Lea, danas sam dobila dijagnozu pise ovako, „Vrijednost TSH je bliže gornjoj granici. Anti TPO su pozitivna.
Obzirom na planiranu trudnoću preporučujem da bolesnica započne uzimati levotiroksin u dozi od 25/50 ug izmjenično. Kontrola TSH za 6 tj.
sad prvi put cujem za tj levitiroksin, sta si ti dobila?
Anja ( keyjs <3 ) znaci drzavni doktor mi je prepisao za supruga sumamed 3 dana 1 tableta a meni je prepisao dalacin krema za rodnicu, privatni doktor mi je prepisao neki antibiotik kojeg bi samo trebala ja koristiti i preporucio mi je uzimat utrogestan ( u rodnici 10 dana, od 20 do 30 ciklusa ) do trudnoce, i za tj utrogestan sam pitala drzavnog doktora bil bilo dobro uzimati i on mi veli da nema potrebe i to samo kada sam trudna ima smisla... tako da sta se tice tog utrogestana, iskreno i ne znam sta je i prvi put cujem za to i stvarno ne znam jel netko to koristio..
trombofilija mi je uredu ( preporuceno mi je samo uzimati aspirin svaki dan kada saznam da sam trudna )
vitamin D, nisam napravila al budem, dobro si me i to sjetila,hvala ti!
a sta se tice spolnih hormona, mogu ti poslat sliku ako na to mislis, pa odmah posaljem i od stitnjace, mozes mi poslat onaj link sa slikom? hvala :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Sta se tice nalaza, mislim da sam sve obavila, jos bih voljela al ne znam kako se zove pretraga gdje vidim koliko mi je potrebna folna kiselina, b12 i ostali b vitamini,vit d..
kariogram je uredan, trombofilija uredna, svi brisevi su uredni osim ureaplasme koja je 10 ( nesto ), suprug ce obaviti spermiogram, spolne hormone sam vadila negdje iza spontanog, imala sam spontani 8.2. i radila sam ga 25.3. Jedino tj hashimoto i ureplasma su mi pronasli..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav cure, želimo bebu nismo baš radili na njoj ali i nismo ni pazili. Imali smo odnose u vrijeme plodnih dana. Menstruacija je trebala doći danas ali imam samo tragove rozkaste krvi kada se obrisem, inace me jako boli kada trebam dobiti ovaj mjesec nista, samo kao nekakav pritisak u donjem dijelu trbuha. Ne znam dal toliko želim ostati trudna pa umišljam stvari ali imam glavobolje u zadnje vrijeme i mučnine te mi poneki mirisi smetaju. Danas je 13ti dan od zadnjeg dana ovulacije(bar po kalendaru). Dal je moguće da je došlo do implantacijskog krvarenja? Ili da se ne nadam jer bi menstruacija ipak mogla doći. Test nekako ne želim raditi još da se ne razočaram kada vidim onaj minusi. 😏😔
Pozdrav cure, želimo bebu nismo baš radili na njoj ali i nismo ni pazili. Imali smo odnose u vrijeme plodnih dana. Menstruacija je trebala doći danas ali imam samo tragove rozkaste krvi kada se obrisem, inace me jako boli kada trebam dobiti ovaj mjesec nista, samo kao nekakav pritisak u donjem dijelu trbuha. Ne znam dal toliko želim ostati trudna pa umišljam stvari ali imam glavobolje u zadnje vrijeme i mučnine te mi poneki mirisi smetaju. Danas je 13ti dan od zadnjeg dana ovulacije(bar po kalendaru). Dal je moguće da je došlo do implantacijskog krvarenja? Ili da se ne nadam jer bi menstruacija ipak mogla doći. Test nekako ne želim raditi još da se ne razočaram kada vidim onaj minusi. 😏😔
I meni je tako isto trenutno samo sto me pucaju hormoni danas sam zaplakala valda 150 puta i to suze ronila ..isto mi je vjestica danas tribala doc na papiru samo mala crvena tockica s puno kremastog iscjetka...nadam se da se necemo razocarat i da cemo ugledat plusic 💪❤️
Dragica
Sve sto možeš je ili uradi test ili čekati dok se sama sa sobom ne dogovoris. .. sta drugo da ti kazem, ili kako neko da ti pomogne. Mnogo mi je djetinjasto razočarati se nakon jednog ciklusa pokusavanja ( u kojem ste se i trudili i niste) .. Naravno da moze biti implantacijsko. Ako ti je ciklus drugačiji nego obicno uradi test i sretno 🤞🍀 nece ti se nista desiti ako test bude negativan pa i ako se razocaras prezivjeces, a sljedeći ciklus onda možda budete malo ozbiljnije radili na bebici… Ehh sta sam ih ja negativnih vidjela, da sam se razocaravala tako lako krepala bih do sad.. Ma da ako skupis hrabrosti i uradis test mislim da je veoma moguce da ce biti pozitivan. 😉 bez ljutnje ovo je malo pozitivna kritika, jer ima onih koji i 10 godina pokusavaju pa i dalje imaju hrabrosti uraditi testic 😉 ajd ajd mozes ti to…
Tako je ❤️❤️❤️
Dragica
Dobro jutro,pre nekoliko dana sam radila test i bila je jakooo jedva vidljiva crtica samo na suncu..Savetovale ste me da ponovim test za koji dan,evo sad sam ponovila evo slika:
https://ibb.co/nMKgwvG
Vase misljenje
Ciklus na 33-37 dana
Devojcica 17.08.2019. Andrea 👶🏻🥰
26.04.2022. Beta hcG 0,14 (negativna)
30.04.2022. Baby Rapid (plocica) pozitivan test :))
Ocekivana menstruacija 04.05.2022.
Sve sto možeš je ili uradi test ili čekati dok se sama sa sobom ne dogovoris. .. sta drugo da ti kazem, ili kako neko da ti pomogne. Mnogo mi je djetinjasto razočarati se nakon jednog ciklusa pokusavanja ( u kojem ste se i trudili i niste) .. Naravno da moze biti implantacijsko. Ako ti je ciklus drugačiji nego obicno uradi test i sretno 🤞🍀 nece ti se nista desiti ako test bude negativan pa i ako se razocaras prezivjeces, a sljedeći ciklus onda možda budete malo ozbiljnije radili na bebici… Ehh sta sam ih ja negativnih vidjela, da sam se razocaravala tako lako krepala bih do sad.. Ma da ako skupis hrabrosti i uradis test mislim da je veoma moguce da ce biti pozitivan. 😉 bez ljutnje ovo je malo pozitivna kritika, jer ima onih koji i 10 godina pokusavaju pa i dalje imaju hrabrosti uraditi testic 😉 ajd ajd mozes ti to…
Zapravo ne pazimo već duže vrijeme, već nekoliko puta sam radila test i onda onaj minus. Znam da nije isto meni i nekima koji pokušavaju 10 godina, ali i meni je to bitno koliko i nekome drugome. Muz nije stalno kod kuće radi na terenu pa je malo teže intenzivno raditi na bebi. Nije prvi put da smo imali odnose u plodnim danima i nismo pazili al menstruacija je uvijek dosla obilno odma čak i kad je kasnila. Ovaj mjesec je malo drugačije pa sam se ponadala. Sa prvim djetetom mi je samo izostala pa mi je cudno sad ovo. Update je da vjerojatno nije implantacijsko jer jutros sam ustala sa bolovima kao menstrualnim i obilnije tamnije krvarenje. Želim sreću svima koji pokušavaju pa i nama i da u idućim mjesecima ugledamo taj plusić.
Dobro jutro,pre nekoliko dana sam radila test i bila je jakooo jedva vidljiva crtica samo na suncu..Savetovale ste me da ponovim test za koji dan,evo sad sam ponovila evo slika:
https://ibb.co/nMKgwvG
Vase misljenje
Čestitam 🤗🤗😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Zapravo ne pazimo već duže vrijeme, već nekoliko puta sam radila test i onda onaj minus. Znam da nije isto meni i nekima koji pokušavaju 10 godina, ali i meni je to bitno koliko i nekome drugome. Muz nije stalno kod kuće radi na terenu pa je malo teže intenzivno raditi na bebi. Nije prvi put da smo imali odnose u plodnim danima i nismo pazili al menstruacija je uvijek dosla obilno odma čak i kad je kasnila. Ovaj mjesec je malo drugačije pa sam se ponadala. Sa prvim djetetom mi je samo izostala pa mi je cudno sad ovo.
Slažem se, ista je želja i osjećaj onima koji pokušavaju duže i onima koji pokušavaju kraće..
Ne smijemo dopustiti da nas negativan test potopi, nego moramo biti pozitivne i vjerovati da ćemo jednoga dana ugledati plusić 🤗🤗
Žao mi je što je M došla, želim ti sreću idući ciklus🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Lea, danas sam dobila dijagnozu pise ovako, „Vrijednost TSH je bliže gornjoj granici. Anti TPO su pozitivna.
Obzirom na planiranu trudnoću preporučujem da bolesnica započne uzimati levotiroksin u dozi od 25/50 ug izmjenično. Kontrola TSH za 6 tj.
sad prvi put cujem za tj levitiroksin, sta si ti dobila?
Anja ( keyjs <3 ) znaci drzavni doktor mi je prepisao za supruga sumamed 3 dana 1 tableta a meni je prepisao dalacin krema za rodnicu, privatni doktor mi je prepisao neki antibiotik kojeg bi samo trebala ja koristiti i preporucio mi je uzimat utrogestan ( u rodnici 10 dana, od 20 do 30 ciklusa ) do trudnoce, i za tj utrogestan sam pitala drzavnog doktora bil bilo dobro uzimati i on mi veli da nema potrebe i to samo kada sam trudna ima smisla… tako da sta se tice tog utrogestana, iskreno i ne znam sta je i prvi put cujem za to i stvarno ne znam jel netko to koristio..
trombofilija mi je uredu ( preporuceno mi je samo uzimati aspirin svaki dan kada saznam da sam trudna )
vitamin D, nisam napravila al budem, dobro si me i to sjetila,hvala ti!
a sta se tice spolnih hormona, mogu ti poslat sliku ako na to mislis, pa odmah posaljem i od stitnjace, mozes mi poslat onaj link sa slikom? hvala :)
Ja sam ti dobila eutirox 25mg i to evo druga tura od 50 tableta. Nikad cula za to sto si ti dobila 🤔 a bice to sve isto samo drugi proizvodjac.
A cekaj kakvi su ti nalazi na trombofiliju ? Jer ja pijem aspirin vec evo 3i mjesec, kao da krenem prije minimalno 3 mj prije trudnoce i paralelno s tim aktivna folna. Tako da se trenutno kljukam ko luda od eutiroxa, do aspirina i aktivne folne, a toliko prezirem tablete, bjezala od njih ko vrag od tamjana, i evo na sto sad moram ... to ti je ono, kad tad te dohvati ono od ceg bjezis, tako si mene tablete 😅
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji