Da li je normalno da me ginekolog naruci na prvi pregled kad budem 8 tjedana + 6
Naravno tek negdje oko 7 tjedna sw cuje isrceko prije se samo vidi gestacijska vrećica ako niste prije imali problema to je sasvim u redu vrijeme za kontrolu
Ja nisam imala nikad nikakvih problem, prva trudnoca prosla skolski savrseno. A druga trudnoca vanmatericna, jedva sam prezivjela prsnuce jaovoda, tako da nije mjerilo, ako ranije nije bilo problema… cisto da skrenem paznju. Nema toga ko ce mene zadrzati do 8 nedelje za prvi pregled! Naravno da ranije ne ocekujem ko zna sta da se vidi, ali da se potvrdi trudnica u maternici to moze i puno ranije!
Ne znam ako je sve u redu zašto bi uopće išla ranije pa netko sazna sa 7 tj tek da je trudan i ako nemaš za privatnika socijalac će te tek naručit tada….. u 7 tj najranije a ako si imao problema ranije naravno da će te i ginekolog ranije naručiti ukoliko zna tvoje prethodno stanje
Da li je normalno da me ginekolog naruci na prvi pregled kad budem 8 tjedana + 6
Naravno tek negdje oko 7 tjedna sw cuje isrceko prije se samo vidi gestacijska vrećica ako niste prije imali problema to je sasvim u redu vrijeme za kontrolu
Ja nisam imala nikad nikakvih problem, prva trudnoca prosla skolski savrseno. A druga trudnoca vanmatericna, jedva sam prezivjela prsnuce jaovoda, tako da nije mjerilo, ako ranije nije bilo problema… cisto da skrenem paznju. Nema toga ko ce mene zadrzati do 8 nedelje za prvi pregled! Naravno da ranije ne ocekujem ko zna sta da se vidi, ali da se potvrdi trudnica u maternici to moze i puno ranije!
Ne znam ako je sve u redu zašto bi uopće išla ranije pa netko sazna sa 7 tj tek da je trudan i ako nemaš za privatnika socijalac će te tek naručit tada….. u 7 tj najranije a ako si imao problema ranije naravno da će te i ginekolog ranije naručiti ukoliko zna tvoje prethodno stanje
Dozvoli da te ispravim, srce se cuje vec u 6 tom tjednu, a ne moras imati predhodne lose ishode da bi recimo imao hematomcinu kao ja u prvoj trudnoci, sva sreca da sam samoincijativno otisla privatniku sa 5+4 i vidjeli taj hematom, i dobila terapiju. Kod socijalca si jos jedna stavka na budjetu, i vole oni da sto manje dolazis. I trece, ne razumijem da stvoris bebu a nemas za jedan pregled kod privatnika..🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Di ste ekipa, petak jeeee😅🥳 I na ovoj temi kao da sam zalutala kad vidim tko sve piše.....🙈😅
Nadam se da ste dobro. Šaljem pozdrave Kejsy, Lavici, Blair, i ostaloj staroj ekipi ako su još tu....💕
Ja dobila promaknuće pa sam cijela u poslu, ali sve polako sjeda na svoje mjesto. Baš se veselim što ovo ljeto nosi.... uživajte drage cure u svakom trenutku! Jednom se živi. ☀️🍹🍹🥂🥳🤗🙋🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Di ste ekipa, petak jeeee😅🥳 I na ovoj temi kao da sam zalutala kad vidim tko sve piše…..🙈😅
Nadam se da ste dobro. Šaljem pozdrave Kejsy, Lavici, Blair, i ostaloj staroj ekipi ako su još tu….💕
Ja dobila promaknuće pa sam cijela u poslu, ali sve polako sjeda na svoje mjesto. Baš se veselim što ovo ljeto nosi…. uživajte drage cure u svakom trenutku! Jednom se živi. ☀️🍹🍹🥂🥳🤗🙋🏼♀️
Kamiliceee pozdrav i tebi 🙂🙂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice draga, kako napreduje trudnoća?? 😍🥰
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Za sada super, jucer bio pregled narasli smo za 4 cm sada smo veliki 6 cm masemo rukicama i nogicama. Obavljeni testovi na hepatitis sifilis i sve te nekakve bolesti sve super. Jedino me malo tlak zeza ali dobro pijem terapiju bit ce to sve okej. Cekam iduci pregled krajem 6 mj ne mogu docekati da potvrdi o spol sada je natuknila da bi mogao biti deckic ali vise cemo znati iduci put jer moze biti i pupcana pa ono haha 🫣😁 kako si ti? Radite li na bebi ili je jos uvijek pauza?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Za sada super, jucer bio pregled narasli smo za 4 cm sada smo veliki 6 cm masemo rukicama i nogicama. Obavljeni testovi na hepatitis sifilis i sve te nekakve bolesti sve super. Jedino me malo tlak zeza ali dobro pijem terapiju bit ce to sve okej. Cekam iduci pregled krajem 6 mj ne mogu docekati da potvrdi o spol sada je natuknila da bi mogao biti deckic ali vise cemo znati iduci put jer moze biti i pupcana pa ono haha 🫣😁 kako si ti? Radite li na bebi ili je jos uvijek pauza?
