Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkii
    18. Lipanj 2022. 13:58

Beban

Nikkii jesi li radila jos neki test, zanima me kako izgleda test kad je beta 23… ili danas kad ti je verovatno oko 30

Evo u petak je izgledao ovako, tada sam bila 23 bhcg. To su clear blue i duchesse. Cini se dosta slabo, ali sam pila peije spavanja Cedevitu a ona me inace tjera na piskenje puno, pa sam razmisljala da nije to razrijedilo urin. A bio je malo svijetliji nego inace tako daa
    https://ibb.co/9nnMmv1
    https://ibb.co/QdDJhLr

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Beban
    18. Lipanj 2022. 19:41

Tako nekako izgleda i moj

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    18. Lipanj 2022. 19:43

Nikkii hoces li raditi jos koji test za vikend? Ako hoces okaci sliku, ako budes ponavljala betu isto javljaj

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Nikkii
    18. Lipanj 2022. 20:25

Beban

Nikkii hoces li raditi jos koji test za vikend? Ako hoces okaci sliku, ako budes ponavljala betu isto javljaj

Sutra cu ponoviti testic, vjerovatno iste marke. A betu mozda budem u ponedeljak vadila. Ne znam dal mi je pametnije da izvadim na svoju ruku ili da cekam mozda me gin posalje. 
    Link koji kopiras zalijepis u tekst tu i posaljes

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

kk1109
    19. Lipanj 2022. 18:20

Bok cure. Molim vas pomoc. Evo danas sam 9 dpo, pokrivali smo pik (pokazale lh trakice) pa cekamo. Trebam dobit za 6 dana. Par dana osjetim stezanje maternice i lagano peckanje u cicama (tu i tamo samo) a evo vec 2 dana imam odbojnost prema cogaretama (pusim vec 13 god i borim se s prestankom). E sad ovo gadenje prema cigareti me ponukalo na testic. Nisam uspjela naci onaj koji ocitava vrijednost hcg-a od 10 pa sam se zadovoljola s ovim od 25. Nisam koristila prvi jutarnji urin ( oko 5 popodme sam piskila na testic) al mi se cini da vidim sjenicu. Znam da je preeeeeerano i ne zelim se veseliti jos al zanima me jel ju i vi vidite ili se meni vec lagano pricinjava. Ovo je prvi mjesec nakon spontanog da radimo na bebi pa ne znam jel ju od solne zelje za tridnocom vidim ili je stvarno tu. Test ocitan i slikan nakon 4 minute
    https://ibb.co/8dn7mrz
    https://ibb.co/w6y9dHT

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Beban
    19. Lipanj 2022. 18:48

Kk1109 vidim je, moguce je naravno, mnogo mi je drago zbog tebe, puno pozdrava

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Radoznalica35
    19. Lipanj 2022. 21:36

Kk1109
    Vide se crtice! Vrlo je moguce, mozda je ovulacija bila i malo ranije 😍
    Bas mi je drago, srecno 😊

Radoznalica35
    19. Lipanj 2022. 21:37

A sad malo ja 😂 imam jedno pitanje i nadam se da cete mi vi mozda moci odgovoriti. Imam PCOS jajnike, tj jedan na drugom vise nema.. trakice za ovulaciju ne koristim jer dragi i ja nismo ciljano pravili bebu ali ne cuvamo se vise pa ako bude bicemo najsrecniji, kod ginekologa sve uredno i dobro izgleda, ciklusi uglavnom na 28 dana. E sad pitanje 😂 zadnji ciklus je bio 30.5. - 4.6. , odnos sa ejakulacijom u rodnicu 6. Juna, dva puta. Uglavnom sam ovulaciju osecala 11. I 12. Dan ciklusa, prvi put sam radila test za ovulaciju onako bezveze pre neki dan i bio je negativan sto sam i ocekivala, i danas eto bzvz da uradim, imam jos 8 dana do menstruacije i 21. Dan ciklusa, uradim trakicu kad mi se ona cini pozitivno, sad mi apsolutno nije jasno, kako? 
    Evo slikice: 
    Prvi pre 4 dana https://ibb.co/SJVhGC1 [ibb.co]
    Danas, malo pre: https://ibb.co/HFwRdpH [ibb.co]
    Izvinite sto je malo dug post. 

kk1109
    19. Lipanj 2022. 23:10

Beban

Kk1109 vidim je, moguce je naravno, mnogo mi je drago zbog tebe, puno pozdrava

Ajde znaci nisam luda🤣 drzim fige da tamni i da sve bude oke, jos mi je rano za veselit se.
    Vidim da si i ti dobila sjenicu na svom testu, drzim fige da i tvoj tamni i da sve prode okeeej, cekamo jos par dana pa se nadam da cemo se moc pohvalit svojim plusicimaa 🤗❤

Radoznalica35

Kk1109
    Vide se crtice! Vrlo je moguce, mozda je ovulacija bila i malo ranije 😍
    Bas mi je drago, srecno 😊

Ja se jos me veselim, malo mi je rano al gorim u sebi i drzim fige da krene tamniti🤞🤞
    Kaj se tice testa za ovulaciju vidim da je skroz pozitivan. Meni su cure rekle da kod policisticnih nisu pouzdane i da moze do ovog dolazit (malo malo pocne tamnit) al evo dalje od toga stvarno ne znaam 🤷‍♀️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Radoznalica35
    20. Lipanj 2022. 07:39

Ponovi testice da vidis da li tamni, drzim fige :)) 
    U reduuu, hvala tiii :) 
    <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.