Pozdrav,zadnju menstruaciju sam imala 7.6. i trajala je 6 dana ,oskudna je bila,a od tad smo imsli nezaštićene odnose 13.6.,17.6.,19.6. i 21.6.
Ciklus mi malo šara,zadnji je uranio na 27.dan a inače bude oko 30,do max 34dana..ali držim se kao prosjeka od 28 dana . Počela sam pratiti ovulaciju od 12.dana ciklusa lh trakicama i do danas nisam uhvatila pik ,dodušeeee 13.dan sam preskočila jer mi ponestalo trakica pa jedino ako je tad bio pik…nezz.uglavnom po kalendaru mi najavljuje ovulaciju sutra??? ali ja već sad mjerim treći dan zaredom temp 37.6 i to ušnim toplomjerom jer nemam drugi trenutno.no povišenje temp i iscjedak koji je mliječno bijeli a ne eggwhite ukazuje na to da je ovulacija ili prošla ili nije ni bila. Ono što mene muči su kao neki predmenstrualni grčići u donjem dijelu trbuha i bolu donjem dijelu leđa pa me zanima mišljenje bi li se tu moooožda moglo raditi o mogućoj trudnoći? Usput da spomenem 17.6 na 10.dan i 21.6. na 14 dan ciklusa primjetila sam smeđkasto rozasti iscjedak jako blagi. Da li je itko imao isto ili slično iskustvo?
Hvala unaprijed svima
A koji si sada DC?
Danas 16.dan ciklusa a eto sve nešto čudno .imam još do kraja ovog ciklusa 13 dana tako kaže kalendar
Hmmm mislim da je prerano za testic. Mizda da jos malo pricekas pa vidis kako se razvija situacija.
Ja sam grcice dobila tamo oko 19-20 dc al ja imam uvijek redovite pa ti iskreno ne znam kaj bi rekla.
Mozda je i rano skroz ovulacija bila, mozda si ju fulala pa je bila 13ti dan al mislim da je onda rano za simptome jer je jos nije ni desila implantacija.
Mozda stvarno jos malo pricekat pa vidjet kak se razvija situacija
Naravno,svakako ću pričekati..svemi sečini da je ovaj ciklus skroz jako zbrčkan…sačekam kad zakasni pa ću vidjeti.nadam se da neće doći hehe,hvalaaa ti
Drzim fige i nadam se da ces nam se javit s plusicem za koji dan 🤞🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Evo mene cure s losim vijestima .. u utorak bila na hitnoj ginekoloskoj, vadila betu rezultat 41. Vadila betu na 48 h beta 40.70.... znaci nije porasla uopste..... Sta vi kazete na to? Beta je skoro pa ista
👰🏼♀️23(PCOS)
🤵🏽♂️27 oligoasthenozoospermia
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
Evo mene cure s losim vijestima .. u utorak bila na hitnoj ginekoloskoj, vadila betu rezultat 41. Vadila betu na 48 h beta 40.70…. znaci nije porasla uopste….. Sta vi kazete na to? Beta je skoro pa ista
Ajoooj :((( bas mi je zao. Iskreno meni to ne mirisi na dobro obrizom da bi za 48h trebala biti bar dupla, nikako ne manja :( sta ti je gin na to rekao?
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Evo mene cure s losim vijestima .. u utorak bila na hitnoj ginekoloskoj, vadila betu rezultat 41. Vadila betu na 48 h beta 40.70…. znaci nije porasla uopste….. Sta vi kazete na to? Beta je skoro pa ista
Ajoooj :((( bas mi je zao. Iskreno meni to ne mirisi na dobro obrizom da bi za 48h trebala biti bar dupla, nikako ne manja :( sta ti je gin na to rekao?
To sam i prerpostavila da njje dobro, samo me zanima jel bi mogla biti biokem ili vanmaternicna. Nisam bila ginekologu sada, samo sam u labu vadila betu posto nisam u gradu svom trenutno
👰🏼♀️23(PCOS)
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
To sam i prerpostavila da njje dobro, samo me zanima jel bi mogla biti biokem ili vanmaternicna. Nisam bila ginekologu sada, samo sam u labu vadila betu posto nisam u gradu svom trenutno
Pa iskreno ti ne znam, nisam bila u takvoj situaciji :(
Ja bi ga u svakom slucaju nazvala i pitala sta i kako dalje. Ako ces imat neke bolove odi na hitnu ili nesto cisto da nebi bilo nekih komplikacija kasnije
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Žene ja tako s vremena na vrijeme dođem, pročitam sve, ostavim komentar pa do sljedeći put kad uhvatim vremena😅 prekvalifikacija mi traje pa mi to oduzima puno vremena i energije i onda ne stignem svakodnevno biti aktivna, ali vas čitam tako kad se zaletim.. Svim curama s plusićima čestitaam, a tebi Nikki želim sretno i da sve bude kako treba😘
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Hvala Christine❤️
👰🏼♀️23(PCOS)
Pokusavamo od 04/2022
06/2022 spontani 6tt
07/2023 spontani u 10tt
Pozdrav,zadnju menstruaciju sam imala 7.6. i trajala je 6 dana ,oskudna je bila,a od tad smo imsli nezaštićene odnose 13.6.,17.6.,19.6. i 21.6.
Ciklus mi malo šara,zadnji je uranio na 27.dan a inače bude oko 30,do max 34dana..ali držim se kao prosjeka od 28 dana . Počela sam pratiti ovulaciju od 12.dana ciklusa lh trakicama i do danas nisam uhvatila pik ,dodušeeee 13.dan sam preskočila jer mi ponestalo trakica pa jedino ako je tad bio pik…nezz.uglavnom po kalendaru mi najavljuje ovulaciju sutra??? ali ja već sad mjerim treći dan zaredom temp 37.6 i to ušnim toplomjerom jer nemam drugi trenutno.no povišenje temp i iscjedak koji je mliječno bijeli a ne eggwhite ukazuje na to da je ovulacija ili prošla ili nije ni bila. Ono što mene muči su kao neki predmenstrualni grčići u donjem dijelu trbuha i bolu donjem dijelu leđa pa me zanima mišljenje bi li se tu moooožda moglo raditi o mogućoj trudnoći? Usput da spomenem 17.6 na 10.dan i 21.6. na 14 dan ciklusa primjetila sam smeđkasto rozasti iscjedak jako blagi. Da li je itko imao isto ili slično iskustvo?
Hvala unaprijed svima
Vidim da ti nitko nije baš dao neki konkretni odgovor. Po opisanome izgleda kao periovulacijsko krvarenje. Zna se dogoditi prilikom pucanja folikula da zna malo oštetiti tu sluznicu pa bude krvi,sve je to normalno. Ja sam više od pola ciklusa ove godine imala to ovulacijsko krvarenje. Ako si imala možda neku bol u ledima ili oko jajnika to ti je popratni simptom 🤭 ne brini sve je okej,vidim da su otprilike ti dani pokriveni pa sada čekaj 2 tjedna za testić. Sretno!
Ej,najljepša ti hvala... Ja sam i mislila da je eto ovulacijskog tipa ta sukrvica jer taman je u sredini ciklusa. Ono što me iznenadilo je konstantno neg lh trakica. Još tamo oko 13.bila je nešto izraženija ali jučer npr. kad bi po kalendaru trebao biti lh pik, nije bio. Inače mi se uvijek poklopi nekako realna situacija s tom kalendarskom. Vidjet ćemo za nekih tjedan dana šta se događa. Ako će me bolit i dalje donji dio trbuhai leđa i u pon ,otići ću do ginekologa,čisto da isključimo neki ne daj boze urinoinfekt ili slično.
Hvala ti i javim se..
Pozdrav.. evo mene kod vas kao padobranac..molim za savjet mozda vec iskusnih žena .. ovulacija mi je potvrđena ultrazvukom 12.06.- dakle prije 12 dana. Od simptoma imam samo bolne grudi( ali ne nešto previše) i leđa me rasturaju već nekih tjedan dana. Ovulacija mi je bila stimulirana lijekovima te je doktor rekao ako smo bili aktivni da on vjeruje da će nešto biti, tako mu je sve izgledalo na uzv. Radila sam test prije 2 dana i danas, negativno (10dpo,12dpo).
Menstruaciju očekujem za 2-4 dana, ali sam dobila 16.dan ciklusa Duphaston pa njega završavam tek za 5 dana, tako da ni ne mogu prokrvariti prije.
Mislite li da bi test već pokazao ili je možda rano?
Hvala na svakoj pomoći ❤☺️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ovo mi je test od jutros, molim mišljenje..
https://ibb.co/6nSCNLG
Hvala!❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji