Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    22. Lipanj 2022. 20:40

swan05

Pozdrav žene! Nova sam na forumu, ako može pomoć. Već neko vrijeme pokušavam zatrudnijeti, pijem duphaston jer sam imala neredovite menge, sad mi je ciklus uredan. Danas sam trebala dobiti, izostala je, napravila sam test, ali ne odmah ujutro i negativan je. Od simptoma imam jedino bolne grudi. Inače par dana prije menge imam jake bolove, ovaj mjesec ništa…mogu li se ipak d

Dobro došla 🤗
    Ja bih ti preporučila LH trakice za praćenje ovulacije, jer meni je to pomoglo. Također smo pokušavali i nikako, a s LH trakicama smo uspjeli 2.ciklus (nažalost nije dobro prošlo) .
    I ako be piješ neke vitamine, preporučam ti PreMama,  Femibion ili FemiBaby :) 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Rosa_s
    22. Lipanj 2022. 20:52

Bok ekipa,

vjerujem da bi mi dobro došla vaša pomoć, barem iskustvo...
    Trebam dobiti 24.06., 19.06. dobivam super lagani spotting i onda kreće, bole leđa ali baš, steže me naprijed, bradavice me bole i par puta dnevno imam neku ko kiselinu u želucu, nije mučnina al nešto neobično je. Ok... Testiram se sad sa Cyclotestom za rano utvrđivanje i crtica je, ja ne znam da li bi ju opisala vidljiva... morala sam izvrtit na 10 kutova svjetla da bi ju našla... fkt postoji ali mikroskopski.... Nekako sam u bedu, očekivala sam da: rani test, pun mjehur i dva dana prije pokaže nešto više... 

• swan05
    22. Lipanj 2022. 21:03

Ella..

swan05

Pozdrav žene! Nova sam na forumu, ako može pomoć. Već neko vrijeme pokušavam zatrudnijeti, pijem duphaston jer sam imala neredovite menge, sad mi je ciklus uredan. Danas sam trebala dobiti, izostala je, napravila sam test, ali ne odmah ujutro i negativan je. Od simptoma imam jedino bolne grudi. Inače par dana prije menge imam jake bolove, ovaj mjesec ništa…mogu li se ipak d

Dobro došla 🤗
    Ja bih ti preporučila LH trakice za praćenje ovulacije, jer meni je to pomoglo. Također smo pokušavali i nikako, a s LH trakicama smo uspjeli 2.ciklus (nažalost nije dobro prošlo) .
    I ako be piješ neke vitamine, preporučam ti PreMama, Femibion ili FemiBaby

Žao mi je što ti nije dobro prošlo, držim fige da sljedeći put bude sve uredu. 😊 Hvala na savjetima! Ja ću pričekati još dva dana, pa ponoviti test ako ne dobijem

Beban
    22. Lipanj 2022. 21:42

Rosa, moguce je da je sve u redu, mozda je i ovulacija kasnila, uradi prekosutra opet da vidis napreduje li, javi svakako sta se desava

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Radoznalica35
    22. Lipanj 2022. 21:47

Beban

Radoznalice da li si ti uradila test?

Jesam jedva vidljivim okom kao da se nadzire nesto ali ne znam, ponovicu za 5 dana kada bude trebala menga stici, pa javljam ☺️

kk1109
    22. Lipanj 2022. 21:50

swan05

Ella..

swan05

Dobro došla 🤗
    I ako be piješ neke vitamine, preporučam ti PreMama, Femibion ili FemiBaby

Žao mi je što ti nije dobro prošlo, držim fige da sljedeći put bude sve uredu. 😊 Hvala na savjetima! Ja ću pričekati još dva dana, pa ponoviti test ako ne dobijem

Slazem se s ellom. Lh trakice su suuper stvar. Ja sam ih pocela koristit ciklus prije nego smo poceli radit na bebi cisto da se upoznam kak funkcioniraju.
    Krenuli radit opet na bebacu ovaj ciklus i odmah dobili plusic tako da toplo preporucam. 
    Probaj ih narucit na netu jer su ovak su dosta skupe (5 komada 100 kn) a ja sam ih u ciklusu jedno 10ak napravila

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Radoznalica35
    22. Lipanj 2022. 21:54

Rosa_s

Bok ekipa,

vjerujem da bi mi dobro došla vaša pomoć, barem iskustvo…
    Trebam dobiti 24.06., 19.06. dobivam super lagani spotting i onda kreće, bole leđa ali baš, steže me naprijed, bradavice me bole i par puta dnevno imam neku ko kiselinu u želucu, nije mučnina al nešto neobično je. Ok… Testiram se sad sa Cyclotestom za rano utvrđivanje i crtica je, ja ne znam da li bi ju opisala vidljiva… morala sam izvrtit na 10 kutova svjetla da bi ju našla… fkt postoji ali mikroskopski…. Nekako sam u bedu, očekivala sam da: rani test, pun mjehur i dva dana prije pokaže nešto više…

Caoos, samo ti ponovi testic na dan (ne)ocekivane menge, i to sto si videla je nesto 😍 
    Uradi testic i stavi slicicu da vidimo, nadam se da neces dobiti 🍀

Radoznalica35
    22. Lipanj 2022. 21:57

swan05

Pozdrav žene! Nova sam na forumu, ako može pomoć. Već neko vrijeme pokušavam zatrudnijeti, pijem duphaston jer sam imala neredovite menge, sad mi je ciklus uredan. Danas sam trebala dobiti, izostala je, napravila sam test, ali ne odmah ujutro i negativan je. Od simptoma imam jedino bolne grudi. Inače par dana prije menge imam jake bolove, ovaj mjesec ništa…mogu li se ipak nadati?

Caos, uradi jos jedan test ali sa jutarnjom mokracom ☺️ Ja uvek kazem da nade mora biti, samo pozitivno. Drzim fige, sretno 🍀

kk1109
    22. Lipanj 2022. 21:58

Rosa_s

Bok ekipa,

vjerujem da bi mi dobro došla vaša pomoć, barem iskustvo…
    Trebam dobiti 24.06., 19.06. dobivam super lagani spotting i onda kreće, bole leđa ali baš, steže me naprijed, bradavice me bole i par puta dnevno imam neku ko kiselinu u želucu, nije mučnina al nešto neobično je. Ok… Testiram se sad sa Cyclotestom za rano utvrđivanje i crtica je, ja ne znam da li bi ju opisala vidljiva… morala sam izvrtit na 10 kutova svjetla da bi ju našla… fkt postoji ali mikroskopski…. Nekako sam u bedu, očekivala sam da: rani test, pun mjehur i dva dana prije pokaže nešto više…

Samo opusteno, ima zena koje ni na dan ocekivane m nemaju jaku crticu pa tek kroz par dana potamni. Ponovi testic 24og kad trebas dobit i vidi jel tamni crtica.
    Aji hoces stavi nam sliku testa pa da vidimo tu sjenicu koja ti se pokazala 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Beban
    23. Lipanj 2022. 08:19

Hvala, jutros je sve cisto, nadam se da ce biti sve u redu, treca sreca... srecno svima!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.