je bila 6.5, 17.6. je bila 23.4, jucer mi je krenulo nesto tamnosmeđe s bolovima najvise na lijevoj strani i to traje jos uvijek, cijelo vrijeme doslovno ne popusta. Nije prejako ali je konstantno. Jutros je bila svjezija krv i Isla sam na hitnu ginekologiju i vadili su betu koja je 41. Trenutno imam samo bolove a krvarenje je stalo, samo kad se obrisem ostatci smedjeg…. Ima li misljenja? Vracam se tamo u cetvrtak na kontrolu, ali cu umrijeti do tada od znatizelje i brige. Pomozitee sta moze biti?

Tesko je reci bilo sta, kako su ti te pocetne bete bile tako male, pretpostavljam da si betu radila u nekim ranim dpo danima. Ma cesto se desi da to sve prodje ok, a i ta zadnja beta, ako nije radjena u istom labu, moras zanati da se od laba do laba ne poklapa. Zelim ti najbolji moguci ishod. Beta raste i nadam se d au cetvratak bude ljepo poduplana🤞. Bitno da je krvarenje stalo. Miruj obavezno i nemoj nista tesko dizati. I neka u cetvrtak bude sve ok. KOji si DPO?

Hvala Anja, i ja se jako nadam da ce sve ok biti. Razmisljam da nisu hili mozda blizanci posto se bilo u 2 dana skoro za 300% povecala beta pa da nije taj jedan otpao.. po tvom iskustvu ako smijem pitati kako su izgledali prvi simptomi vanmaternicne? Jer stalno je ta bol tu u lijevoj strani tebuha, imam osjecaj da je u jajniku bol, cak mi se cini kako sati odmicu da postaje pomalo sve jaca. Ako ne zelis o tome pisati potpuno razumijem. I nemam pojma koji sam DPO. Jer du neredovni ciklusi. Zadnja m je bila 8.5. a prvi jako jako blago jedva vidljiv poz test je bio prosli tj u ponedeljak 

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

BlairWaldorf
    21. Lipanj 2022. 14:22

Anja što ima kod vas curke ? 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Nikkii
    21. Lipanj 2022. 14:44

Anja 🌸 🧚

Vidis ako imas fejs rado ti pisem sve sto te zanima samo se pridruzi grupi. Ali u kratko to sto pises za blizance je lako moguce, pomislila sam na to, ali nisam bila sigurna koliko si cula za to pa da te ne brinem, u tim situacijama se cesto desavalo da drugi plod nastavi sasvim normalno da se razvija, ali zene kad cuju za to odmah misl eda i od drugog ploda nece biti nista isl. pa nekad zaobidjem. Da kod van matericen se inace ne dupla kako treba tj ili se manje dupla ili raste i pada, raste (sta god ti ove pametnice pisale to je tako i u svim medicinskim prirucnicima nisam ja to izmislila) Ali opet ako je bas rana trudnoca samom betom bez UZ je tesko bilo sta reci. A na tako malu betu je tesko nesto uopste vidjeti. Pa u tom slucaju s eoslanjaju na UZ , betu i neka di progesteron i CRP i sl, da bi dobili sto kompletiniju sliku o cemu se radi. Beta u cetvratak ce ti vise reci pogotovo sto je radis u istom labu i 48 sati razlike, pa je pouzdanije. Kod vanmatericne bol je u glavnom sa jedne strane, ali pazi i u normalnoj trudnoci moze biti bol locirana samo sa jedne strane i najcesce kod janika koji je ovulirao. U slucaju jacih bolova, pojeve ponovo krvarenja, pogotovo ako krvarenje bilo jako ili oskudno, ako bude jako tamno, u slucaju bola u ramenu (zna se desiti) bas intezivna bol odmah ponovo na hitnu. Nije ni to iskljuceno, zato su te narucili na kontrolu. Ali opet ako je bas bas rana trudnoca, sto po beti i jeste, nekad u tim dpo danima pre nego menstruacija okasni, beta zna da se cudno dupla, i tek nakon kasnjenja menstreuacije da se duplanje ustabili, zato i u labu preporucuju da se beta radi tek nakon sto menstruacija okasni. Samo hrabro nadajmo se da ce sve biti ok. Ako bilo sta zatrebas samo klikni na link do grupe i nadjes nas tamo, sigurno ti jos neko moze napisati nesto korisno. Drzi se i sretnoZa sve one koji žele bebu - podrška i razmjena informacija

Ma imam fejs i u grupi sam, Nicol, ali eto samo vas citam, ne progovaram bed me pisati hahah. Hvala ti sto si mi objasnila sve, nista mi sada ne preostaje nego sacekati do cetvrtka i vidjeti sta ce se desavati. Javim u svakom slucaju sta bude, drzite mi fige🤞🤞🤞
    Kako si ti? U kojoj si fazi?❤️

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Nikkii
    21. Lipanj 2022. 16:03

Anja 🌸 🧚

Nikkii

Anja 🌸 🧚

Vidis ako imas fejs rado ti pisem sve sto te zanima samo se pridruzi grupi. Ali u kratko to sto pises za blizance je lako moguce, pomislila sam na to, ali nisam bila sigurna koliko si cula za to pa da te ne brinem, u tim situacijama se cesto bilo sta zatrebas samo klikni na link do grupe i nadjes nas tamo, sigurno ti jos neko moze napisati nesto korisno. Drzi se i sretnoZa sve one koji žele bebu - podrška i razmjena informacija

Ma imam fejs i u grupi sam, Nicol, ali eto samo vas citam, ne progovaram bed me pisati hahah. Hvala ti sto si mi objasnila sve, nista mi sada ne preostaje nego sacekati do cetvrtka i vidjeti sta ce se desavati. Javim u svakom slucaju sta bude, drzite mi fige🤞🤞🤞
    Kako si ti? U kojoj si fazi?❤️

Pa javi se u grupi, stvarno su svi super i zele pomoci ako ikako mogu. Eto znas kad ce me ovo natjerati da napravim forum, bas svoj forum.. eto .. Server imam, mao nece za svoj blog nista da kacim, pa najvjerovatnije da napravim nesto zasebno, Odoh izucavati o instalaciji forum tema.. ako napravim nesto javim… Samo ako budem mogla sve to stici pored ovog sto vec radim.. uff ali da misljm da zene koej prolaze sv eovo zasluzuju forum gde ce se osjecati sigurno da pisu o onom sto prolaze❤️

Drzim fige da uspijes sa forumom, obavezno javi link💪🤞🤞

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

• Bbebach
    21. Lipanj 2022. 18:29

Anja drago mi je da si mi odgovorila..nisam tip koji se svađa, podbada , vrijeđa...teško mi je i čitat kada je to tako...mižda se okuražim i priključim jer mi zbilja treba društvo i podrška o dragih cura..imam je od mm ali ovo je ipak posebno i drugačije🌝
    Šta mi treba za registraciju? Ja ću se javiti kada i ako odlučim uradit fb i to samo za tu grupu. Pusa i baš se veselim ako ima lijepih plusića kod stare ekipe😘❤

Beban
    21. Lipanj 2022. 20:34

Ponovo sam oko 18h imala prljav papir ali na vesu nista ni pre ni posle pa se nisam ni blizu uplasila kao juce, ocigledno ce me pratiti neko vreme, svima vam hvala na podrsci 

👩‍💼38 🤵‍♂️38

kk1109
    21. Lipanj 2022. 20:39

Beban

Ponovo sam oko 18h imala prljav papir ali na vesu nista ni pre ni posle pa se nisam ni blizu uplasila kao juce, ocigledno ce me pratiti neko vreme, svima vam hvala na podrsci

Ne znam jesam dobro popratila. Ti bi sutra trebala NE dobit m?

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Beban
    21. Lipanj 2022. 22:52

Ne, danas je trebalo, juce oko 18h u sluzi sukrvica na papiru samo i danas u isto vreme mnogo manje i zagasitije na papiru i od tad opet nista

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.