Awww, baš mi je drago to čuti. I baš sam sretna zbog tebe.😍 Znam koliko dugo si to željela i čekala. 🤗💕 Bio dečkić ili curica, nek' je živo i zdravo. 😊 Ja sam dobro, hvala ti na pitanju.🤗 Radimo puno, a na bebi malo. 🙈😅 Ne stignemo od posla. Ali više ne forsiramo, pa puštamo da se desi spontano ako se treba desiti.Bitno da smo oboje zdravi,pa šta bude😊
Čuvaj mi se, i bebicu naravno. Svratit ću ja tu i tamo vidjeti šta ima novoga. 🤗 Nek'ti trudnoća protekne mirno i sretno! 💕🥰
Awww, baš mi je drago to čuti. I baš sam sretna zbog tebe.😍 Znam koliko dugo si to željela i čekala. 🤗💕 Bio dečkić ili curica, nek' je živo i zdravo. 😊 Ja sam dobro, hvala ti na pitanju.🤗 Radimo puno, a na bebi malo. 🙈😅 Ne stignemo od posla. Ali više ne forsiramo, pa puštamo da se desi spontano ako se treba desiti.Bitno da smo oboje zdravi,pa šta bude😊
Čuvaj mi se, i bebicu naravno. Svratit ću ja tu i tamo vidjeti šta ima novoga. 🤗 Nek'ti trudnoća protekne mirno i sretno! 💕🥰
Jooj hvala ti, pa da eto kad sam odustala od svega dosao plusic 🤭 je nam trebalo 3 godine ali eto 🤣 bolje ikad nego nikad. Drzim fige da nadete vremena i za mrak a ne samo posao 🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Nađemo mi za to, nego ne gledamo jesu li plodni dani...🙈 ne znam nekad ni koji je dan, a makar je li plodni....😂
Eto vidiš kako se desi kad se najmanje nadaš, tj kad nema presinga. 🥰 Vi ste oboje mladi, do 30-e možete jos 2-3 djece 😅 I bit će ih još ako Bog da. Samo nek' ste zdravi. I neka sve prodje super s trudnoćom i porodom.🤗💕
Sayuri molim te procitaj ponovo moj komentar pa onda piši.... kao drugo ja sam u 15 tj trudnoce volim tu doc i nadat se novom plusu kod curka jer me to usrecuje jer ovdje su i moje cure koje su samnom isto prolazile. Sad tu par dana za srceko nije toliko važno jer evo meni se culo na 6+3 a to je 7 tj .... nigdje u kontekstu nisam napisala da ja nemam za privatnika,a nikad neznas u kakvoj situaciji moze bit neka obitelj ili žena.... tako da nije za suditi nikome.... pa nemaju svi redovne cikluse neko tek sa 8 il 9 tj sazna da je trudna....
Super za tebe što si bila otisla....no u Zg odmah te otkantaju kad im kažeš da imaš poz test izracunaju i tek te naruce za 7 il 8 tj ....i ako je sve ok to je zapravo idealno vrijeme.Sretno s plusičima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sayuri molim te procitaj ponovo moj komentar pa onda piši…. kao drugo ja sam u 15 tj trudnoce volim tu doc i nadat se novom plusu kod curka jer me to usrecuje jer ovdje su i moje cure koje su samnom isto prolazile. Sad tu par dana za srceko nije toliko važno jer evo meni se culo na 6+3 a to je 7 tj …. nigdje u kontekstu nisam napisala da ja nemam za privatnika,a nikad neznas u kakvoj situaciji moze bit neka obitelj ili žena…. tako da nije za suditi nikome…. pa nemaju svi redovne cikluse neko tek sa 8 il 9 tj sazna da je trudna….
Super za tebe što si bila otisla….no u Zg odmah te otkantaju kad im kažeš da imaš poz test izracunaju i tek te naruce za 7 il 8 tj ….i ako je sve ok to je zapravo idealno vrijeme.Sretno s plusičima
1. Niko ti nista nije rekao da dolazak na temu.
2. Kad se kaze 7 tj, misli se na punih 7 tjedana.
3. Nisam na tebe ni mislila kad sam rekla za privatnika , ne znam zasto vecina zena misli da se sve na njih odmah odnosi...i ne sudim nego ne razumijem hrabrost ici praviti bebu a nemas da za tu istu bebu odvojis nekih 300-400kn koliko vec, da vidis jel sve ok...objasni mi al nesto sa konkrernim argumentima molim te...
4. A to kako vas narucuju, drago mi je da si zadovoljna vasim rjesenjima za rane trudnoce...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji