Cure, situacija je ovakva 15.6. beta je bila 6.5, 17.6. je bila 23.4, jucer mi je krenulo nesto tamnosmeđe s bolovima najvise na lijevoj strani i to traje jos uvijek, cijelo vrijeme doslovno ne popusta. Nije prejako ali je konstantno. Jutros je bila svjezija krv i Isla sam na hitnu ginekologiju i vadili su betu koja je 41. Trenutno imam samo bolove a krvarenje je stalo, samo kad se obrisem ostatci smedjeg…. Ima li misljenja? Vracam se tamo u cetvrtak na kontrolu, ali cu umrijeti do tada od znatizelje i brige. Pomozitee sta moze biti?
Tesko je reci bilo sta, kako su ti te pocetne bete bile tako male, pretpostavljam da si betu radila u nekim ranim dpo danima. Ma cesto se desi da to sve prodje ok, a i ta zadnja beta, ako nije radjena u istom labu, moras zanati da se od laba do laba ne poklapa. Zelim ti najbolji moguci ishod. Beta raste i nadam se d au cetvratak bude ljepo poduplana🤞. Bitno da je krvarenje stalo. Miruj obavezno i nemoj nista tesko dizati. I neka u cetvrtak bude sve ok. KOji si DPO?
Hvala Anja, i ja se jako nadam da ce sve ok biti. Razmisljam da nisu hili mozda blizanci posto se bilo u 2 dana skoro za 300% povecala beta pa da nije taj jedan otpao.. po tvom iskustvu ako smijem pitati kako su izgledali prvi simptomi vanmaternicne? Jer stalno je ta bol tu u lijevoj strani tebuha, imam osjecaj da je u jajniku bol, cak mi se cini kako sati odmicu da postaje pomalo sve jaca. Ako ne zelis o tome pisati potpuno razumijem. I nemam pojma koji sam DPO. Jer du neredovni ciklusi. Zadnja m je bila 8.5. a prvi jako jako blago jedva vidljiv poz test je bio prosli tj u ponedeljak
Anja je u pravu jer i meni je vanmatericna bila prosli mjesec. Imala sam konstantan bol u desnoj strani i oskudno krvarenje a Beta je rasla i padala. Sto ne znaci da je to i tvoj slucaj,
Cure, situacija je ovakva 15.6. beta je bila 6.5, 17.6. je bila 23.4, jucer mi je krenulo nesto tamnosmeđe s bolovima najvise na lijevoj strani i to traje jos uvijek, cijelo vrijeme doslovno ne popusta. Nije prejako ali je konstantno. Jutros je bila svjezija krv i Isla sam na hitnu ginekologiju i vadili su betu koja je 41. Trenutno imam samo bolove a krvarenje je stalo, samo kad se obrisem ostatci smedjeg…. Ima li misljenja? Vracam se tamo u cetvrtak na kontrolu, ali cu umrijeti do tada od znatizelje i brige. Pomozitee sta moze biti?
Tesko je reci bilo sta, kako su ti te pocetne bete bile tako male, pretpostavljam da si betu radila u nekim ranim dpo danima. Ma cesto se desi da to sve prodje ok, a i ta zadnja beta, ako nije radjena u istom labu, moras zanati da se od laba do laba ne poklapa. Zelim ti najbolji moguci ishod. Beta raste i nadam se d au cetvratak bude ljepo poduplana🤞. Bitno da je krvarenje stalo. Miruj obavezno i nemoj nista tesko dizati. I neka u cetvrtak bude sve ok. KOji si DPO?
Hvala Anja, i ja se jako nadam da ce sve ok biti. Razmisljam da nisu hili mozda blizanci posto se bilo u 2 dana skoro za 300% povecala beta pa da nije taj jedan otpao.. po tvom iskustvu ako smijem pitati kako su izgledali prvi simptomi vanmaternicne? Jer stalno je ta bol tu u lijevoj strani tebuha, imam osjecaj da je u jajniku bol, cak mi se cini kako sati odmicu da postaje pomalo sve jaca. Ako ne zelis o tome pisati potpuno razumijem. I nemam pojma koji sam DPO. Jer du neredovni ciklusi. Zadnja m je bila 8.5. a prvi jako jako blago jedva vidljiv poz test je bio prosli tj u ponedeljak
Anja je u pravu jer i meni je vanmatericna bila prosli mjesec. Imala sam konstantan bol u desnoj strani i oskudno krvarenje a Beta je rasla i padala. Sto ne znaci da je to i tvoj slucaj,
Ne, danas je trebalo, juce oko 18h u sluzi sukrvica na papiru samo i danas u isto vreme mnogo manje i zagasitije na papiru i od tad opet nista
Hmmm...a mozda se maternica lagano siri pa je samo neka zilica popucala, jedino to mi pada na pamet 🤷♀️
Dobro je dok vise nema krvi i sta nisi procurila, stvarno moguce da je od hormona i promjena neka zilica samo pukla. Ja sam u prosloj t nakon seksa imala tako malo kad se obrisem, reko mi je gin da kak nam.je rodnica sad prkrvljenija nije rijetko da se talve stvari dogadaju
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Radim u vrticu i imamo i produzeni boravak, jutros sam se borila sa decakom od osam godina sa poteskocama u razvoju da udje u vrtic, pao mi je pritisak nakon toga strasno i imala sam rozi sekret pri brisanju, sad je opet stalo, odem u panici u apoteku i uradim test, na slici je i onaj od preksinoc, novi je taj zuci, meni se cine isti, a vama? Sta mislite? Najbolje bi bilo da uradim betu...https://ibb.co/0JYXmLS
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Radim u vrticu i imamo i produzeni boravak, jutros sam se borila sa decakom od osam godina sa poteskocama u razvoju da udje u vrtic, pao mi je pritisak nakon toga strasno i imala sam rozi sekret pri brisanju, sad je opet stalo, odem u panici u apoteku i uradim test, na slici je i onaj od preksinoc, novi je taj zuci, meni se cine isti, a vama? Sta mislite? Najbolje bi bilo da uradim betu…https://ibb.co/0JYXmLS
Odgovorila sam ti na drugoj temi, al da ponovim...meni se novi cini da je malo tamniji od proslog 🤞
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Radim u vrticu i imamo i produzeni boravak, jutros sam se borila sa decakom od osam godina sa poteskocama u razvoju da udje u vrtic, pao mi je pritisak nakon toga strasno i imala sam rozi sekret pri brisanju, sad je opet stalo, odem u panici u apoteku i uradim test, na slici je i onaj od preksinoc, novi je taj zuci, meni se cine isti, a vama? Sta mislite? Najbolje bi bilo da uradim betu…https://ibb.co/0JYXmLS
Definitivno tamniji 🙂👍
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Tamnijii je 😍
Nemoj da se brines, ali ako ce ti biti lakse zbog sebe ti uradi betu ☺️
Hvala vam svima na odgovoru, verovatno cu otici da izvadim betu, samo ne znam kad, zivim 10 km od Novog Sada u nasem gradicu nema laboratorija a upravo sam zavrsila sa najlepsim i najtezim poslom i moram da legnem… javicu svakako, hvala jos jednom, srecno i svima vama
👩💼38 🤵♂️38
Radoznalice da li si ti uradila test?
👩💼38 🤵♂️38
Pozdrav žene! Nova sam na forumu, ako može pomoć. Već neko vrijeme pokušavam zatrudnijeti, pijem duphaston jer sam imala neredovite menge, sad mi je ciklus uredan. Danas sam trebala dobiti, izostala je, napravila sam test, ali ne odmah ujutro i negativan je. Od simptoma imam jedino bolne grudi. Inače par dana prije menge imam jake bolove, ovaj mjesec ništa...mogu li se ipak nadati?
Sortiraj odgovore
Najstariji