Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matajči
    04. Lipanj 2022. 11:07

Cure bokic, kako ste?
    Evo proslo mjesec dana. Prosli mjesec je kasnila 5 dana, svaki moguci test je bio negativan. 
    Ovaj mjesec sam nakon dvije godine prvi puta rekla dosta, neda mi se, dvije godine ne ide, ajde da napravimo pauzu ovaj mjesec. I tako, imali smo odnose kad smo htjeli i kad nam je doslo, opusteno.
    Ostao mi jedan test od proslog mjeseca, rekla muzu ajd iz zajebancije idem napravit, danas trebam dobit. Popiskim se ja, za 10 sekundi pojavi se plus. Nemam nikakve simptome, ali nemam ni simptome da menga stize. 
    Tako da, s obzirom na silne biokemijske i sve propale pokusaje, budem sacekala hocu li dobiti do ponedjeljka pa cemo onda vidjet. 
    Ako opet ne bude nista, ha Boze moj, idemo dalje, barem sam se ovaj mjesec psihicki uspjela srediti. 😊
    Eto, da vam kazem novosti i da vas sve pozdravim, nadam se da ste dobro. 😊

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Beban
    04. Lipanj 2022. 14:41

Matajci drago mi je zbog pozitivnog testa, nadam se da ces imati urednu trudnocu!
    Kamilice, prvi put kad sam dosla na forum imale smo zajedno pozitivan test, obe smo imale biohemijsku taj mesec, nadam se da cete se ponovo malo uozbiljiti, mi bas i nemamo puno vremena kao vecina devojaka ovde, tvom cu se plusu obradovati vise nego svom!
    Buhtlice divno sto je sve u redu, nadam se da uzivas u svakom danu!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Azraa25
    04. Lipanj 2022. 19:01

Helloo zene,da li je moguce da se desi implantacija 5 dan od ovulacije uz malo smedjek iscjetka,a tokom ovih dana bas je bilo dosta iscjefka poput bjelanjka...bolne grudi i zadnja dva dana veliki umor i stalno spavam..

Loza 💙😇
    04. Lipanj 2022. 22:24

Moram se nakratko uključiti u temu vezano za odlaske na prvi pregled. Krećem od sebe, teško da bi izdržala do 8tt, to je cca mjesec dana nakon što saznaš za plusić (pretpostavljam). Tako da uz sve navedeno, psihički je teško izdržat taj period. Ukoliko financijsko stanje trudnice ne dozvoljava u tom trenutku da ranije ode na pregled kod privatnika, uvijek može zatražiti pregled u bolnici.
    Npr, ja živim u malom gradu gdje nema puno izbora ginekologa, niti privatnog. Kad sam ležala u bolnici kad sam izgubila svoju prvu bebu, doktori i sestre su mi rekle da ubuduće uvijek mogu zatražiti pregled i kod njih ako me iz nekog razloga moj gin ne može primiti. 
    Za sve ima riješenje, izborite se i nemojte sjedit prekriženih ruku :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• proljetnica1
    04. Lipanj 2022. 22:52

Loza, “zatražiti” pregled za urvrđivanje trudnoće u bolnici se ne moze. Postoje specijalističke ambulante kao sto su onkološka, opća ginekoloska, perinatoloska, hitna itd. Zato postoje primarni ginekolozi a to sto se netko ne može strpiti ili psihički izdržati je njegov problem. U tom slučaju tu psihičku nestabilnost lijepo platiš privatno 300 kn i to je to. Kao sto je netko naveo ako nemaš 300 kn za pregled otkud će biti za to dijete? 

Matajči
    04. Lipanj 2022. 23:26

Beban

Matajci drago mi je zbog pozitivnog testa, nadam se da ces imati urednu trudnocu!
    Kamilice, prvi put kad sam dosla na forum imale smo zajedno pozitivan test, obe smo imale biohemijsku taj mesec, nadam se da cete se ponovo malo uozbiljiti, mi bas i nemamo puno vremena kao vecina devojaka ovde, tvom cu se plusu obradovati vise nego svom!
    Buhtlice divno sto je sve u redu, nadam se da uzivas u svakom danu!

Hvala, ali evo, krenulo veceras blago krvarenje tako da, izgleda nista i od ovog ciklusa. Idemo dalje jos jaci 💪

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

MBM🐬🍀💕
    05. Lipanj 2022. 01:03

Cao cure moje drage. Evo i mene opet sa vama da se druzimo ali bez vredjanja i ponizavanja. Ja sam prosli mjesec imala vanmatericnu i makli su mi desni jajovod jer je beba bila tu. Danas mi je 6 dan od operacije laparaskopije i opoeravljam se polako. 
    Loza Bas mi je drago da ti trudnoca ide skolskim putem 😘 i jedva cekam nove vesti o vama dvoma😍
    Buhtlice Radujem se sto napredujete🤗a za talk ne brini jer imas terapiju i sve ce biti u najboljem redu. 
    Ovde smo da podrzimo jedna drugi i nek tako ostane. Ljubim vas curke moje drage😘😘😘😘

• Amy_94
    05. Lipanj 2022. 14:10

Ja bi trebala dobiti za 7 dana.. Tako me probada na lijevoj strani i zateže.. Ima li koja da se pratimo? 

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

MBM🐬🍀💕
    05. Lipanj 2022. 15:45

Amy Pa jeslili pratila ovulaciju ovaj mjesec. Jer sad neznam probadanje moze biti i dolazak M a i implatacija. Pricekj jos 3 dana pa uradi jedan testic jer nista te ne kosta. Drzim fige 🤞🏻🤞🏻Da je ovo drugo 🍀😉

• Amy_94
    05. Lipanj 2022. 21:59

MBMikica

Amy Pa jeslili pratila ovulaciju ovaj mjesec. Jer sad neznam probadanje moze biti i dolazak M a i implatacija. Pricekj jos 3 dana pa uradi jedan testic jer nista te ne kosta. Drzim fige 🤞🏻🤞🏻Da je ovo drugo 🍀😉

7dpo

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.