Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Krijesnica206
    02. Lipanj 2022. 22:15

Budeem, pokušat ću čekat do subote 🙈🙈 ako izdržim 🤞

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

• Krijesnica206
    02. Lipanj 2022. 22:21

I hvalaa curke 😊 javim se!

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

• proljetnica1
    03. Lipanj 2022. 08:39

Evo mene nazad da opet ispravim dotičnu, samo napomena da me nije administrator obrisao (jer ne postoji) nego sam morala obnoviti moždane stanice izgubljene u objašnjavanju s dotičnom pa sam obrisala profil. BetaHcg i njegovo pravilno “duplanje” nije metoda kojom se može isključiti ektraurerina trudnoća jer se zapravo pravilno udvostručuje, plod uredno raste ali se razvija na krivom mjestu. 

SAYURI
    03. Lipanj 2022. 08:59

proljetnica1

Evo mene nazad da opet ispravim dotičnu, samo napomena da me nije administrator obrisao (jer ne postoji) nego sam morala obnoviti moždane stanice izgubljene u objašnjavanju s dotičnom pa sam obrisala profil. BetaHcg i njegovo pravilno “duplanje” nije metoda kojom se može isključiti ektraurerina trudnoća jer se zapravo pravilno udvostručuje, plod uredno raste ali se razvija na krivom mjestu.

Dosla sam da vidim kakav je test od Garawe ali evo usput da se slozim s tobom, cak i u slucajevima vanmatericne, moze se desiti da se beta pravilno dupla. Ne tako cesto ali moguce.Samo i iskljucivo UZV se vanmatericna moze iskljuciti ili potvrditi, nikako drugacije, sve ostalo je vrlo neozbiljno i neodgovorno tvrditi i usput prepadati zene bezveze i stvarati paniku...ali da bi trebalo ranije na pregled prije 8 tjedna, trebalo bi , iz vise razloga ne samo ovog....😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Haleigh0302
    03. Lipanj 2022. 09:19

proljetnica1

Definitivno nije metoda, ali svaka čast da si uspjela  pobiti jedinu stvar koja je ženi mogla koliko-toliko dati neki (POTREBAN) mir ako nema mogucnost ranije obavit prvi pregled. Uz dužno poštovanje, ponekad je bolje prešutjeti, pogotovo za jednu od milijun mogucih zavrzlama, koja je kao što Sayuri kaže ne tako česta.

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

SAYURI
    03. Lipanj 2022. 09:34

Haleigh0302

proljetnica1

Definitivno nije metoda, ali svaka čast da si uspjela pobiti jedinu stvar koja je ženi mogla koliko-toliko dati neki (POTREBAN) mir ako nema mogucnost ranije obavit prvi pregled. Uz dužno poštovanje, ponekad je bolje prešutjeti, pogotovo za jednu od milijun mogucih zavrzlama, koja je kao što Sayuri kaže ne tako česta.

Ovo sa betom zavisi sve gdje je ektopicna trudnocu, gdje se smjestio plod, u jajovodima se pokazalo da se ne dupla beta pravilno, a recimo kod kornualne trudnoce, u rogu ili uscu se cesto dupla beta pravilno...prostom logickom dedukcijom skuzis dok uradis privatno 2 bete mozes obaviti jedan UZV u 5 -6 tjednu i rijesiti stvar...😎

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Garawa¤
    03. Lipanj 2022. 09:52

SAYURI

proljetnica1

Dosla sam da vidim kakav je test od Garawe ali evo usput da se slozim s tobom, cak i u slucajevima vanmatericne, moze se desiti da se beta pravilno dupla. Ne tako cesto ali moguce.Samo i iskljucivo UZV se vanmatericna moze iskljuciti ili potvrditi, nikako drugacije, sve ostalo je vrlo neozbiljno i neodgovorno tvrditi i usput prepadati zene bezveze i stvarati paniku…ali da bi trebalo ranije na pregled prije 8 tjedna, trebalo bi , iz vise razloga ne samo ovog….😉

Tražiš me na krivoj temi.. ne smijem ja ovdje pisati 🤣
    Što se tiče ostaloga.. ja bih osobno platila privatno ultrazvuk ranije.. samo da vidim gdje je.. pa onda u miru čekala na drugi. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• proljetnica1
    03. Lipanj 2022. 09:59

SAYURI, hvala, upravo sam to htjela napisati, 2 privatna vađenja=1 UZV

• AndyZ
    03. Lipanj 2022. 15:05

Drage žene, pozdrav svima! :)

Ja sam nova, odlučila sam se priključiti forumu da mi vrijeme do čekanja pozitivnog testa brzo prođe. Prošle godine sam se sretno udala, od ožujka radimo na bebi i još ništa. Prošli mjesec sam imala UZV potvrđenu ovulacija, nadala sam se, ali je m ipak došla nakon 4 dana kašnjenja. Sljedeću NE očekujem 21.6. :D

Mareeeee3112
    03. Lipanj 2022. 15:45

Anja 🌸 🧚

Mare3112

lady_dii

Da li je normalno da me ginekolog naruci na prvi pregled kad budem 8 tjedana + 6

Naravno tek negdje oko 7 tjedna sw cuje isrceko prije se samo vidi gestacijska vrećica ako niste prije imali problema to je sasvim u redu vrijeme za kontrolu

Ja nisam imala nikad nikakvih problem, prva trudnoca prosla skolski savrseno. A druga trudnoca vanmatericna, jedva sam prezivjela prsnuce jaovoda, tako da nije mjerilo, ako ranije nije bilo problema… cisto da skrenem paznju. Nema toga ko ce mene zadrzati do 8 nedelje za prvi pregled! Naravno da ranije ne ocekujem ko zna sta da se vidi, ali da se potvrdi trudnica u maternici to moze i puno ranije!

Ne znam ako je sve u redu zašto bi uopće išla ranije pa netko sazna sa 7 tj tek da je trudan i ako nemaš za privatnika socijalac  će te tek naručit tada.....  u 7 tj najranije a ako si imao problema ranije naravno da će te i ginekolog ranije naručiti ukoliko zna tvoje prethodno stanje 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.