Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Radoznalica35
    20. Lipanj 2022. 21:41

Beban

Sad je ulozak cist, za test sam jedva piskila posto sam bila u wc pola sata pre radjenja testa i on izgleda ovakohttps://ibb.co/ctNh79z

Pa dobro to je dobar znak, jel imas jedan testic ujutru da uradis? 
    Izgleda mi okej, ajde da verujemo u to da ce biti dobro :))

Beban
    20. Lipanj 2022. 21:58

Anja reci nesto, meni su ipak testovi do sad bledeli ako dolazi do biohemijske a sad je crta dobro vidljiva za kasni urin dan pred ciklus? Mozda ima nade?

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Dunja1985
    20. Lipanj 2022. 22:32

Beban

Anja reci nesto, meni su ipak testovi do sad bledeli ako dolazi do biohemijske a sad je crta dobro vidljiva za kasni urin dan pred ciklus? Mozda ima nade?

Nada uvijek mora postojati. Meni je Clearblue digitalni prije mj.i pol pokazao trudniću 1-2 tjedna i slijedeći dan sam prokrvarila. Zato više ne vjerujem ničemu,barem ja. Totalno sam se razočarala u sve testove. Jer čim je na par testova bila blijeda crta,znala sam što to znači. Kad je crta tamna,to je to. Može biti kasna ovulacija,može biti svašta. Nadam se da će biti sve ok. 

38 godina
    Ciklusi na 28 dana
    Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
    Amh 14,97
    Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.

Dunja1985
    20. Lipanj 2022. 22:37

https://ibb.co/4ZLghZ7
    Drage moje...dali je to u redu nalaz? 3.dan ciklusa...

38 godina
    Ciklusi na 28 dana
    Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
    Amh 14,97
    Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.

Beban
    20. Lipanj 2022. 23:03

Nemam vise testova, jos uvek je cist ulozak, videcemo sta ce biti do kraja

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Beban
    21. Lipanj 2022. 07:18

Jutros je sve cisto, nadam se da je bila lazna uzbuna, pokusacu se opustiti, tesko je posle svega kad vidis skoro krv...

👩‍💼38 🤵‍♂️38

• Bbebach
    21. Lipanj 2022. 07:40

Jutro svima! Cure su plusićima islreno čestitam! Uživajte i mazite bušice!
    Curke koje ste na faceu...evo ja nemam društvene mreže i jako mi je žao što se ne možemo pratiti...fali mi ona energičnost! Možda da ponekad 'bacite' neki osvrt nama koje nismo na faceu da nismo kao 'izolirane'...Što se kod tebe Keysi/Anja dešava? A ostale curke? Ima li plusića?! Falite

• maki657
    21. Lipanj 2022. 09:06

Pozdrav drage curke, javljam se ovdje da malo olaksam sebi i da vidim jel netko imao slicnu situaciju. Radimo na bebici vec par mjeseci, prosli mjesec krenula sam s Duphaston tabletama i sve je bilo skolski, no do trudnoce nije doslo. Ovaj ciklus pratila sam ovulaciju LH trakicama i u te dane imali smo odnose, pogotovo dan prije i na dan ovulacije. Proslo je tri dana od pozitivnih LH trakica i ja sam danas popila prvi tabletu Duphastona, no maloprije sam na papiru vidjela krv, a na gacicama smedi iscjedak. Bas me rastuzilo i razmisljam jel zaista moguce da ce doc vec sad do menstruacije? Iako bi trebala doc kroz 12 dana. 

Termin: 06.03.2023.
    29.06. blaga sjena ➕
    01.07. (Beta 53,93)
    04.07. (Beta 296,2)

Nikkii
    21. Lipanj 2022. 12:25

Cure, situacija je ovakva 15.6. beta je bila 6.5, 17.6. je bila 23.4, jucer mi je krenulo nesto tamnosmeđe s bolovima najvise na lijevoj strani i to traje jos uvijek, cijelo vrijeme doslovno ne popusta. Nije prejako ali je konstantno. Jutros je bila svjezija krv i Isla sam na hitnu ginekologiju i vadili su betu koja je 41. Trenutno imam samo bolove a krvarenje je stalo, samo kad se obrisem ostatci smedjeg.... Ima li misljenja? Vracam se tamo u cetvrtak na kontrolu, ali cu umrijeti do tada od znatizelje i brige. Pomozitee sta moze biti? 

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

Nikkii
    21. Lipanj 2022. 12:27

maki657

Pozdrav drage curke, javljam se ovdje da malo olaksam sebi i da vidim jel netko imao slicnu situaciju. Radimo na bebici vec par mjeseci, prosli mjesec krenula sam s Duphaston tabletama i sve je bilo skolski, no do trudnoce nije doslo. Ovaj ciklus pratila sam ovulaciju LH trakicama i u te dane imali smo odnose, pogotovo dan prije i na dan ovulacije. Proslo je tri dana od pozitivnih LH trakica i ja sam danas popila prvi tabletu Duphastona, no maloprije sam na papiru vidjela krv, a na gacicama smedi iscjedak. Bas me rastuzilo i razmisljam jel zaista moguce da ce doc vec sad do menstruacije? Iako bi trebala doc kroz 12 dana.

Mozda ovulacijsko ili disfunkcijsko krvarenje? 

👰🏼‍♀️23(PCOS)
    🤵🏽‍♂️27 oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 04/2022
    06/2022 spontani 6tt
    07/2023 spontani u 10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.