Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    28. Travanj 2022. 23:32

Martina2020

Večer cure!

Pisala sam prije 2 mj, onda sam imala vanmaterničnu pa mi je trebalo vremena da se oporavim..

Uglavnom , sad sam radila test pa me zanima da li je stvarno pozitivan ili ludim polako?
    Hvala ❤️❤️❤️❤️

https://ibb.co/6XMMNd7

Čestitam 🤗🤗🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Beban
    28. Travanj 2022. 23:44

Martina cestitam!
    A Lozi od srca zelim laganu i bezbriznu trudnocu!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    28. Travanj 2022. 23:52

Inna 92, secam se i tebe od ranije, vidim u potpisu da i ti cekas bebu, cestitam i tebi, koliko lepih vesti, samo neka se tako nastavi!!!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Christine
    29. Travanj 2022. 00:20

Martina2020 čestitaaam🥰🥰🥰

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Ella..
    29. Travanj 2022. 00:30

Žene,  imam pitanje .
    Naime, ja sam 16dc i unazad par dana me dojke bole, neka čudna bol više prema pazuhu i bradavice . Nije mi jasno jer me nikada dojke nisu boljele u ovoj fazi ciklusa 😕😕
    Da li je koja imala bolne dojke nakon M???

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mama_anđela
    29. Travanj 2022. 07:21

Anja-Kejsy (meni drazi naziv),  hvala ti :) Nadam se da si ti dobro, vidim da i dalje dajes dobre savjete svim curama, i neka se uskoro i tebi desi da se pojavi taj plusic. Za zimske bebe jos nije kasno
    .
    Beban, jasno, ni meni samoj se nije cekalo, ali izgleda da se to zbog oporavka maternice najvise radi, jer ipak su to visoke trudnoce, u 25 tj maternica se mnogo podigla, pa da se vrati na svoje mjesto. Ali, nekako mislim da ce i zbog godina vjerovatnoo kod teb cekanje biti 3 mjeseca. Ali, polako bez zurbe i stresa. Nemoj to gledati kao nesto sto moras, sto ti je kao zadatak, nego polako, pusti neka se desi. Naravnoo radite na tome, ali nemoj se depresirati ako se to ne desi bas jedan mjesec koji si ti zamislila. Ja sam planirala da u julu vec budem kao trudna, i imali smo odnose i sve, ali eto nije islo mozda bas zbog tog pritiska, a kad sam ostala truda, radila trakice prvi puta i cak lose ispale skroz, i isla doktoru i kaze mi da nemam ovulacije uopste, i cekam ciklus da krenem s klomifenima, i gle cuda, ja trudna. Znaci, pusti neka se desi, a vjeruj u to da hoce. Neka vas Bog cim prije obraduje bebicomA koliko ces cekati, zavisi od tvog doktora kako kaze. Znam za zene iz Hr koje su cekae 3 mjeseca, cak su bile i u visim trudnocama od mene :)
    .

.

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Martina2020
    29. Travanj 2022. 08:13

Hvala Vam svima na čestitkama 🥰
    Htjela bih podijeliti s vama priču o ovom plusu, da vidite da nada uvijek postoji i kad se najmanje nadaš.
    Znači prije 2 mj sam imala vanmaterničnu, nisu znali prvo da li je ili nije jer je beta bila premala, pa su mi radili kiretažu, ali beta i dalje nije padala, nego je malo rasla malo padala, ali to su bile vrijednosti 70-50, pa su na kraju vidjeli neku tvorbu od par milimetara na jajniku, dobila sam metotreksat i tek nakon toga je beta pala.
    Ovaj ciklus smo jos po preporuci dok trebali pauzirati, i jesmo, jer dragi radi vani i došao je tek kad je meni bilo 26 DC. A inače su mi ciklusi trajali 27 dana. I sad sam ja bila ljuta i razočarana kako menga neće doći sad dok treba jos dok je on doma pa da uhvatimo novu ovulaciju i idem ja jucer napraviti test da se mogu naručiti dok da mi da nešto za izazivanje menst, a kad ono test pozitivan, znaci na 41DC. Ocito je ovaj ciklus ovulacija dobrano kasnila, i potrefila se bas kad je dragi dosao doma. Kolike su sanse? 🥰 Bar se nisam stresirala onih 2tj od ovulacije do cekanja jer mi nije bilo ni na kraj pameti. ..

Cure svima sretno i puno plusica 🍼🍼🍼🍼🍼

Loza 💙😇
    29. Travanj 2022. 08:28

dobro jutro cure! :)
    prvo zahvaljujem se na lijepim željama i čestitkama, vidim da se lijepa vijest brzo proširila :)
    želim i ja našim novim trudnicama mirnu i urednu trudnoću, najdosadniju ikad, a komplikacije samo na papiru! 
    Buhtlice drago mi je da je pregled prošao super, čestitke još jednom! 

pozdravljam vas i bacam vam vagon trudničke prašine! :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Martina2020
    29. Travanj 2022. 10:17

Anja 🌸 🧚

Martina2020

Hvala Vam svima na čestitkama 🥰
    Htjela bih podijeliti s vama priču o ovom plusu, da vidite da nada uvijek postoji i kad se najmanje nadaš.
    Znači prije 2 mj sam imala vanmaterničnu, nisu znali prvo da li je ili nije jer je beta bila premala, pa su mi radili kiretažu, ali beta i dalje nije padala, nego je malo rasla malo padala, ali to su bile vrijednosti 70-50, pa su na kraju vidjeli neku tvorbu od par milimetara na jajniku, dobila sam metotreksat i tek nakon toga je beta pala.
    Ovaj ciklus smo jos po preporuci dok trebali pauzirati, i jesmo, jer dragi radi vani i došao je tek kad je meni bilo 26 DC. A inače su mi ciklusi trajali 27 dana. I sad sam ja bila ljuta i razočarana kako menga neće doći sad dok treba jos dok je on doma pa da uhvatimo novu ovulaciju i idem ja jucer napraviti test da se mogu naručiti dok da mi da nešto za izazivanje menst, a kad ono test pozitivan, znaci na 41DC. Ocito je ovaj ciklus ovulacija dobrano kasnila, i potrefila se bas kad je dragi dosao doma. Kolike su sanse? 🥰 Bar se nisam stresirala onih 2tj od ovulacije do cekanja jer mi nije bilo ni na kraj pameti. ..

Cure svima sretno i puno plusica 🍼🍼🍼🍼🍼

🥰🥰🥰🥰🥰 Bas mi je drago zbog tebe da si dobro i da si ugledala plusic, i neka bude sve ali bassss sve u najboljem redu. Znas kako moj muz rece pre nekoliko dana: nije sve matematika i moze se desiti bas onda kad se najmanje nadas… I zbilja je u pravu,

Hvala Anja - Kejsy ❤️ iskreno, ja sam mislila da si ti vec na bebama , zadnje kad sam citala, bila sam uvjerena da budes imala plusic, ali sigurno i budes uskoro, samo je pitanje vremena ;) mozda vec ovaj ciklus.

Malo me je sad strah, jer nisam trebala ostati trudna prije propuhivanja jajovoda, ali nadam se ipak da bude sve ok 🙏

Martina2020
    29. Travanj 2022. 11:57

Anja 🌸 🧚

Ma znam da jest, ali se nadam da ti je ovaj put sve ok 🤞, ali strah razumijem u potpunosti. Drzi se i javi kakve su bete. Kad i des raditi betu?
    I ja svaki put kad vidim plusic ne znam da li je ok ili nije obzirom da sam visokorizicna kad je vanmatricna u pitanju, bas prosli ciklus opet beta se ponasala cudno i bila 50-60-40-60 od prilike tako, ali srecom pala sama bez medikamenata. i ciklus se ovaj brzo ustabilio. A nism kontala pokrivati ovulaciju ovaj ciklus dok ne uradi pretrage ali me dvije doktorice nagovorise da ne preskacem ovulaciju..e sa dja mislim da aplikacije grese i da je meni ovulacija bila ranije, i da smo mi imali odnos dan nakon ovulacije, tako da su sanse minimalne.. ali ko zna..

Eto ja stvarno mislim kako si i rekla da je tvoj muz rekao, tu jednostavno nema matematike , i moj ginekolog mi je zadnji puta rekao da u tim stvarima 2+2 nije 4, eto tocno mi je tako rekao, tako da ovulacija moze biti bilo kad, i par ciklusa po ps.u i jedan moze biti i puno prije i puno kasnije, svasta je moguće... Evo iskreno nisam jos ni zvala dok , nekako se ne usudim, ne znam kud bi sama sa sobom, malo se bojim da Ce me spotati :P jer mi je bilo receno ne ostajati trudna dok se ne riješi to kaj se moralo, ali znam da ga moram nazvati i kod nas nije problem s uputnicama, sigurno budem morala odmah na betu. Test sam radila znaci 14 dana je jucer bilo od odnosa, navecer nakon 100 pisanja kroz dan i crtica je bila onakva, to mi daje nadu. Javim svakako ☺️

Super da si uspjela proći tu malu betu bez medikamenata, meni je iskreno cijeli taj postupak bio grozan, pogotovo kiretaža :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.