Dobro jutro svima! Pokušat ću biti nešto aktivnija no do sada! Nemam face i komunicirat ću preko foruma...nadam se da će vas ponešto biti i ovdje! Ja sam bila skroz 'down' ni sama više ne znam radi čega, pa se opet vratim na staro! Muž je puno radio, tj.bio odsutan pa mi je falilo njega! Ja pokupovala nekih tunika i haljina, kao-trebat će mi, a kad ono ništa...U kratko od mene za sada dok se ne 'rspišem'!pozz
Pozdrav zene, nova sam, i imam puno pitanja :) radimo muz i ja na trudnoci prvi put i bas nam ne ide :/
Proslo je 8 mjeseci, nikad nisam ocekivala da bi toliko moglo trajat i cini mi se ko vjecnost al kazem nova sam i tome i nez opce koliko drugima treba u prosijeku i sta mozda krivo radimo. 27 nam je god, i od pocetka koristim ovulacijske trakice, neke mjesece mi nije pokazalo opce u plodnim danima sad zadnjih par mj je, imamo odnose svako 2 dana prije nego sto trakica pokaze porast LH i nakon toga par dana 2x dnevno, i onda do M kako kad… ali ne toliko ucestalo. Imam endometriozu i prosle god je bila laparo op. sad je na uzv sve ok. Hormoni sve ok samo prolaktin malo iznad granice endokrinologica rekla ne trebam nis po tom pitanju cinit. Pls neki savjet ili slicna iskustva? Hvala!!
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Pandapanda, mozda da odes na folikulometriju, da ispratis ovulaciju i da li pucaju folikuli...
Meni se blizi ovulacija, jedva cekam da pocnem raditi testice
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Pandapanda dali si radila hormone da vidis da nije tu problem. A ovde su zene hvalile i caj Vrkutu pa probaj nece skodit. A ako ne dogje do trudnoce mogla bi da pregledas i jajovode dali su ti prohodni. Ima tu mnogo sta da se radi ali drzim 🤞🏻 da ti nece biti potrebno,i da ce trudnoca doci ovaj mjesec ❤️
Pandapanda, mozda da odes na folikulometriju, da ispratis ovulaciju i da li pucaju folikuli…
Meni se blizi ovulacija, jedva cekam da pocnem raditi testice
Meni se također bliži ovul. Očekujem ju sad krajem tjedna, imam još par ovul.trakica pa ću popratiti. Nadam se da će ti ovaj ciklus biti dobitan :)
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Pozdrav žene, ja sam se nažalost vratila na ovu temu, iako sam vas svo vrijeme pratila i čitala..
Želim nam svima sreću da se ostvari ono što željno iščekujemo 🙏🤞
Mene zanima jel bellanaa ziva?? Kako si??
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Amy Pa jeslili pratila ovulaciju ovaj mjesec. Jer sad neznam probadanje moze biti i dolazak M a i implatacija. Pricekj jos 3 dana pa uradi jedan testic jer nista te ne kosta. Drzim fige 🤞🏻🤞🏻Da je ovo drugo 🍀😉
7dpo
Ja sam 8dpo 🥰
Čestitam svima na plusićima ☺ par dana nisam bila tu, trenutno sam na edukaciji pa slabo nalazim vremena za forum ali evo, pročitam iz komada sve pa onda kad uhvatim vremena opet tako😄
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Pozdrav žene, ja sam se nažalost vratila na ovu temu, iako sam vas svo vrijeme pratila i čitala..
Žao mi je zbog toga što si prošla, ali želim ti brz oporavak i da uskoro bude i tijelo i glava spremna za nove pokušaje😘
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Žao mi je zbog toga što si prošla, ali želim ti brz oporavak i da uskoro bude i tijelo i glava spremna za nove pokušaje😘
Hvala ti puno ❤️
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pandapandadali si radila hormone da vidis da nije tu problem. A ovde su zene hvalile i caj Vrkutu pa probaj nece skodit. A ako ne dogje do trudnoce mogla bi da pregledas i jajovode dali su ti prohodni. Ima tu mnogo sta da se radi ali drzim 🤞🏻 da ti nece biti potrebno,i da ce trudnoca doci ovaj mjesec ❤️
Hormone sam vadila sve prije 2mj i sve je u granicama osim prolaktina koji je maalo povisen 730 mIU\L cca. Ostalo sve ok. Endokrinologica rekla da nis ne moram za prolaktin cinit da je neznatno iznad?
A za jajovode mi je dr nakon operacije rekao da su prohodni da je sve ok. Nez gdje fulavam, probat cu se narucit na folikulometriju..🤞🏼
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Sortiraj odgovore
Najstariji