Da li je normalno da me ginekolog naruci na prvi pregled kad budem 8 tjedana + 6
Naravno tek negdje oko 7 tjedna sw cuje isrceko prije se samo vidi gestacijska vrećica ako niste prije imali problema to je sasvim u redu vrijeme za kontrolu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lp svima,znači ne znam što da mislim. Danas prolazim u dm-u pokraj testova za trudnoću i odlučim kupiti one first sign 2 trakice i neda mi vrag mira i naravno umočim jednu i dobijem sjenu,vrlo blagu ali sjenkica je ipak tu. Mislim,lh pik se pokazao 27.5. znači teoretski mi se čini nemoguće imat išta pozitivno već sad. Bolje da nisam ni radila taj test,samo me izbezumio. Uglavnom evo mrvicu sam zumirala jer teško je to uopće uslikat. Jedino logično objašnjenje bilo bi da je ovulacija bila prije 27.ali kako kad sam tad tek uhvatila lh pik...ne znam. Prilažem dotičnu sliku,ne vidi se ako baš ne gledaš ono...ja i dalje čekam tamo 10. 6.pa radim test,tad će biti pouzdano.
https://ibb.co/GdfsDvX
Oko me zaboljelo 😃...ali skužila sam sjenu. Dva su u pakiranju pa ponovi ako hoces za dva dana. Sretno ❤
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Hahaha i meni su ispale oči ali svakako ću ponoviti za 2 dana ,taman imam još jedan. Rano je za predviđanja ,aliiii...nikad se ne zna🥰🥰
Hahaha i meni su ispale oči ali svakako ću ponoviti za 2 dana ,taman imam još jedan. Rano je za predviđanja ,aliiii…nikad se ne zna🥰🥰
Mene zanima kad ti se ta sjenica pojavila u roku 3 min ili kasnije ? Jer ako je odmah hmhmhm moglo bi biti nesto😅😅🙏
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hahaha i meni su ispale oči ali svakako ću ponoviti za 2 dana ,taman imam još jedan. Rano je za predviđanja ,aliiii…nikad se ne zna🥰🥰
Mene zanima kad ti se ta sjenica pojavila u roku 3 min ili kasnije ? Jer ako je odmah hmhmhm moglo bi biti nesto😅😅🙏
S obzirom da je tako slaba crtica i ko zna koji mini dpo, ja sam tu crticu uočila kad se sva ona roza boja osušila,prije se kaooo naziralo al od želje čovjek i umisli...,inače evo mene znatiželjne i kako sam imala kod kuće gravignost ultra test osjetljivosti 10 koji sam čuvala eto on pokazuje isto takvu crticu. Samo sliku nemam jer sam bacila sve skupa. A ne znam, to je tako prerano da može biti svašta. Pokušat ću za 2 dana ponoviti onom drugom trakicom i jutarnjim urinom. 💪
Pozdrav ženice, evo pišem simptome na dan (ne) očekivane m. Već par dana me probada na sredini trbuha, ali dosta nisko, osjećaj oko maternice. Dosta dugo traje bol, i dosta je intenzivna. Inače me probode par dana pred m, ali kratkotrajno i sa strane jajnika. Grudi su mi jako bolne, također i bradavice na dodir te dosta izražene vene. Sad sam mjerila tt, i popela se vrlo brzo na 36.9 sto mi je takoder dosta neobicno, inace imam nizu tt cak ispod 36, zbog hashimoto dijagnoze.
Dali je moguce da sam trudna? Hvala na odgovorima
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Pozdrav ženice, evo pišem simptome na dan (ne) očekivane m. Već par dana me probada na sredini trbuha, ali dosta nisko, osjećaj oko maternice. Dosta dugo traje bol, i dosta je intenzivna. Inače me probode par dana pred m, ali kratkotrajno i sa strane jajnika. Grudi su mi jako bolne, također i bradavice na dodir te dosta izražene vene. Sad sam mjerila tt, i popela se vrlo brzo na 36.9 sto mi je takoder dosta neobicno, inace imam nizu tt cak ispod 36, zbog hashimoto dijagnoze.
Napravi test najbolje 😀
Ako si prije ovog svega imala i nezaštićene odnose, moguća je trudnoća 😃 šalim se malo. Simptomi su zanimljivi, a i s obzirom da je danas dan (ne)očekivane, svaki test bi ti trebao pokazati neki rezultat, ako je trudnoća u pitanju. Sretno 🙂
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji