Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Radoznalica35
    20. Lipanj 2022. 14:12

❤️Anja 🌸 🧚

Ja samo da mahnem i napišem ako ima neko novi tu i želi se pridružiti divnoj ekipi koja se podržava međusobno, ima razumijevanja, trudi se odgovoriti na pitanja ili pomoći gdje da nađete odgovor na ono sto vas zanima, ili samo želite podijeliti svoje iskustvo.. posjetite nas u grupiZa sve one koji žele bebu - podrška i razmjena informacijasve vam piše u mom potpisu

Caoos bas sam  vas sinoc trazila na fejsu i odustala, dobro je da si se javila 😂 ❤️

Beban
    20. Lipanj 2022. 16:30

Anja ja nemam drustvene mreze pa mi je zao sto je forum sve manje aktivan...https://ibb.co/tKhzksz konacno sam shvatila kako se kaci slika, imala sam samo sliku od cetvrtak ali nema veze, sad je crtica mnogo jaca pa se nadam najboljem

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    20. Lipanj 2022. 16:31

Nikkii javi se! Kako si?

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Radoznalica35
    20. Lipanj 2022. 17:03

Odlicno, bice to dobro, samo pozitivno 🥰

Kamilica ♡
    20. Lipanj 2022. 17:26

Htjela sam se javiti staroj ekipi, ali nema nikoga. Svi novi 🤣 Pozdrav staroj ekipi ma gdje bila.🤗 A novoj ekipi sretno! 🥳

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Radoznalica35
    20. Lipanj 2022. 18:53

Caooos 🤩🤩
    Sretnoo i tebii 😍

Beban
    20. Lipanj 2022. 19:55

Meni krece neko rozo pranje, bojim se da ni ovaj mesec nista, posle svega dozivljenog sramota je i reci ali ipak sam dozivela sok na trenutak kad sam se obrisala, tuzno je videti da krece ciklus kad se vec ponadas da ga neces imati dugo, sta je tu je

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Ella..
    20. Lipanj 2022. 20:08

Beban

Meni krece neko rozo pranje, bojim se da ni ovaj mesec nista, posle svega dozivljenog sramota je i reci ali ipak sam dozivela sok na trenutak kad sam se obrisala, tuzno je videti da krece ciklus kad se vec ponadas da ga neces imati dugo, sta je tu je

Baš mi je žao ..točno znam taj osjećaj i taj šok, kada ne vjeruješ svojim očima, nego se nadas da je sve san i da ćeš se svaki tren probuditi.. 
    Drži se, uskoro će i tvoje čudo biti tu, a M neće doći jako dugo ❤️

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Radoznalica35
    20. Lipanj 2022. 20:22

Heeej ajde mozda nemora nista da znaci, drzim fige da ipak uspe..verujem da je uzasan osecaj.. <3 

Beban
    20. Lipanj 2022. 21:30

Sad je ulozak cist, za test sam jedva piskila posto sam bila u wc pola sata pre radjenja testa i on izgleda ovakohttps://ibb.co/ctNh79z

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.